wojzbi 06.09.2005 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 Poszukuję pilnie projektanta, który zaprojektuje dom jedorodzinny połączony z małą przychodnią lekarską ( dwa gabinety ). Projektanta znającego się na rzeczy, solidnego i słownego. Mam jescze takie małe życzenie, aby po zapłaceniu za projekt zostało coś na budowę. Budowę planuję rozpocząć wiosną przyszłego roku. Mieszkam w województwie warmińsko - mazurskim, w okolicach Mrągowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaclic 06.09.2005 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 Znam dobrego architekta, zaprojektowal moj dom. Nie wiem natomiast czy jest bardzo tani. Jak cos to prosze o wiadomosc na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka-Kielce 06.09.2005 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 My tez szukamy projektanta, który zaprojektował by nam salon, pokoje, kuchnie, łazienki, itp. Ciekawi jesteśmy jak wygląda tak zrobiony projekt czy uwzglednia on wszystko co potrzebne w domu. Noi jaka jest cena. Bo nie wiem czy nie porywam się z motyką na księzyc, Projektanci - piszcie jak to wygląda i jakie są to przedziały cenMa ktoś zrobiony projekt - podzielcie sie opiniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 07.09.2005 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Agnieszka, Ty chyba szukasz tylko do wnętrz.Ceny u wojzbi będą w granicach 8-25 tys. zł w zaleznosci od zakresu opracowania.Projekt wnętrz kształtuje się pomiędzy 30-100zł/m2 i w górę. I znów wiele zależy od zakresu projektu - może byc tylko koncepcja, a może być cały projekt wykonawczy włącznie z instalacją elektryczną, rozrysowanymi detalami i zaawansowanymi wizualizacjami.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barrtekus 13.09.2005 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 a ja wczoraj podpisalem umowe pierwszy krok postawiony cena to tuzin i trzy kpln za archit - kontrk i wykonawczy - instalacje - niezbedne minimum rynek badalem okolo pol roku, zgadzam sie z Robertem w 90% - tylko gorna granica jest za niska - spotkalem sie z 30 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barrtekus 13.09.2005 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 a ja wczoraj podpisalem umowe pierwszy krok postawiony cena to tuzin i trzy kpln za archit - kontrk i wykonawczy - instalacje - niezbedne minimum rynek badalem okolo pol roku, zgadzam sie z Robertem w 90% - tylko gorna granica jest za niska - spotkalem sie z 30 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts