cetus 26.06.2008 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Jakby ktoś był zainteresowany działką w Pruszowicach, gm. Długołęka, to gmina sprzedaje w przetargu 2 działki ~10a (cena wywoławcza to 150zł brutto/m2). http://dlugoleka.ibip.wroc.pl/public/?id=76672 pozdrawiam,Przemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mynia_pynia 01.07.2008 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Gmina Święta Katarzyna ma do sprzedaży działki: http://bip.sw-katarzyna.dolnyslask.pl/?a=1&id=12103&open=12088 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila79 15.09.2008 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 byłem niedawno w chrząstawie i sie ciut zawiodłem, powstaje dużo syfiastych osiedli na kwadracie 500m^2, ogólnie wieś zadbana lasy ładne ceny około 180zł, i teraz pytanie ktoś polecał jakeś tereny koło jelacza moglibyście specyzować ? Hmmm - mój prostokąt ma 1400m2. Pewnie po drugiej stronie ulicy takie małe działeczki wydzielono. Najlepsze jest i tak to osiedle Archicomu (czy jak się oni nazywają) w okolicach Nadolic - zestaw nastu takich samych domków Dodam, że właśnie na końcu Chrząstawy Wielkiej właśnie pojawił się baner nowej agencji nieruchomości. Jak się dowiedziałem mają tam być działeczki 900-1000m2. Cena wyjściowa 230zł/m2 więc trochę więcej niż Twoje ceny. Przed Jelczem (droga od Nadolic) są Miłoszyce - teren tuż przy samym lesie zapowiada się fajnie. Fajniej niż Chrząstawa, bo szybszy zjazd z drogi głównej i nie jedzie się tak jak w przypadku Chrząstawy kawał przez wioskę. jak szukałam działki 2,5 roku temu to w Chrząstowie działki były po 15 w porywach do 30 zł/m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 16.09.2008 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 jak szukałam działki 2,5 roku temu to w Chrząstowie działki były po 15 w porywach do 30 zł/m2Z 3 lata temu to większość działek była w takiej cenie. Jak bliżej miasta to po jakieś 60zł/m2. Już wtedy myślałem o działce, ale młody i głupi wołałem się po świecie rozbijać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnnaP. 16.09.2008 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Mam do sprzedania działki w Piotrkowiczkach, gm.Wisznia Mała o pow. 1000, 1200 (3 szt) i 1450 m2, z wydanymi warunkami zabudowy dla każdej. Trzy działki z wjazdem od północy. Media (woda, prąd) na sąsiedniej działce w odl. ok 30m. W wiosce sklepy spożywcze, plac zabaw dla dzieci, boisko, o kościele nie wspomnę Okolica cicha, ale z duzym potencjałem rozwoju, z pieknym widokiem na Wrocław i Ślężę. Cena 170 zł/m2 - do negocjacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dekar 01.10.2008 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Niestety złe wiadomości dla planujących zakup działek na wschodzie Wrocławia (mieszkających i budujących też). Co prawda od początku szansa na szybkie wybudowanie Wschodniej Obwodnicy Wrocławia była nikła, ale teraz oficjalnie wiadomo, że rząd się nie dołoży. Aktualnie pozostają scenariusze:1. Będą dalsze naciski na rząd, aby wciągnął inwestycję do swoich planów, ale to raczej wiąże się z kolejnym dużym upływem czasu, takie zabiegi trwają i raczej będą dotyczyć jakiś przyszłych budżetów i planów inwestycyjnych.2. Województwo zrobi to własnymi siłami przy wsparciu Wrocławia i gmin ościennych, ale wtedy to będzie wersja "ekonomiczna" (jeden pas itp.), więc raczej za dużej poprawy się nie odczuje. Po więcej szczegółów odsyłam do artykułu w GW http://miasta.gazeta.pl/wroclaw/1,35751,5753552,Rzad_nie_da_pieniedzy_na_wschodnia_obwodnice.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Regand 25.11.2008 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Czy też zauważyliście, że ceny działek wokół zaczynają ładnie spadać? Mnie akurat najbardziej interesują okolice Dobrzykowic i pomału jest w czym przebierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysiek.s 11.12.2008 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 polecam Ligote Piękną gdzieś 10 km od "marino" w stroną trzebnicy jest cicho - co dla mnie ma znaczenie jest prąd woda, telefon,a projektują kanalize (na sąsiedniej ulicy już jest) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grandzia13 08.01.2009 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 co tam ligota:) trzebnica, trzebnica piękna okolica i działki po 120zł za m2 / wiem, bo mam/. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 15.01.2009 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 jeśli ktoś jest zainteresowany, są chyba jeszcze do sprzedania działki w Dąbrowie koło Oleśnicy. Ok. 1,5-2 km od ślimaka drogi ekspresowej S8 powstaje mini osiedle domkow jednorodzinnych. Właściciel mial parę hektarów i podzielił teren na działki budowlane. Do każdej działki doprowadzona jest woda i chyba też prąd. Niedaleko jest gaz. Do Centrum wychodzi jakieś 30 km. Bez korków dojedzie się w ok. 30-35 min. W lipcu zapłaciliśmy 85 zł za metr (wynegocjowane z 91 zł). Byla to już cena z VAT-em. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Regand 10.03.2009 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 A co tu od stycznia taka cisza? Nikt nic nie kupuje, nie poleca ? Ja narazie szukam caly czas dzialki w gminie Czernica, najchetniej Dobrzykowice, Nadolice... Okolo 1000m2 Tego typu dzialeczki sa juz do znalezienia za nawet 100tys, ale jeszcze sie powstrzymuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skybus 08.04.2009 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Witam, Mam do sprzedania działkę budowlaną w Osolinie, 2000m2 - 125000zl. Jest miejscowy plan zagospodarowania, prąd, woda, telefon w drodze. Otoczenia domki jednorodzinne,działka prze granicy z lasem. Bardzo piękna okolica. Kontakt: tel. 605345898email: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ulkaszpulka 09.04.2009 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Mam pytanie do ekspertów i starych wyjadaczy Teściowie mają 1,5 ha, z czego jakieś 1000m jest ogrodzone i stoi ich dom, reszta pole, ale działka funkcjonuje w papierach jako całość. I teraz ja bym chciała z tego 1000 m (dziady nie chcą dać ale może im złośliwość przejdzie). Jaka jest procedura, nie licząc szybkiego mordu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
uriel 09.04.2009 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Witam, mam pytanie odnośnie Gajkowa:nie orientujecie się, czy był zalany w powodzi w 1997 ? Zastanawiam się, czy nie kupić tam działki, ale jeśli istnieje choć cień szansy na kolejną powódź, to ja dziękuję. Z góry wielkie dzięki za wskazówki! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ulkaszpulka 10.04.2009 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 Tu jest mapka zalania miasta: http://huby.seo.pl/09_woda/img/powodz1997.gif Hmm teraz jak patrzę, to dla Gajkowa nic z tej mapki nie wynika Ale kolega tam mieszka to zapytam. Mówi, że nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ppred 18.04.2009 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 Witamjak ktoś chce sprawdzić zasięg powodzi to polecam http://eko.wbu.wroc.pl/eko/index.php?option=com_content&task=view&id=5&Itemid=1#a później "Interaktywna mapa opracowania fizjograficznego" z lewej stronyChyba najlepiej chodzi to po IE. Wygląda że do Gajkowa woda nie doszłapozdrawiam,pp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnnaP. 18.04.2009 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 Mam do sprzedania działki w Piotrkowiczkach przy ul.Akacjowej, gm.Wisznia Mała o pow. 1000, 1200 (3 szt) i 1450 m2, z wydanymi warunkami zabudowy dla każdej. Trzy działki z wjazdem od północy. Media (woda, prąd) na sąsiedniej działce w odl. ok 30m. W wiosce sklepy spożywcze, plac zabaw dla dzieci, boisko, o kościele nie wspomnę. 2km od drogi krajowej nr 5, 10 km od pn granic Wrocławia. Okolica cicha, ale z dużym potencjałem rozwoju, z pięknym widokiem na Wrocław i Ślężę. Cena 120 zł/m2 - do negocjacji._________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaiMarek 07.06.2009 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Witam serdecznie Może kogoś zainteresuje działka budowlana w Ligocie Małej na trasie Oleśnica-Jelcz Laskowice. Działka troszkę ponad 1500m2 - wym. ok.42x36m posiada warunki zabudowy, prąd i woda na granicy działki , cicha okolica ok. 100m od lasu. Więc informacji mogę przesłać na priva, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rgr 12.06.2009 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 A co tu od stycznia taka cisza? Nikt nic nie kupuje, nie poleca ? Zajrzałem po miesiącach - a tu dalej 40 strona . Widać ruchu nima Ja narazie szukam caly czas dzialki w gminie Czernica, najchetniej Dobrzykowice, Nadolice... Okolo 1000m2 Tego typu dzialeczki sa juz do znalezienia za nawet 100tys, ale jeszcze sie powstrzymuje Ostatnio były jakieś przetargi w Dobrzykowicach, już trzecie - więc kupujących raczej brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Regand 15.06.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Ostatnio były jakieś przetargi w Dobrzykowicach, już trzecie - więc kupujących raczej brak. Zgadza sie, te dzialeczki mam tez na oku Z ciekawostek z dokladnie tego przetargu podam pare faktow Kwiecien 2008, koles kupuje na tym przetargu dzialek za 214 tys. Pazdziernik 2008, jego teraz juz sasiad, kupuje dzialke obok o identycznym rozmiarze za 113 tys. hehe Miejmy nadzieje, ze sie nie beda za czesto spotykac Gmina odkad sprzedla jedna dzialeczke w lutym 2009 juz na reszte ani jednego chetnego nie ma i sie nie zapowiada. A ludzie co kupili kiedys te dzialeczki na tym wlasnie przetargu, probuja naiwniakom wciskac te dzialki za 150-200 tys z nadzieja ze nie kazdy wie o sprzedazy przez gmine Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts