_lilek_ 06.09.2005 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 Witam, mam dwa kociaki w domu. Jak to koty - uwielbiają wspinaczki po wszelkich meblach i nie tylko. I tu rodzi się problem, który szczególnie dotyczy przedpokoju. Mam tu małe okno na wysokości wzroku a pod nim grzejnik. Kociaki uwielbiają wskakiwać na nie, niestety przy okazji zostawiają widoczne ślady łapek na ścianie (wiadomo przedpokój - naniesiona ziemia itp). Stąd moje pytanie - co można dać na ściany, by zminimalizować efekt widoczności zabrudzeń? Zaznaczę, że ciemny kolor farby nie wchodzi w grę, zależy nam na "jasnym" przedpokoju. Z góry dziękuję za wszelkie sugestie i pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anika 06.09.2005 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 Myślę, że po prostu zmywalną farbę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rbit 06.09.2005 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 Mysle ze problem kociaków w przedpokoju powienien rozwiazac pies w przedpokoju ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_lilek_ 07.09.2005 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 mh... pies tez jest w planach ;o) tylko sądzę, że wtedy dopiero kociaki dałyby popis. Myślałam już o farbie, ale na mój umysł laika - czy nawet zmywalna nie ma pewnego poziomu "wytrzymałości zmywania"?Będę próbować metodą prób i błędów, aż znajdę satysfakcjonujące rozwiązanie. pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iskra 07.09.2005 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Radzę Ci, po prostu się przyzwyczaj- dom ze zwierzętami zawsze wygląda jak dom ze zwierzętami- łapki kocie na kremowych ścianach, koce w sierści i ulubione zabawki wszędzie. Ja uważam, ze grunt to polubić- wygląda ciepło i domowo a na walkę z kocim bałaganem idzie mnóstwo cennej energii. Iskra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 07.09.2005 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Mogę Ci napisać czego nie dawać Mam na scianie w przedpokoju naklejony na sciany korek. Do wysokosci do której kocica sięga został zdrapany. Jak radzi Iskra - polubiłem Pies w tym drapaniu nie przeszkadza, a nanosi znacznie wiecej piachu i błota. Albo zwierzęta, albo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zezo 25.09.2005 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2005 a może tak dopasować do wystroju kawałek zabejcowanego drewienka, obwiazać sznurkiem i niech kociaki się wspinają, ja mam tak zrobione w przedpokoju, super sprawa, pazury są ostrzone tylko na tym sznurku, a wspinaczka rewelacyjna, u mnie ten przyrząd ma wysokość 230 cm, kot uwielbia się tam wdrapywać, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts