bolexim 22.01.2007 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 na tym etapie wiedzy polecam dobrego agenta ja korzystalem i nie zaluje wbrew pozorom kupno dzialki ma w sobie wiecej niebezpieczenstw niz inne transakcje zwiazane z nieruchomosciami Agenta mam, ale polegać na 100% mogę tylko na sobie - czyz nie? Za wszelkie błędy i pomyłki w efekcie ja poniose konsekwencje ;-( Pzdr NIE. Agent jest ubezpieczony i jeśli "sprzeda" Ci to co nie chciałeś to zakładasz sprawę. Musisz tylko w umowie wyspecyfikować jakiej dokładnie działki szukasz i że z zamiarem wybudowania domu. dokładnie faktem jest ze znalezienie dobrego agenta nie jest latwe wielu z nich albo udaje ze pracuje albo zwyczajnie sie do tego nie nadaje najlepiej otworzyc rachunki w kilku biurach oni zawsze maja wiecej informacji niz czlowiek z zewnatrz poza tym po kilku weekenedowych objazdach wiekszosc stwierdza ze to bez sensu tylko strata czasu, u mnie tak wlasnie bylo a dzialki ciagle drozeja i te 3-5 tys na prowizje szybko zniknie przy ciekawej ofercie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aS2 22.01.2007 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 dokładnie faktem jest ze znalezienie dobrego agenta nie jest latwe wielu z nich albo udaje ze pracuje albo zwyczajnie sie do tego nie nadaje najlepiej otworzyc rachunki w kilku biurach oni zawsze maja wiecej informacji niz czlowiek z zewnatrz poza tym po kilku weekenedowych objazdach wiekszosc stwierdza ze to bez sensu tylko strata czasu, u mnie tak wlasnie bylo a dzialki ciagle drozeja i te 3-5 tys na prowizje szybko zniknie przy ciekawej ofercie A kto to ten agent? I potrafi ktos polecic kogos? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
777rafal 23.01.2007 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Z gory przepraszam jezeli narusze reguly panujace na tym forum (choc widze ze wymieniacie sie nr tel.) Mam do sprzedania 2 dzialki budowlane (do sprzedania razem), razem ok. 2150m2 w Galowicach przy wjezdzie, cena 160 PLN m2. Zainteresowanych prosze o tel. 663 731 829 (po 19.00). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 23.01.2007 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 no ładnie...proszę tego nie traktowac osobiście ale co sie porobiło.... pół roku temu kosztowały one 30zł.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Adam12 23.01.2007 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Polecam artykuł w ostatnim Forbes. Jest tam analiza i prognoza cen na rynku nieruchomości głównie działek budowlanych. W skrócie ceny jakie nas czekają w obrębie do 20km od głównych miast to w zależności od aglomeracji 200 - 800 zł. za m.kw. To chyba już przesada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annamar 23.01.2007 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Z gory przepraszam jezeli narusze reguly panujace na tym forum (choc widze ze wymieniacie sie nr tel.) Mam do sprzedania 2 dzialki budowlane (do sprzedania razem), razem ok. 2150m2 w Galowicach przy wjezdzie, cena 160 PLN m2. Zainteresowanych prosze o tel. 663 731 829 (po 19.00). cena jest z kosmosu ... w listopadzie byly po 50 zl/m a jeszcze tydzien temu widzialem Twoje ogloszenie za 230 tys chciales to sprzedac a dzis 340 tys )) a powiedz co jest budowane obok ? bo nie wyglada mi to na domek a raczej na jakis zaklad produkcyjny .. to sa dzialki siedliskowo budowlane wiec cuda moga tam byc ... i czy gmina sie zgodzi na podzial jednej na dwie ? bo w planach byla to chyba jedna dzialka z tego co widzialem (siedliskowo budowalne sa wlasnie rozmiarow 2500 m2) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ranyboskiejestemkioskiem 23.01.2007 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 ..no dla mnie to forum jest jak skarbnica..uprzejme uklony jestem tu po raz pierwszy.rownie uprzejmie prosze o rade.pakuje manatki pod koniec tygodnia i lece do Polski tylko i az z powodu dzialki w Lubnowie kolo Obornik Sl.budowlana.cena 45zl.za metr.nie ukrywam w tej dziedzinie laikiem zupelnym jestem ale z wielu zrodel slysze"jedz,kupuj".oczywiscie nic przesadzonego ale ten pospiech nieco mnie irytuje i niepokoji.czlowiek chce sprzedac teraz i koniec.hm.nawet tam nigdy nie bylem.co mozecie powiedziec o tej okolicy i cenie?wasze sugestie sa teraz dla mnie bezcenne.serdecznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bolexim 23.01.2007 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Z gory przepraszam jezeli narusze reguly panujace na tym forum (choc widze ze wymieniacie sie nr tel.) Mam do sprzedania 2 dzialki budowlane (do sprzedania razem), razem ok. 2150m2 w Galowicach przy wjezdzie, cena 160 PLN m2. Zainteresowanych prosze o tel. 663 731 829 (po 19.00). cena jest z kosmosu ... w listopadzie byly po 50 zl/m a jeszcze tydzien temu widzialem Twoje ogloszenie za 230 tys chciales to sprzedac a dzis 340 tys )) a powiedz co jest budowane obok ? bo nie wyglada mi to na domek a raczej na jakis zaklad produkcyjny .. to sa dzialki siedliskowo budowlane wiec cuda moga tam byc ... i czy gmina sie zgodzi na podzial jednej na dwie ? bo w planach byla to chyba jedna dzialka z tego co widzialem (siedliskowo budowalne sa wlasnie rozmiarow 2500 m2) to co moze byc na dzialkach siedliskowych reguluje pzp lub wz cuda nie maja tu nic do rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Peterka1719501090 23.01.2007 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 cena jest z kosmosu ... To pewnie działki przy wjeździe od strony Żórawiny te co gmina ostatnio w przetargu po 110 zł sprzedała ... Swoją drogą ktoś tu ten przetarg zaanonsował - gmina zawdzięcza tej osobie wylicytowaną cenę... a jeszcze rok temu nikt tego po 33zł nie chciał kupić i przetarg odwołano annamar Działki od strony Wilczkowa są większe - najmniejsza ma 2552m2... i to chyba je miałeś/łaś na myśli.. Na jednej z nich budowany jest dom - wygląda na duży to fakt - ale nie żadna fabryczka Co do kosmosu.. cóż jeśli się komuś lokalizacja podoba to niech nie czeka na 180zł.. pozdrawiam, Peterka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi5iak 24.01.2007 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 ..no dla mnie to forum jest jak skarbnica.. uprzejme uklony jestem tu po raz pierwszy.rownie uprzejmie prosze o rade.pakuje manatki pod koniec tygodnia i lece do Polski tylko i az z powodu dzialki w Lubnowie kolo Obornik Sl.budowlana.cena 45zl.za metr.nie ukrywam w tej dziedzinie laikiem zupelnym jestem ale z wielu zrodel slysze"jedz,kupuj".oczywiscie nic przesadzonego ale ten pospiech nieco mnie irytuje i niepokoji.czlowiek chce sprzedac teraz i koniec.hm.nawet tam nigdy nie bylem.co mozecie powiedziec o tej okolicy i cenie?wasze sugestie sa teraz dla mnie bezcenne.serdecznie pozdrawiam Rozumiem, że chodzi o inwestycje utułanej na obczyźnie kasiorki . Wrocławianie zwykle nie rozważają takiej lokalizacji, więc ciężko jest potem sprzedać. Choć ostatnio to schodzą takie działki, ale każdy popyt kiedyś się kończy. Licz się z tym, że przyjedziesz i nic nie załatwisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 24.01.2007 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 misiak tak juz odgrazamy się, że ten popyt sie kiedys skonczy ale cos końca raczej nie widac.....niedlugo zostaną same działki z takim dojazdemhttp://bi.gazeta.pl/im/5/3870/z3870275X.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi5iak 25.01.2007 01:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 i tak dobrze, że droga w ogóle jest... widziałem już działki, że droga była tylko na mapie geodezyjnej, chcę dojechać a tu 200m zaoranego pola w miejscu drogi... ale ja w odwrotności do ludzi na zdjęciu nie wjechałem w taką "drogę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pomaranczowymis 25.01.2007 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Czy ktoś może polecić dobrego agenta do szukania działki? Takiego, który będzie się starał i szybko reagował... Mój pierwszy agent wyszukiwał mi zupełnie inne oferty niż chciałam, druga agentka jest trochę jak sierotka i mam wrażenie że ją trzeba za rączkę prowadzić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepsicoco 25.01.2007 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 cena jest z kosmosu ... To pewnie działki przy wjeździe od strony Żórawiny te co gmina ostatnio w przetargu po 110 zł sprzedała ... Swoją drogą ktoś tu ten przetarg zaanonsował - gmina zawdzięcza tej osobie wylicytowaną cenę... a jeszcze rok temu nikt tego po 33zł nie chciał kupić i przetarg odwołano annamar Działki od strony Wilczkowa są większe - najmniejsza ma 2552m2... i to chyba je miałeś/łaś na myśli.. Na jednej z nich budowany jest dom - wygląda na duży to fakt - ale nie żadna fabryczka Co do kosmosu.. cóż jeśli się komuś lokalizacja podoba to niech nie czeka na 180zł.. pozdrawiam, Peterka:) Wątpie aby w najblizszej przyszłosci Galowice były za 180zł poniewaz znam osobiscie rolnikow ktorzy tam sprzedaja za 60-70zł i jakos wielkiego zainteresowania wcale nie ma.Ludzie!!Nie dajcie sie robic w konia takim osobom ktorzy wystawiaja działki gruubo ponad ich wartosci. Nie wiem kto kupi Galowice za 160zł skoro w Medłowie nie ma chętnych na działki za 100zł/metr-a jednak Medłow jest duuuzo blizej Wrocka. Ja w pazdzierniku kupiłam w Biestrzykowie działki-jedna za 150zł i płacze ze przepłaciłam bo juz drugą mi sie udało za 100zł /metr.-a wszyscy w tym czasie pisali ze ponizej 200zł nic tam nie ma-a jednak!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annamar 25.01.2007 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Wątpie aby w najblizszej przyszłosci Galowice były za 180zł poniewaz znam osobiscie rolnikow ktorzy tam sprzedaja za 60-70zł i jakos wielkiego zainteresowania wcale nie ma.Ludzie!!Nie dajcie sie robic w konia takim osobom ktorzy wystawiaja działki gruubo ponad ich wartosci. Nie wiem kto kupi Galowice za 160zł skoro w Medłowie nie ma chętnych na działki za 100zł/metr-a jednak Medłow jest duuuzo blizej Wrocka. Ja w pazdzierniku kupiłam w Biestrzykowie działki-jedna za 150zł i płacze ze przepłaciłam bo juz drugą mi sie udało za 100zł /metr.-a wszyscy w tym czasie pisali ze ponizej 200zł nic tam nie ma-a jednak!! masz jakies namiary na wolne dizalki w Biestrzykowie ? lub okolicy ? jesli mozesz daj mi namiar na kogos kto sprzedaje dzialki w Galowicach jesli masz jakiekolwiek dzialki w rozsadnej cenie daj znac ...bede wdzieczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepsicoco 25.01.2007 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Wątpie aby w najblizszej przyszłosci Galowice były za 180zł poniewaz znam osobiscie rolnikow ktorzy tam sprzedaja za 60-70zł i jakos wielkiego zainteresowania wcale nie ma.Ludzie!!Nie dajcie sie robic w konia takim osobom ktorzy wystawiaja działki gruubo ponad ich wartosci. Nie wiem kto kupi Galowice za 160zł skoro w Medłowie nie ma chętnych na działki za 100zł/metr-a jednak Medłow jest duuuzo blizej Wrocka. Ja w pazdzierniku kupiłam w Biestrzykowie działki-jedna za 150zł i płacze ze przepłaciłam bo juz drugą mi sie udało za 100zł /metr.-a wszyscy w tym czasie pisali ze ponizej 200zł nic tam nie ma-a jednak!! masz jakies namiary na wolne dizalki w Biestrzykowie ? lub okolicy ? jesli mozesz daj mi namiar na kogos kto sprzedaje dzialki w Galowicach jesli masz jakiekolwiek dzialki w rozsadnej cenie daj znac ...bede wdzieczny Odnosnie Biestrzykowa to narazie nic nie wiem. Mam gdzies telefony do działekw Galowicach-60-70/metr i w Medłowie-100-120zł/metr i Rzeplinie -100zł/metr (20arow). Wszystko było aktualne jeszcze na poczatku stycznia -i mysle ze jest dalej. Przypomij mi sie prosze na maila i Ci przysle te namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annamar 25.01.2007 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Odnosnie Biestrzykowa to narazie nic nie wiem. Mam gdzies telefony do działekw Galowicach-60-70/metr i w Medłowie-100-120zł/metr i Rzeplinie -100zł/metr (20arow). Wszystko było aktualne jeszcze na poczatku stycznia -i mysle ze jest dalej. Przypomij mi sie prosze na maila i Ci przysle te namiary. podaj maila moj to [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 25.01.2007 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Wątpie aby w najblizszej przyszłosci Galowice były za 180zł poniewaz znam osobiscie rolnikow ktorzy tam sprzedaja za 60-70zł i jakos wielkiego zainteresowania wcale nie ma.Ludzie!!Nie dajcie sie robic w konia takim osobom ktorzy wystawiaja działki gruubo ponad ich wartosci. Nie wiem kto kupi Galowice za 160zł skoro w Medłowie nie ma chętnych na działki za 100zł/metr-a jednak Medłow jest duuuzo blizej Wrocka. Ja w pazdzierniku kupiłam w Biestrzykowie działki-jedna za 150zł i płacze ze przepłaciłam bo juz drugą mi sie udało za 100zł /metr.-a wszyscy w tym czasie pisali ze ponizej 200zł nic tam nie ma-a jednak!! a te dzialki w Biestrzykowie po 100 zl to jakie są? budowlane, siedliskowe czy z oznaczeniem UM ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepsicoco 25.01.2007 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Wątpie aby w najblizszej przyszłosci Galowice były za 180zł poniewaz znam osobiscie rolnikow ktorzy tam sprzedaja za 60-70zł i jakos wielkiego zainteresowania wcale nie ma.Ludzie!!Nie dajcie sie robic w konia takim osobom ktorzy wystawiaja działki gruubo ponad ich wartosci. Nie wiem kto kupi Galowice za 160zł skoro w Medłowie nie ma chętnych na działki za 100zł/metr-a jednak Medłow jest duuuzo blizej Wrocka. Ja w pazdzierniku kupiłam w Biestrzykowie działki-jedna za 150zł i płacze ze przepłaciłam bo juz drugą mi sie udało za 100zł /metr.-a wszyscy w tym czasie pisali ze ponizej 200zł nic tam nie ma-a jednak!! a te dzialki w Biestrzykowie po 100 zl to jakie są? budowlane, siedliskowe czy z oznaczeniem UM ? za 100zł to była siedliskowa-nie wiem juz z jakim oznaczeniem;)ale bez problemu sąsiedzi sie budują na sąsiednich działkach.Niestety,udało mi sie wyrwać ostatnią i wiecej nie było:(( No i omineły mnie "mamuty"czyli stanowiska archeologiczne ktorych w Biestrzukowie jest sporo;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia1719500858 26.01.2007 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Piszę, żeby wlac nadzieję w serca wszystkich poszukujących działek w okolicach Wrocławia. Wiem, że ceny bywaja naprawdę wysokie, ale przy odrobinie szczęścia można jeszcze kupic działkę w rozsądnej cenie,nie na terenie zalewowym oraz bez słupów wysokiego napięcia i tym pobnych niespodzianek. Mnie udało się kupić w cenie 40 zł/m2 10km od granic Wrocławia, działka oznaczona jako UM.Dodam jeszcze, że ogłoszenie znalazłam w autogiełdzie.Trzymam kciuki za wszystkich, którzy planują budowę i no życzę udanych inwestycji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts