Gość 30.09.2005 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Albo się dziewczęciu za bardzo przytyło I to tylko w tym... hmmm... odpowiednim miejscu... Może silikon staniał. Kombinuj, dziewczyno, nim twe wdzięki przeminą, uśmiechaj się błogo, jeśli chcesz wyjść za mąż młodo. Kombinuj, dziewczyno, nim twe wdzięki przeminą, uśmiechaj się błogo, jeśli chcesz wyjść za mąż młodo. Mogę czekać długo na którąś z was, ja mam na to czas, ja mam na to czas. Jak wytrawne wino - zapamiętaj dziewczyno - im starszy, tym lepszy: i posoli i pogładzi... Kombinuj, dziewczyno... Mam wrodzony talent, urok i gust, a ty tylko masz - uuu! - ambicje... Widzę wzrok innych kobiet, które mówią o tobie, że silikon tanieje - wiążesz z tym nadzieję... Kombinuj, dziewczyno... Mam nogi, jak ubogi krewny sprintera, a ty swoje golisz - jak kulbak - do zera. balejaż, pasemka i krótka sukienka, twe oczy błyszczą tuszem - polujesz na mą duszę... Kombinuj, dziewczyno... Na twej tarczy kopie już skruszyli chłopcy jacy-tacy, malowani, przystojni i mili. Może pięty ich nie sięgam, ale moja potęga, to ukryta siła, bo mój śpiew kochasz, miła - a ha ha ha! Kombinuj, dziewczyno... (Leszcze, Kombinuj dziewczyno) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarzyna kulpinska 30.09.2005 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Matko - BOSKIE!!! Jestem na obczyznie i nie znalam. Co do bara-bara z punktu widzenia pci slabej , Znudzic to sie nie znudzi nigdy, barbarowicz - owszem moze, ale tylko jesli nie spelnia warunkow, ktore spelniac powinien; 1. Byc mezczyzna a) szarmancki (bez przesady, ale zawsze) b) dowcipny c) zadbany (mydlo, woda, szczoteczka do zebow) 2. Szacunek 3. Zaufanie 4. Wszystko powyzsze ma sie rowniez dziac w wyrku. Proste? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 30.09.2005 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 JAKIE TO PRAWDZIWE... I DZIAŁA W OBIE STRONY? ? ? ? i tak na codzień, a nie od święta? conajmniej dziwne...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarzyna kulpinska 02.10.2005 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2005 JAKIE TO PRAWDZIWE... I DZIAŁA W OBIE STRONY? ? ? ? i tak na codzień, a nie od święta? conajmniej dziwne...... Wiedzialam, ze nikt mi nie uwierzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 03.10.2005 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 Kasia to grupka o nazwie LESZCZE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarzyna kulpinska 03.10.2005 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 Kasia to grupka o nazwie LESZCZE. Dzieki o Wielki za zrozumienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 03.10.2005 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 Ożesz w mordę może za rzadko???Zap....pod prysznic i szczoteczka na baczność juz stoi...to szczoteczka???Chyba jo...Dzyń w dzyń a niedziela debel! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorotazab 04.10.2005 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2005 zeby sie nie nudzilo - polecam pomysl na bara - bara - film stary 9 i pol tygodnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts