Mn1s1ek 05.09.2005 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 WitamJakie są u Was stawki za metr kwadrat za położenie gładzi gipsowej i wyszlifowanie ścian i sufitów na gładko ?Zamierzam wynająć jakiegoś fachowca i nie chcę aby mnie skroił za mocno. Interesują mnie bardziej stawki w małych miasteczkach: 10-20 tys mieszkańców.I czy jest duża różnica w cenie skoro ściany to świeżo kładzione tynki cementowo-wapienne a sufity to stara farba, którą trzeba zmyć/zeskrobać i dopiero dawać gips ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pirat 06.09.2005 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 5 - 7 PLN /m2 - ja znalazłem szpeca za 5 pln /m2 sciany wyszpachlowane i wyszlifowane cacy - mucha nie siada (lokalizacja: 1 Stolica Polski a mieszkańców to ok 75 tys gdzieś będzie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mn1s1ek 06.09.2005 07:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 5 - 7 PLN /m2 - ja znalazłem szpeca za 5 pln /m2 sciany wyszpachlowane i wyszlifowane cacy - mucha nie siada (lokalizacja: 1 Stolica Polski a mieszkańców to ok 75 tys gdzieś będzie ) A w mniejszych mieścinach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mariuszż 06.09.2005 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 Wieś Wyszyna między Turkiem a Koninem, szpachlowanie 4zł/m2, malowanie 1,5 zł/m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowa iza 06.09.2005 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 Okolice Leszna. Rozpiętość cen dość duża od 4,50 do 6 zł za m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts