jandy 05.12.2002 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2002 Mam wielka prosbe. Zdradcie mi ile fachowcy biora za punkt przy instalacji gazowej oraz ile za polozenia rurki w ziemi ? Rozmawialem z fachowcem ktory zaproponowal 400zl za punkt i 80zl za rure w ziemi badz 40zl - ale ja kopie wykop.Czy to duzo ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jandy 05.12.2002 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2002 Ludzie co to nikt nie ma w domu gazu, nikt nie robil instalacji ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roose 05.12.2002 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2002 dobra cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cz 06.12.2002 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2002 Instalację w ziemi do budynku robi gazownia i to kosztuje użytkownika około 1200 zł. Jeżeli jest przekop pod jezdnią dwa razy tyle. W budynku ja zapłaciłem 400 zł za materiał i 800 za robociznę. Podłączony jest kocioł CO i kuchnia gazowa. Odległość od szafki z licznikiem do kotła około 4m, od kotła do kuchenki gazowej 5m.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej K. 31.12.2002 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2002 Ja zapłaciłem 250 zł za punkt za samo rozprowadzenie rurek (3 punkty - wejście, piec, kuchnia) + materiał sto pare zł = ok. 850 zł. Czy ktoś może mi podać pełne koszty: projekty, kominiarz, materiały, robocizna, opłata dla gazowni i in.?Czy w waszych opłatach za punkt było podłączenie pieca i kuchenki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Octavian 02.01.2003 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2003 100 PLN za metr z materiałem i VAT (ilość punktów nie miała znaczenia) - zarówno na zewnątrz jak i wewnątrz budynkuceny odbioru, instalacji itp nie pamiętam - była tylko jedna faktura z gazowni (około 200 PLN)projekt całości 750 PLNWszystko załatwiał majster Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Griszka 04.01.2003 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2003 300 pln za punkt gazowy ( u mnie skrzynka + kocioł + kuchnia). W tym materiał, robocizna i próba szczelności oraz kwity z pieczątkami do dziennika budowy.Okolice W-wy. Gazownik z Mińska Mazowieckiego z uprawnieniami, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remon 14.01.2003 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2003 Griszka,możesz na priva przesłać namiary na gazownika? czeka mnie w tym roku podłączenie a mam propozycję "nie do odrzucenia" za 6000 zł (przekop pod drogą, położenie 40m rurki w ziemi na działce, skrzynka oraz podłączenie do kotła) cena zawiera także koszt materiałów (bez kotła niestety).pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts