Gość 04.12.2002 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2002 Mieszkam pod Krakowem mam działkę na stoku z ładnym widokiem na zachód.Działka jest wielkości 26a wkrojona w dwuhektarową polanę.Jest bardzo ładnie ,aleWyjazd z działki to ok 50m pod górę.Nie ma jakiejś tragedii ,ale może znacie jakieś patenty ułatwiające zimowy wyjazd.Droga jest moja więc mogę w nią ingerować.Na razie jest utwardzona żużlem.Proszę o podpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.12.2002 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2002 Czy wszyscy mieszkają na równinie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roose 05.12.2002 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2002 dobre są tzw. płyty ekologiczne betonowe 0,5x1,0 m / taka kratownica, usuwając z nich snieg zawsze dasz radę wjechać po górkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.12.2002 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2002 Proponuję elektryczne przewody grzejne w podjeżdzie.pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Benicio 06.12.2002 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2002 Czy zimowe opony nie zalatwia sprawy?Jesli zalatwia, to chyba nie ma sensu bawic sie w cokolwiek z ta droga. Wspominasz, ze masz zuzel, wiec podatnosc drogi na odksztalcanie, koleiny i inne "atrakcje" jest przy malym uzytkowaniu (kilka przejazdow dziennie) znikoma, a to jest chyba glownym problemem przy podjezdzie. Przy tej nawierzchni i oponach zimowych, tylko przy duzych nachyleniach mialbys klopoty.No, ale ja nie widzialem tej gory ... - moge sie zatem mylic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts