Przekorek 05.09.2005 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Licze na popularnosc wątku:).Jezeli (przypuscmy) malzenstwo ma full wypas w zakresie zycia doczesnego (fura, skora, komora), 2x dzieci i zero czasu dla siebie i w ogole zero czasu - co Wy na to? Seks to jakies mgliste wspomnienie - nie pamietają jak to bylo. Anybody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niciacia 06.09.2005 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 Seks to jakies mgliste wspomnienie Niekoniecznie, ale miłość raczej tak. Co najwyżej zostanie przyzwyczajenie, wygoda i odstresowujący stosunek raz na jakiś czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 06.09.2005 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 "Czy bara-bara moze sie znudzic? " - tylko z Żoną to napewno, a jak już tylko z ją to trzeba kombinować, urozmaicać, wzbić się na wyższy poziom a nie tylko ruch posuwisto zwrotny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 06.09.2005 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 Święte słowa Panie Dzieju , wzbić się ponad przeciętność ! Zawsze jest czas, zawsze znajdzie się pora. Nawet na 4 minutki wspólnego prysznica nad ranem. Bo organ nie używany zanika ( ) i znacznie upośledza inne organa ( zwłaszcza mózg ) a zdrowie w wieku stosownym jest najważniejsze. Kochajmy się by nie stetryczeć zbyt wcześnie !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 06.09.2005 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 "Czy bara-bara moze sie znudzic? " No nie !!!! To jawna prowokacja !!! Przekorku - czyha liczysz na popularnosc watku Jak to? Bez bzyku-bzyku? Ni rano...ni w dzien......ni wieczorem....? Z zonka raz na jakis czas by nam kobitka nie zgnusniala i chumorek lepszy miala i na wszelki wypadek na bok nie poszla czy tez o zgrozo!!!! ponownie nie "zarosla" A reszta na boczku Minimum raz na dzien .....najwyzej na dwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 06.09.2005 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 A swoja droga jesli slubna jest w dalszym ciagu teges i otwarta na swiat i ludzi zawsze mozna dodatkowe atrakcje wprowadzic bysmy sie jej ani ona nam nie znudzila bo.....no coz....faktem jest.......po kilku latach to kazirodztwo Zabaweczki i te sprawy...... czy tez sasiad jako podgladacz..... czy tez jako uczestnik figielkow...... a moze i sasiadka ? A moze razem na mily wieczor sasiadow zaprosic i teges Mozliwosci jest wiele A jak nie wiemy jak ...... to filmy instruktarzowe na kazdej stacji benzynowej z napisem "dla doroslych" kupic mozna a i po necie sie szlajajac takie rozne konfiguracje ujrzec lub szukajacych takich przezyc poznac Wszak wszystko dla ludzi - no nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cypek 06.09.2005 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 Tylko żonkom jakoś szbciej przechodzi ochotka. Moją ciężko naciągnąć na 2 numerki dziennie a dawniej .... z łózka cały weeked sie nie wychodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 06.09.2005 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 sex z małzonką jest jak mydło -ubywa go w trakcie uzywania najlepsza małzonka to jest 3x CCC cudzo cysto i często Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 06.09.2005 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 Tylko żonkom jakoś szbciej przechodzi ochotka. Moją ciężko naciągnąć na 2 numerki dziennie a dawniej .... z łózka cały weeked sie nie wychodziło może troszkę zrobiłeś się nudny? szczęściara z tą dzienną dawką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cypek 06.09.2005 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 może troszkę zrobiłeś się nudny? No wiesz, praca, praca, praca, budowa i inne stresy mi nie pomagają, jej też. Może ma jednak więcej obowiązków lub gorzej stres znosi. Zresztą ja nie mam żadnej pretensji do niej, rozumiem. Ale do obcej w życiu nie pójdę. Mam nadzieję, że po tych burzliwych 5 latach nadejdzie spokój i powrót do sielskiej, rodzinnej atmosfery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 06.09.2005 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 napewno taki czas nadejdzie i tak trzymaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ala1719499794 06.09.2005 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 ciekawe że prawie nie wypowiadają się kobitki czyżby czuły się winne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.09.2005 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 ciekawe że prawie nie wypowiadają się kobitki czyżby czuły się winne nie glowa boli , w krzyzach lupie , a tak wogole to kolacje trzeba zrobic i obiad na jutro nastawic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 06.09.2005 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 ala - a ty kobitka czy nie? Bo jesli tak hmmm.....jedyna niewinna )))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.09.2005 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 "Czy bara-bara moze sie znudzic? " - tylko z Żoną to napewno, a jak już tylko z ją to trzeba kombinować, urozmaicać, wzbić się na wyższy poziom a nie tylko ruch posuwisto zwrotny no ja mysle , ze marnie Przekorka oceniasz Wydaje sie Tobie , ze On taki monotonny? I , ze to takie proste jest wyjasnienie? Zakladajac , ze watek nie jest zalozony w celu rozpoczecia milej pogawedki na tematy sexu , to problem tkwi gdzie indziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 06.09.2005 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 a dlaczego rrmi sie zarumienilas? Jasne ze to prowokacja przekorka by o bzykaniu w wolnej chwili od budowy pogadac Jak juz wszystkie za przeproszeniem czlonki marza tylko o tym by lec na lozko i zasnac snem sprawiedliwych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 06.09.2005 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 a kolego mdzelawski - zalezy jaka ma sie zone ale masz racje - wczesniej czy pozniej i tak sie znudzi - chocbys nie wiem jakie wygibasy wymyslal i gdzie sie nie bzykal - znudzi sie - to przynajmniej jest jedyne pewne w zwiazku a reszta - wielka niewiadoma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.09.2005 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 czlowiek sie z przyzwoitosci rumieni , to Ty nie Wiesz , a po co nowy watek , czy zdrady juz sie za duzo budowlane zrobily? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 06.09.2005 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 choc watki odswierzac trzeba skoro zonki sie nie da zamienic na inny model - mniej wyeksploatowany a tam - w zdradzie - o kominach i jakas smierc naturalna watku nastapila A jeszcze jedno kolego mdzelawski (szacuneczek) I tak wszystko sprowadza sie w efekcie do tego ruchu posuwisto-zwrotnego i jakiz on mily bywa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smartcat 07.09.2005 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 I tak wszystko sprowadza sie w efekcie do tego ruchu posuwisto-zwrotnego O nie zupełnie! Rzeczywiście dla większość to jest ruch posuwisto-zwrotny ale niektóre panie preferują coś na kształt "karuzeli" i same te karuzelę wprawiaja w ruch. . Już uprzedmiotowienie meżczyzny doszło do tego że nie jesteśmy nawet tłoczkami, zostaje nam rola ośki jedynie:-) A w temacie bara-bara jednym sie nudzi a innym nigdy nie zasmakuje: Przychodzi baba do lekarza: - Panie doktorze ciągle jestem wkurwiona, wszyscy mnie wkurwiają, a najbardziej wkurwia mnie to, że wszystko mnie wkurwia, prosze mi pomoc! - Czy probowała Pani w jakiś sposób sie wyciszyć, uspokoić, np. spacery w lesie, parku wśród śpiewu ptakow, spacerując boso po trawie. Kontakt z przyrodą bardzo pomaga... - E tam, Panie Doktorze - ptaki mnie wkurwiają, bo drą ryje, w trawie pełno robactwa, pajęczyny, gałęzie zaczepiają o ubranie, nie, nie, przyroda mnie wkurwia! - To może inny sposob, np. kąpiel w wannie pełnej piany z aromaterapią, przy nastrojowej muzyce? - E tam, Panie Doktorze, tego też próbowałam - piana mnie wkurwia, bo szczypie w oczy, muzyka mnie wkurwia, ta nastrojowa najbardziej mnie wkurwia, a te olejki zapachowe, to dopiero wkurwiające, kleją się, lepią, plamią, nie, nie olejki najbardziej mnie wkurwiają! - No dobrze, to może sex. Jak wygląda Pani życie seksualne? - Sex !? A co to takiego? - Nie wie Pani co to sex !? No dobrze, zaraz Pani pokaże, prosze za parawan. Po chwili na parawanie lądują kolejne części garderoby: spodnie, spodnica, kitel, bluzka, biustonosz, majtki. Po kolejnej chwili słychać sapanie i wzdychania, wreszcie słychać głos kobiety: - Panie Doktorze, prosze sie zdecydować:? Pan wkłada czy wyciąga, bo już mnie to zaczyna wkurwiać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts