willyfog 06.09.2005 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 Duzo sie kiedys mowilo o projekcie LIBRA z pracowni DOMUS. wlasnie jestem na etapie realizacji owego projektu. zainteresowanych odsylam do strony ze zdjeciami z roznych etapow budowy Piotr http://naszdomek.republika.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
violka 06.09.2005 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 Witam, ja rowniez jestem w trakcie budowy tego domku. Jak narazie to fundametny u mnie stoja, za 2 tyg ruszam dalej. W jakiej miescowosci konkretnie budujesz?? Zapraszamy do watku: Czy ktoś budował LIBRĘ z firmy Domus. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
willyfog 06.09.2005 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 buduje Libre w poludniowej czesci warszawskich okolic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts