rafal9 06.09.2005 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 Czy fakt istnienia okien w pokoju dziecka powinien wpływać na wybór lokalizacji sposobu otwierania okien: góra/dół? Czy w praktyce takie małe dziecko może mieć pokusę aby otwierać takie okna z dolną klamką (dolna krawędź będzie gdzieś na wysokości 100 - 110 cm.). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.09.2005 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 weż velux'a i po problemie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tczarek 06.09.2005 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 Ja mam okno welux gdzie klamka otwierania jest na górze. Dolna krawędź okna jest na wysokości 1.5 m. Nie ma kłopotu chociaż większę dzieci są bardziej pomysłowe. Dostawiają krzesła i takie tam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal9 06.09.2005 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 Mam dylemat pomiędzy roto i valux. Pomijając wszelkie aspekty techniczne pozostały dwa argumenty:- roto znacznie tańsze- velux z klamką na górze I co tu wybrać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lagerfeld 06.09.2005 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 Nie ma kłopotu chociaż większę dzieci są bardziej pomysłowe. Dostawiają krzesła i takie tam. co prawda to prawda moi znajomi mieszkają na górze w takim trzy piętrowym domu (skośny dach) i ostatnio sąsiadka zadzwoniła, że ze swej kuchni (na parterze) widzi pociechy znajomych jak sobie siedzą w kucki na dachu przy otwartym oknie i podziwiają krajobraz pzdr: ps> ja mam weluksy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 07.09.2005 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Ja mam Velux-y w pokojach dzieci z klamką na wys. prawie 2m.Służą tylko jako doświetlenie, ale kupię jeszcze to zabezpieczenie Velux-a zamykane na kluczyk i nie pozwalające otworzyć okna. Na dzieci się przyda i chętnych do wejścia od zewnątrz - jak by co. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr.o 14.09.2005 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 Możesz wybrać Veluxa z klamką na dole. Pozdrawiam Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts