jareko 07.09.2005 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 hahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah dobre ale i tak w koncu to tylko ruch posuwisto-zwrotny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przekorek 07.09.2005 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Oj, bedzie ban. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 07.09.2005 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 dla kogo? za ten ruch posuwisty czy innego autora wkur....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smartcat 07.09.2005 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Oj, bedzie ban. Nie powinien Po pierwsze to cytat. Po drugie usuniecie tegoz wulgaryzmu zachwiało by ekspresję artystyczna cytowanego krótkiego utworu literackiego, nieprawdaż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 07.09.2005 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 taaaa.....oczywiscie ekspresja cytowanego utworu literackiego stracila by wiele ze swej wyrazistosci i sily oddzialywania ))))) ale i tak pozostaje ten ruch ktory tak przyjemnym dla obu stron bywa )))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 07.09.2005 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 http://img251.imageshack.us/img251/5013/ptaszek5ba.jpg Proszę mnie nie banować - to nie ja, to cytat z projektu współczesnego podejścia do analizy wierszy dla dzieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 07.09.2005 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Licze na popularnosc wątku:).Jezeli (przypuscmy) malzenstwo ma full wypas w zakresie zycia doczesnego (fura, skora, komora), 2x dzieci i zero czasu dla siebie i w ogole zero czasu - co Wy na to? Seks to jakies mgliste wspomnienie - nie pamietają jak to bylo. Anybody? no nie. Przekorku a sprawiałeś wrażenie dojrzałego męszczyzny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ala1719499794 07.09.2005 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 boskie dawno się tak nie uśmiałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.09.2005 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Luśka przynajmniej Nike albo literacki Nobel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przekorek 08.09.2005 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Licze na popularnosc wątku:).Jezeli (przypuscmy) malzenstwo ma full wypas w zakresie zycia doczesnego (fura, skora, komora), 2x dzieci i zero czasu dla siebie i w ogole zero czasu - co Wy na to? Seks to jakies mgliste wspomnienie - nie pamietają jak to bylo. Anybody? no nie. Przekorku a sprawiałeś wrażenie dojrzałego męszczyzny A kto ci powiedział, że to o mnie???? Pytanie jest sondażowe, bo znam kogos takiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 08.09.2005 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Licze na popularnosc wątku:).Jezeli (przypuscmy) malzenstwo ma full wypas w zakresie zycia doczesnego (fura, skora, komora), 2x dzieci i zero czasu dla siebie i w ogole zero czasu - co Wy na to? Seks to jakies mgliste wspomnienie - nie pamietają jak to bylo. Anybody? eeeeee tam , dla chcacego nic trudnego, pogodza wszystko razem Zreszta w tych czasach , samochod, komorka i 2-je dzieci to normalka a nie jakis full wypas. Normalna rodzinka i zapewne i seks jest i milosc ( bo ktos napisal ze nie ma). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jag_24 08.09.2005 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 "Czy bara-bara moze sie znudzic? " - tylko z Żoną to napewno, a jak już tylko z ją to trzeba kombinować, urozmaicać, wzbić się na wyższy poziom a nie tylko ruch posuwisto zwrotny nie bardzo rozumiem co znaczy "jeśli tylko z nią" jakby to powiedziec ładnie i nikogo nie urazić ...nikt was na smyczy Kochani Panowie nie trzymał sami szliście do ołtarza,,,,a jeśli bara bara nie wychodzi no to trzeba urozmaicić -tu sie zgodze w 100% . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 09.09.2005 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Ktoś tu się chyba Liroya nasłuchał...: "tak, tak jebać mi sie chce!".Ale muzyczka fajna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 27.09.2005 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 "Czy bara-bara moze sie znudzic? " - tylko z Żoną to napewno, a jak już tylko z ją to trzeba kombinować, urozmaicać, wzbić się na wyższy poziom a nie tylko ruch posuwisto zwrotny O czym myśli w czasie uprawiania seksu: mloda kobieta - Ożeni się, czy nie ożeni?! prostytutka - Zaplaci, czy nie zapłaci?! mężatka (patrząc w sufit) - Pomalować, czy nie pomalować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 27.09.2005 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 "Czy bara-bara moze sie znudzic? " - tylko z Żoną to napewno, a jak już tylko z ją to trzeba kombinować, urozmaicać, wzbić się na wyższy poziom a nie tylko ruch posuwisto zwrotny O czym myśli w czasie uprawiania seksu: mloda kobieta - Ożeni się, czy nie ożeni?! prostytutka - Zaplaci, czy nie zapłaci?! mężatka (patrząc w sufit) - Pomalować, czy nie pomalować? A babcia "będzie salmonella od tych starych jaj czy może sie dziś uda?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dominik1719499811 28.09.2005 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 Tak czytam to co piszecie i aż ogarnia mnie trwoga! Mam nadzeję, że twierdzenie iż sex może się znudzić jest li tylko prowokacją autora wątku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.09.2005 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 Tak czytam to co piszecie i aż ogarnia mnie trwoga! Mam nadzeję, że twierdzenie iż sex może się znudzić jest li tylko prowokacją autora wątku! jakos sie nie pojawia ten autor , ciekawe co robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 28.09.2005 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 Tak czytam to co piszecie i aż ogarnia mnie trwoga! Mam nadzeję, że twierdzenie iż sex może się znudzić jest li tylko prowokacją autora wątku! oj mlodys Ty Dominik - jak sadze wyobraz sobie - kladziesz sie spac od 20 lat przy boku tej samej kobiety hmmm..... a teraz alternatywa - kladziesz sie obok nowo poznanej kobitki hmmmm..... Ktora sytuacje bys wybral? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 29.09.2005 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 No nie ! Jareko - skąd w ogóle takie pytania??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dominik1719499811 29.09.2005 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 Tak czytam to co piszecie i aż ogarnia mnie trwoga! Mam nadzeję, że twierdzenie iż sex może się znudzić jest li tylko prowokacją autora wątku! oj mlodys Ty Dominik - jak sadze wyobraz sobie - kladziesz sie spac od 20 lat przy boku tej samej kobiety hmmm..... a teraz alternatywa - kladziesz sie obok nowo poznanej kobitki hmmmm..... Ktora sytuacje bys wybral? Hmmmm, a mogę prosić o następny zestaw pytań? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts