mysia 06.09.2005 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 podobają mi się bardzo luksfery zamontowane w obudowie wanny...widziałam u kogoś że moga być one podświetlone, w związku z tym mam pytanie jak cos takiego wykonać? trzeba zamontować oprawki na żarówki w podłodze? czy muszą byc jakieś specjalne zarówki? no i jak się spali taka żarówka to jak ją wymienic?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 06.09.2005 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 obudowa wanny? znaczy co?wanna przeźroczysta? żeby było widać te światełka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
proxy 06.09.2005 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 obudowa wanny? znaczy co?wanna przeźroczysta? żeby było widać te światełka? no a co w tym nadzwyczajnego, obudowa to obudowa o przezroczystej wannie nie ma tam ani słowa Trudno mi go zdefiniować, element zasłaniający bebechy wanny Oprawki, przydały by sie wodoszczelne coby wrazie przecieku prónd nie kopną. Jako źródło swiatła raczej jakś świetlówka, przestrzeń mała, zamknieta pod wanną, łatwo zagrzać taką przestrzeń a przy tradycyjnych zarówkach isteniej mozliwośc powstania plam na wannie nad zarówkami ( w przypadku akrylowej moglo by to byc bardziej drastyczne ) <- od ciepła Oprawki montowąc tak aby swiatełko sie ładnie rozpraszało. Trzeba zostawić jakis otwór aby sie dało do nich dostać ( nadaje sie ten otwór zostawiony jako dojscie do syfonu ) oprawek niczym bym nie przykrecał, bo jakby sie cos tam spaliło to bym złapał za kabel pociągną i łatwo wymienił zarówke. a tak trzeba zostawiać osobne dojścia do każdej zarówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts