anpi 06.09.2005 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 Zabrakło mi dosłownie jednego metra Nie wiem, czy można kupić rolki mniejsze niż 20 metrów, a po co mi 19 metrów folii? Co z tym zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelurb 06.09.2005 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 mi też zabrakło niewiele około 1 metr , zamalowałem jeszcze jedną warstwą dysperbitu , a na to dałem 2 warstwy zwykłej czarnej folii i wszystko , ale też pewnie można kupić tyle ile się chce , jak kupowałem to rozwijali z rolki i mierzyli tyle ile chciałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lagerfeld 06.09.2005 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 gdyby góry świętokrzyskie byłyby bliżej wawy to zapraszam do mnie - mi właśnie zostało parę metrów i nie mam pomysłu co z nią zrobić (co prawda mam na razie inne sprawy na głowie ale pewnie niedługo będę coś z folią kombinował). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
www005531gazeta.pl 07.09.2005 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Zabrakło mi dosłownie jednego metra Nie wiem, czy można kupić rolki mniejsze niż 20 metrów, a po co mi 19 metrów folii? Co z tym zrobić? Witam, W hurtowni w Lublinie folię kubełkową kupuje się na metry z rolki o szerokości 1, 1,5 albo 2m. Cena 6.5/m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts