KAS01 05.09.2005 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Grill za 2 złote. http://ksuchowerski.photosite.com/~photos/tn/2_348.ts1125959857890.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niciacia 06.09.2005 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 Złotówka też chyba pasuje, więc jeżeli nie widać różnicy, to po co przepłacać ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sp5es 06.09.2005 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 Nie widziałem takich wozkow za 2 PLN ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
invx 06.09.2005 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 patent mi nie obcy. U mnie ze sklepu to masowo gina koszyki dlatego tez zaczynam przechodzic na plastikowe Złotówka też chyba pasuje, więc jeżeli nie widać różnicy, to po co przepłacać ?? Nie widziałem takich wozkow za 2 PLN ! za zlotowke zadko sa (wogule ?) za dwa sa praktycznie kazde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 07.09.2005 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Dla mnie to zwykly wandalizm i jako taki nie jest wogole smieszny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania_do_kochaniavp.pl 07.09.2005 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Dla mnie to ywzlz wandaliym i jako taki nie jest wogole smieszny... przecież to żart, czasami się uśmiechasz w życiu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 08.09.2005 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 przecież to żart, czasami się uśmiechasz w życiu ? Dosc czesto, ale nie wszystko w zyciu mnie smieszy. Takie rzeczy na przyklad nie. Smiejac sie z tego dajemy swoje przyzwolenie na tego typu zachowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 08.09.2005 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Smiejac sie z tego dajemy swoje przyzwolenie na tego typu zachowania. Karkołomna teoria. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 08.09.2005 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Smiejac sie z tego dajemy swoje przyzwolenie na tego typu zachowania. Karkołomna teoria. Dlaczego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rml2 09.09.2005 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Zapraszam Joshi ( jak masz ) do obejrzenia na kanale Europa,Europa w niedzielę o 18.10 "Sensu życia wg. Monty P." - tam nie takie cyrki wyczyniają i jakoś za dużo naśladowców nie znaleźli -chociaz co niektórzy moga sie smiertelnie obrazić ale to juz kwestia braku tolerancji na inne podejście do tematów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 09.09.2005 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Zapraszam Joshi ( jak masz ) do obejrzenia na kanale Europa,Europa w niedzielę o 18.10 "Sensu życia wg. Monty P." - tam nie takie cyrki wyczyniają i jakoś za dużo naśladowców nie znaleźli -chociaz co niektórzy moga sie smiertelnie obrazić ale to juz kwestia braku tolerancji na inne podejście do tematów. Nie mam tego kanalu, ale moze to dobrze bo nie znosze Monty P. Poza tym ja nie napisalam, ze jestem obrazona. Mnie to poprostu nie smieszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rml2 10.09.2005 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2005 Wiem ,że budowa domu to bardzo stresujące zajęcie ale JoShi wyluzuj - nikt nie każe Tobie kraść wózków z marketów i przerabiać je na grilla - zwykłych kawałów o policjantach , babach i blondynkach/brunetkach/ ryżych/szatynkach/inne maście/* też nie lubisz ? * - niepotrzebne skreślić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 10.09.2005 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2005 Ja tylko nie rozumiem, dlaczego ten chlebek na patykach, przecież tam jest po prawej specjalna półeczka do pieczywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 12.09.2005 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 Nie mam tego kanalu, ale moze to dobrze bo nie znosze Monty P. To wiele tłumaczy... Wyrazy współczucia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GREG.M 14.09.2005 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 Ten wózek nie kosztował ani 2 dwa złote ani 1 złoty. Przecież moneta pojechała razem z wózkiem. Ale jest to kradzież tak czy owak. Sam pomysł na grilla baaardzo oryginalny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.dworek 14.09.2005 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 joshi za tekst ze nie lubisz monty pythona jestes u mnei spalona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jeżyk 14.09.2005 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 Widziałem kiedyś bardziej finezyjne rozwiazanie, a mianowicie taczka na której położono stalową wycieraczkę (taką kratkę Wema stosowana na podesty). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 15.09.2005 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 joshi za tekst ze nie lubisz monty pythona jestes u mnei spalona No ! Chociaż raz mogę bez oporów zgodzić się w 100% z wypowiedzią Leona ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.dworek 15.09.2005 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 joshi za tekst ze nie lubisz monty pythona jestes u mnei spalona No ! Chociaż raz mogę bez oporów zgodzić się w 100% z wypowiedzią Leona ! a jak..... taka nudziare to tylko oplateczkiem mietowym poczestowac i do widzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 15.09.2005 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 tylko oplateczkiem mietowym poczestowac i do widzenia I na pożegnanie zaśpiewać: "Always look at the bright side of life !". A ze specjalną dedykacją dla JoShi: "Every sperm is sacred, every sperm is good..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts