Gość 05.12.2002 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2002 Alanta podniosła wątek, ale w wypowiedziach mowa była o teperaturach w pokojach i sypialniach. Ciekaw jestem czy to samo powiecie o łazienkach ? Moja żona, o ile akceptuje już 20 stopni w części pokojowo-sypialnej to w łazienkach żąda temperatury wyższej: 25 a nawet więcej...Radzę sobie tak, że dogrzewam elektryczną podłogówką i ręcznikowcem. Czy wszystkie kobiety są takie wymagające jeśli chodzi o łazienkę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pik33 05.12.2002 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2002 Nie tylko i niekoniecznie kobiety. Dla mnie czy łazienka, czy pokój, powinno być 25-27. Jeśli w całym mieszkaniu jest , powiedzmy, 26 (moje optimum), to podczas kąpieli w łazience wanna z wodą dogrzeje ją o te 2-3 stopnie bez potrzeby dogrzewania czym innym. 20 stopni w łazience to jakieś nieporozumienie... Za przeziębianie się we własnym domu serdecznie dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.12.2002 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2002 Również 24-25, nie należę do klubu morsów. W łazience jest zawsze dużo wilgoci, a tak szybciej wszystko wysycha i jest przyjemne w dotyku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 05.12.2002 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2002 Ja mam cieplutko w łazience, jak człowiek mokry wychodzi z wanny to można się nieźle przeziębić ! Ale tam przebywa się krótko, i jest dużo wilgoci, więc to zupełnie inne warunki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 05.12.2002 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2002 Obawiam się, że jak zamknę łazienkę ścianą to w niej długo nie wytrzymam...Ponieważ zainstalowałam halogeny 50 w ilości 5 sztuk, dają tyle ciepła, że chyba kaloryfer będzie cały czas zamknięty...No i oczywiscie ciepła podłoga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 05.12.2002 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2002 Łazienka musi być cieplejsza niż reszta domu, tutaj często przebywamy nie odziani i do tego mokrzy. Bardzo dobrym rozwiązaniem jest el. mata podłogowa i grzejnik drabinkowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts