dabell 28.03.2006 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 Jokar i jeszcze jedno - znacznie poprawi się do 2008 dojazd do tej strony Wrocławia (powstaną nitki autostradowej obwodnicy, wykończona zostanie Żmigrodzka), lasy są w niedalekim Pęgowie. Okolica spokojna.Polecam, zajrzyj jak najszybciej.Dabell Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 31.03.2006 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 A może ktoś jest zainteresowany działką budowlaną w Świętej Katarzynie? 1400m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NOTO 01.04.2006 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Kilka informacji nt. Bielan Wrocławskich (południe Wrocławia jakby kto nie wiedział ) Działki od 200 zł/m2. Raczej duże metraże (>1000m2). Gmina ma pieniądze ponieważ ostro robią drogi .... z tego co się dowiadywałem to są wszystkie media. Okolica bardzo zyskuje i sporo się tam buduje zwłaszcza pezez deweloperów. Dobre połaczenie do Centrum miasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NOTO 02.04.2006 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 DabellW końcu udało mi się dzisiaj pojechać w Twoje okolice. Starą lipę chyba znalazłem ... ale po prawej stronie nic nie ma ...rola. Od Twojej działki najbliższy dom jest tak z 100 m ?Gdzie media ? Musisz podprowadzić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 02.04.2006 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 NOTO, co do Bielan - tylko czy o to ci chodzi, zeby mieszkac jak w miescie za 200zł/m2? To chyba lepiej kupic dzialke w miescie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 02.04.2006 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 Dabell W końcu udało mi się dzisiaj pojechać w Twoje okolice. Starą lipę chyba znalazłem ... ale po prawej stronie nic nie ma ...rola. Od Twojej działki najbliższy dom jest tak z 100 m ? Gdzie media ? Musisz podprowadzić ? Dobrze mówisz Noto - rola - z 60cm humusu . Przyjedź za 2 -3 miesiące, to sie zdziwisz . Ruszamy mam nadzieję w czerwcu, sąsiad za nami też . Byliśmy do tej pory umówieni z poprzednim włascicielem, że ma uprawiać na naszej działce dalej co chce, a my mamy utrzymaną działkę za friko. Media : 1 Prad - umowę już podpisałam - jest przy rogu mojej działki i następnej na której, są już fundamenty u sąsiada - w ciągu miesiąca mam mieć własną skrzynkę obok jego. 2. Gaz - mam warunki, zgodnie z którymi gazociąg będzie pociągnięty najpierw droga gminną od ostatniego domku, a potem drogą wewnętrzną własnie tą przy lipie. 3. Woda - jest przy tym własnie domku. W tym tygodniu podpisujemy umowe partycypacyjną w gminie (dostaniemy 1zł /mb ,bo bez tego nie dostaniemy warunków przyłączy (będzie nas 3 sasiadów i może jescze ten z działki za nami - bo jest juz na etapie finalizowania notariusza - jednak kupuje, ale dopisze się później). Wybudujemy wspólnie kawałek sieci wodociągowej, aż do tej działki gdzie są fundamenty - łącznie ok. 180mb. Pozdrawiam dabell Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joakar 03.04.2006 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 dabell - dzięki za informacje, niestety młode nam się pochorowało i dopiero dochodzi do siebie, a ja moge zajrzeć do internetku. Nie wiem czy działka jeszcze aktualna, ale nie omieszkam obejrzeć sobie Rogoży/a (tylko to dopiero w wekend bo w tyg. nie ma kiedy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 03.04.2006 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 dabell - dzięki za informacje, niestety młode nam się pochorowało i dopiero dochodzi do siebie, a ja moge zajrzeć do internetku. Nie wiem czy działka jeszcze aktualna, ale nie omieszkam obejrzeć sobie Rogoży/a (tylko to dopiero w wekend bo w tyg. nie ma kiedy). Jokar, wiem od właściciela, że jednak gość się zdecydował. Ale rejony sa ciekawe. Jest jeszcze jedna działka do kupienia koło mnie - następna w głębi za ostanim domkiem, ale z mankamentem - linia sredniego napięcia. Działka jest b. duża 2200-2300m2 a do wykorzystania (bez kontaktu z siecią) jest ok. 1500-1700m2. Sieć przecina działkę w poprzek w tylnej jej częśći. Pojedźcie i porozglądajcie się po całej wsi - miło by było mieć niedaleko sąsiadów z dziećmi - jak mam synka 4 -latka i 21 miesięczną pannę . Pozdrawam Dabell Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NOTO 04.04.2006 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Pojedźcie i porozglądajcie się po całej wsi - miło by było mieć niedaleko sąsiadów z dziećmi - jak mam synka 4 -latka i 21 miesięczną pannę . I własnie o to chodzi. Możemy sobie pomóc znaleźć "fajnego" sąsiada/sąsiadkę ... również przez Internet. Zawsze to lepiej (obyty w wirtualnym świecie) niż nieznany mruk Można łatwiej i szybciej złożyć się na brakującą infrastrukturę itp. Tak więc posiadacze domów .... "poszukajcie sobie sąsiada !" :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 04.04.2006 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Pojedźcie i porozglądajcie się po całej wsi - miło by było mieć niedaleko sąsiadów z dziećmi - jak mam synka 4 -latka i 21 miesięczną pannę . I własnie o to chodzi. Możemy sobie pomóc znaleźć "fajnego" sąsiada/sąsiadkę ... również przez Internet. Zawsze to lepiej (obyty w wirtualnym świecie) niż nieznany mruk Można łatwiej i szybciej złożyć się na brakującą infrastrukturę itp. Tak więc posiadacze domów .... "poszukajcie sobie sąsiada !" :) I zawsze jest później do kogo chodzić na kawkę, bez potrzeby wsiadania do samochodu Ale tak na poważnie - jak ma się koło siebie sensownych ludzi to i zycie mozna sobie łatwiej zorganizować - typu szkoła -podwożenie dzieci, zajęcia pozalekcyjne. Ja na szczęście mam kolezankę - ta w ostatnim domku, która nie możesię doczekać, aż się przeprowadzimy , ma też synka w wieku mojego, może jeszcze się coś pojawi w przyszłości . Pozdrawiam Dabell Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NOTO 04.04.2006 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Pomoc sąsiedzka czasami bardzo , ale to bardzo jest potrzebna. Przypilnuje domu, podwiezie dzieci, zrobi nawet zakupy gdy zachorujemy i można razem piwko wypić, wspólne łacze do netu zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joakar 04.04.2006 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 No to sprawa się rozwiązała, ale i tak pojedziemy obejrzymy. Dobry są siad to skarb dabell no twoje to już stare dzieci są moja córuchna dopiero 9 miechów skonczyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NOTO 14.04.2006 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Xena dzięki za namiar ... trochę drogi sa działki w tej okolicy.Gdzie tam budowane są szeregi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonaM 24.04.2006 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 A może ktoś jest zainteresowany działką budowlaną w Świętej Katarzynie? 1400m czy ten namiar jest aktualny? prosze o więcej informacji:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi5iak 25.04.2006 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 ja się przyłączę, bo powoli zastanawiam się nad działką...myślał ktoś z was o miejscowości Siedlec? - Piękny las Malin w pobliżu- Stadnina koni- Nowa szkoła- Łatwy i w bezproblemowy wjazd do Wrocławia od strony Zakrzowa lub Polanowic- Węzeł autostrady A8 w Ramiszowie (5 min drogi autkiem) ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dinos 26.04.2006 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Witam wszystkich! Chiałbym się dowiedzieć, co mylicie (co wiecie, co słyszelicie) o Golędzinowie. Jest to miejscowoć za Pęgowem w stronę Obornik lšskich. Golędzinów jest ładnie położone: blisko lasu, również jest tu stadnina koni i stawy... Za wszelkie informacje dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NOTO 27.04.2006 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Jeśli zbudują obwodnicę śródmiejską do drogi poznańskiej to będzxiesz miał świetny wjazd w miasto ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi5iak 28.04.2006 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 a co do samolotów .... w sumie chyba nie takie straszne w tej okolicy. wiesz, ze samoloty zrzucaja paliwo przed lądowaniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 28.04.2006 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 wiesz, ze samoloty zrzucaja paliwo przed lądowaniem? już to słysze którys raz. powiedz cos więcej na ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dinos 28.04.2006 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 mi5iak "Szukam działki pod wrocławiem: 600-1200m2, do 50tys, szkoła w pobliżu" W takiej cenie (do 50tys) sš działki włanie w Golędzinowie; majš po 2300m2, sš położone przy lesie, niedaleko sš stawy i stadina koni. Szkoła i przedszkole jest w Pęgowie (rzut beretem ). Do granic wrocka jedzie się 12-15min (przepisowo). Ja sobie tam zarezrwowałem działeczkę, ale jest ich jeszcze z osiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts