Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Czy bara-bara moze sie znudzic?

Przekorek

Recommended Posts

• Odpowiedzi 67
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Gość 1950
Licze na popularnosc wątku:).Jezeli (przypuscmy) malzenstwo ma full wypas w zakresie zycia doczesnego (fura, skora, komora), 2x dzieci i zero czasu dla siebie i w ogole zero czasu - co Wy na to? Seks to jakies mgliste wspomnienie - nie pamietają jak to bylo. Anybody?

:o :o :o :o :o :o :o

no nie.

Przekorku a sprawiałeś wrażenie dojrzałego męszczyzny :roll:

Licze na popularnosc wątku:).Jezeli (przypuscmy) malzenstwo ma full wypas w zakresie zycia doczesnego (fura, skora, komora), 2x dzieci i zero czasu dla siebie i w ogole zero czasu - co Wy na to? Seks to jakies mgliste wspomnienie - nie pamietają jak to bylo. Anybody?

:o :o :o :o :o :o :o

no nie.

Przekorku a sprawiałeś wrażenie dojrzałego męszczyzny :roll:

A kto ci powiedział, że to o mnie???? :o Pytanie jest sondażowe, bo znam kogos takiego.

eeeeee tam , dla chcacego nic trudnego, pogodza wszystko razem :wink: Zreszta w tych czasach , samochod, komorka i 2-je dzieci to normalka a nie jakis full wypas. Normalna rodzinka i zapewne i seks jest i milosc ( bo ktos napisal ze nie ma).

"Czy bara-bara moze sie znudzic? " - tylko z Żoną to napewno, a jak już tylko z ją to trzeba kombinować, urozmaicać, wzbić się na wyższy poziom a nie tylko ruch posuwisto zwrotny

nie bardzo rozumiem co znaczy "jeśli tylko z nią" jakby to powiedziec ładnie i nikogo nie urazić ...nikt was na smyczy Kochani Panowie nie trzymał sami szliście do ołtarza,,,,a jeśli bara bara nie wychodzi no to trzeba urozmaicić -tu sie zgodze w 100% .

• 3 weeks później...
"Czy bara-bara moze sie znudzic? " - tylko z Żoną to napewno, a jak już tylko z ją to trzeba kombinować, urozmaicać, wzbić się na wyższy poziom a nie tylko ruch posuwisto zwrotny

O czym myśli w czasie uprawiania seksu:

mloda kobieta - Ożeni się, czy nie ożeni?!

prostytutka - Zaplaci, czy nie zapłaci?!

mężatka (patrząc w sufit) - Pomalować, czy nie pomalować?

O czym myśli w czasie uprawiania seksu:

mloda kobieta - Ożeni się, czy nie ożeni?!

prostytutka - Zaplaci, czy nie zapłaci?!

mężatka (patrząc w sufit) - Pomalować, czy nie pomalować?

A babcia "będzie salmonella od tych starych jaj czy może sie dziś uda?" :lol:

Tak czytam to co piszecie i aż ogarnia mnie trwoga!

Mam nadzeję, że twierdzenie iż sex może się znudzić jest li tylko prowokacją autora wątku! :wink: :wink:

oj mlodys Ty Dominik - jak sadze :)

wyobraz sobie - kladziesz sie spac od 20 lat przy boku tej samej kobiety hmmm.....

a teraz alternatywa - kladziesz sie obok nowo poznanej kobitki hmmmm.....

Ktora sytuacje bys wybral? :lol:

Tak czytam to co piszecie i aż ogarnia mnie trwoga!

Mam nadzeję, że twierdzenie iż sex może się znudzić jest li tylko prowokacją autora wątku! :wink: :wink:

oj mlodys Ty Dominik - jak sadze :)

wyobraz sobie - kladziesz sie spac od 20 lat przy boku tej samej kobiety hmmm.....

a teraz alternatywa - kladziesz sie obok nowo poznanej kobitki hmmmm.....

Ktora sytuacje bys wybral? :lol:

Hmmmm, a mogę prosić o następny zestaw pytań? :wink: