Luśka 05.09.2005 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 No właśnie To już na nasze Forum te skoczki dotarły???? Ja nie chcę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 05.09.2005 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Luska nie pij tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.09.2005 01:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 No właśnie To już na nasze Forum te skoczki dotarły???? Ja nie chcę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! u mnie tez skacze , ale dopiero po 3 butelce tyle , ze ja lecze sie w psychologu z Twoimi kolezankami z Lodzi mamy swietnego lekarza jesli chcesz o tym porozmawiac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 06.09.2005 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 A mi sie te wyskakujace reklamy tez nie podobaja. Zaczynaja mnie irytowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.09.2005 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 tyle , ze ja lecze sie w psychologu z Twoimi kolezankami z Lodzi mamy swietnego lekarza jesli chcesz o tym porozmawiac... No właśnie, stwierdzam, że w wyniku terapii stosowanej mnie nic nie skacze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 06.09.2005 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 Mi też nic nie skacze, ale mam w ustawieniach zakazane wszelkie formy skakania Podczas niedawnej awarii Forum sprawdzałem Muratora z różnych adresów i różnych przeglądarek, i bodaj w IE wyskoczyła jakaś oferta złośliwa, ale z adresu http://www.muratordom.pl Dzisiaj nic nie skacze, nawet w IE, tylko na dole jest paseczek, w ktorym znana firma turystyczna BOSCH proponuje luksusowy urlop na bezludnej wyspie Można ją wywalić takim iksikiem po prawej, ale po odświeżeniu strony wróci [w końcu urlop się należy każdemu]. Swoją drogą to w pop-up'ach te iksiki są czasem nieźle ukryte. A z linka http://www.murator.com.pl/forum wszystko jest OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.09.2005 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 No właśnie To już na nasze Forum te skoczki dotarły???? Ja nie chcę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! skacze ... ale jest to nieregularne, po kolejnym właczeniu reklama sie nie pojawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 07.09.2005 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Najbardziej mnie złości właśnie to szukanie iksików A przy okazji to ja poproszę tę bezludną wyspę - ale z Internetem. Swoją drogą, jakby mniej skakało... Na wszelki wypadek zajmę sobie jednak kolejkę w psychologu. Może są jeszcze wolne terminy na III kwartał przyszłego roku..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.09.2005 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 oczywiście ze masz rację Lusiu - ile razy mozna brać udział w konkursie a nachalna reklama raczej odstrecza niz zacheca do kupna ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 07.09.2005 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Kiedy ja nawet Brzózko nie patrzę, co ten skoczek reklamuje tylko od razu szukam iksika! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.09.2005 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 ja to samo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 07.09.2005 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Kiedy ja nawet Brzózko nie patrzę, co ten skoczek reklamuje tylko od razu szukam iksika! Bez obawy. Twoja podswiadomosc i tak zarejestruje co trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 07.09.2005 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Kiedy ja nawet Brzózko nie patrzę, co ten skoczek reklamuje tylko od razu szukam iksika! Bez obawy. Twoja podswiadomosc i tak zarejestruje co trzeba. Nie zawsze. Ja też od razu szukam krzyżyka i często nie wiem czego dotyczyła reklama. Zresztą ja tak mam, że najpierw widze rzeczy "napisane małymi literami". Jak coś "krzyczy" na cały ekran, to zauważam to na końcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.09.2005 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Na wszelki wypadek zajmę sobie jednak kolejkę w psychologu. Może są jeszcze wolne terminy na III kwartał przyszłego roku..... Luśka, w Twoim stanie to my Cię bez kolejki! Skierowanie, prześwietlenia i badania na... no wiesz... na to co trzeba masz? Zaraz się Tobą zajmiemy profesjonalnie, spokojna rozczochrana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
proxy 07.09.2005 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 To już na nasze Forum te skoczki dotarły???? hehehe. A ja myslałem za na Muratorze nie ma reklam.. bo nigdy rzadnej nie widziałem... a to jednak moja sprawka bo mam je dobrze poblokowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 07.09.2005 22:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Matka - tak się przejęłam, że już mi nic nie skacze. Ale jak miło wiedzieć, że nie zostawią tu człowieka z problemem, jeno zawsze ktoś skoczy na pomoc Co jo godom, co jo godom.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts