neuron 22.09.2005 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 Kobiety sa nadwrazliwe, a ze watek o jedzeniu to przytocze dowcip Jas i Malgosia bawia sie w dom. Jas probuje "obiadu" i mowi: - Wiesz co, kotku, chyba jest troszeczke niedosolone... Malgosia na to: - Niedosolone? Niemozliwe, przeciez sama odpowiednio solilam! Moze uwazasz ze za malo i ja nie mam racji? To co, ja nigdy nie mam racji, nawet jak posole odpowiednio obiad? Moze uwazasz ze w ogole nie posolilam i klamie!? Ja klamie??! Moze ja tylko klamie??! Moze w ogole uwazasz ze jak klamie to nawet nie jestem czlowiekiem zeby sie pomylic??! A moze uwazasz ze ja juz nie jestem czlowiekiem??!A moze ja juz nawet nie mowie po ludzku, a tylko szczekam???! Mamoooo!!!!Jasiu powiedzial do mnie "ty suko"!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 22.09.2005 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 A tak patrząc na ten wózek, będący przyczyna dyskusji i dobrze mu się przyjrzeć... to zawsze, nawet po recyclingu widać, że to był wcześniej volkswagen, a nie fiat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 30.09.2005 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Mi się bardziej podoba wersja z obudową od kompa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
invx 30.09.2005 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 moze jakies fotki wrzucisz bedziemy mieli galerie grilow na kazda okazje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
t f k 03.10.2005 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 Grill za 2 złote. Moj gril skonstruowany na wieche z odpadow po zbrojeniu:http://www.mb.org.pl/forum/files/116785-wiecha1.jpg Moze troszke wiecej kosztuje, ale funkcjonuje b. dobrze i jest legalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts