Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

do Rafałka

Gość

Recommended Posts

1. Do Brzoza - dlatego, że Twoje posty moderator wykasował będziesz robić krucjatę przeciwko każdemu? Wyraźnie masz problem i chcesz by krzywda jaka Ciebie spotkałą spotkałą innych, ale myślę, że nawet jeśli ten wątek będzie usunięty to nikt nie będzie rozpaczał i starał się by "sprawiedliwość:" dosięgła innych. Czy to jest forum czysto budowlane? Raczej nie - jest o budowaniu, zabezpieczeniu domów, o ogrodach itp. O wszystkim co się dzieje i dotyczy domu i jego otoczenia więc ten wątek jest jak najbardziej związany z tym forum. A ty zaczynasz innym do tego wmawiać różne "dolegliwości". A fe.

jak wiesz Rafałku - na forum są działy ...

autor wątku o strzelaninie mógł go umieścic we własciwym dziale - pominąłbym to milczeniem, bo mnie ten temat nie interesuje

Vivaldi jest zbyt doświadczonym forumowiczem aby nie znac zasad forum.

umieszczanie w wymianie doświadczeń sensacji z Onetu powoduje ze osoby korzystające z wolnych łacz a pragnące sie czegoś dowiedzieć o budownictwie musza sie przedzierać przez tematy o strzelaninach ...

Jednocześnie w imie dbałości o czytelność forum wycina sie tematy takie jak krytytyka wkroczenia polskich wojsk do Iraku ... inspiracje mimi lub damianowigajdzie Jego wiersze ...

Prowokującym nie zarzuca sie nic a broniacych swojego stanowiska czy honoru takich jak PLUMIN, weyenrob, Leon z Katowic, mimilapin - banuje

(choć wniesli na forum niepowtarzalna atmosfere i dla Ich wypowiedzi warto było poczytac forum ...)

na forum zebrała się jak również wiesz grupka z mglistym pojeciem o budowaniu - mająca za to wielką ochote na polemike, posądzenia, pisanie postów na akord ...

to tyle tytułem wyjasnienia Ci mojego stanowiska czemu uważam, ze watek o strzelaninie nie powinien znajdować sie w wymianie doświadczeń

pzdr

• Odpowiedzi 43
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

jak wiesz Rafałku - na forum są działy ...

jak wiesz, brzoza, na forum jest możliwość wysyłania PW...

To chyba do rafalka miało pójść, tak ? - patrz jak to sie stało ..jesteś doświadczonym forumowiczem, znasz zasady

rozumiem, zatem, że poszło tutaj, żebyśmy sobie o tym kulturalnie porozmawiali

na forum zebrała się jak również wiesz grupka z mglistym pojeciem o budowaniu ...

to o mnie :D - mam mgliste pojęcie o budowaniu, dlatego się tu znalazłam - to pierwsze primo

a drugie jest takie, że, owszem jest to forum budowlane, ale na szczęscie ludzie tutaj nie składaja się w 100 % z betonu i można się z nimi wymieniać różnymi doswiadczeniam :o

mnie osobiście bardziej niz niewłaściwe umieszczanie tematów w działach, drażni tworzenie stupalczastych, zionących obłudą osobowości

to tyle tytułem potrzeby zabrania głosu w tym temacie :)

Vivaldi ... mnie to nie obchodzi kto kogo zastrzelił ani za co zastrzelił ... mógłbyś sobie te Twoje rewelacje przenieść na onet ?

pozdrawiam

p.s.

proponuje - zanim dostaniesz bana - ostrzeżenie dla Ciebie

1. Uwagę do mnie wstawiłeś do działu o uwagach o forum. To chyba nie najlepsze miejsce. Chyba, że chcesz wywołać jakąś dyskusję. Jak już ktoś zauważył powyżej powinieneś wysłać uwagę na priv jeśli dotyczyła ona mojej osoby. Tak bym o tym wiedział od ręki a tak dowiedziałem się o tym przez przypadek, gdyby przyklepał ją ktoś kilkoma wątkami nawet bym jej nie znalazł.

2. Podważyłeś zasadność zamieszczenia tej informacji na forum a nie będne jej zaklasyfikowanie do działu. Teraz zaczynasz kręcić, że chodziło o dział, a tak na prawdę wynika w zacytowanej TWOJEJ wypowiedzi, że to po prostu Ciebie nie interesuje. A czy ja albo ktoś inny wypisujemy w Twoich wątkach, że to czy mato nas nie interesuje?

3. Wątek jest chyba na miejscu bo:

a) cieszy się dużym wzięceim

b) nie został jeszcze przeniesiony - chyba, że chcesz wywrzeć presję na moderatorze by tego dokonał

Na obecną chwilę sam wykazujesz negatywne skłonności które zarzucasz innym - krytykujesz, a nie jesteś krytyczny do siebie...

umieszczanie w wymianie doświadczeń sensacji z Onetu powoduje ze osoby korzystające z wolnych łacz a pragnące sie czegoś dowiedzieć o budownictwie musza sie przedzierać przez tematy o strzelaninach ...

Temat był DOKŁADNIE opisany w tytule, w odróżnieniu od dziesiątków innych w "Wymianie doświadczeń" [i nie tylko] z tytułami w rodzaju "Help!", "Już nie wiem co robić", "Pomóżcie błagam" itp.

Jednocześnie w imie dbałości o czytelność forum wycina sie tematy takie jak krytytyka wkroczenia polskich wojsk do Iraku ... inspiracje mimi lub damianowigajdzie Jego wiersze ...

Strasznie żałuję, że Admin skasował Twój temat, a w nim wpis nazywający urzędującego prezydenta RP "srulem" i zarzucający mu czerpanie OSOBISTYCH korzyści z wojny w Iraku. Byłby idealny do porównania z miłością, jaką 'karin' [karin :lol:] pała do tow. Cimoszewicza.

Nikt nie wyciął żadnych inspiracji Mimi - chodziło zupełnie o co innego. Co do Damianagajdy - śledztwo trwa.

Prowokującym nie zarzuca sie nic a broniacych swojego stanowiska czy honoru takich jak PLUMIN, weyenrob, Leon z Katowic, mimilapin - banuje

(choć wniesli na forum niepowtarzalna atmosfere i dla Ich wypowiedzi warto było poczytac forum ...)

1. zarzuca się, zarzuca :wink:

2. "niepowtarzalna atmosfera" w postach Weynroba [weyenroba nie znam :-?] polegała chyba na czytaniu bluzgów, których osobnik ten nie szczędził zarówno na Forum, jak i na czacie. To zresztą w jakiś sposób wyjaśnia Twoje uwielbienie dla niego. Podobnie u Leona - ten też znał zasady i przestrzegał ich ?

na forum zebrała się jak również wiesz grupka z mglistym pojeciem o budowaniu - mająca za to wielką ochote na polemike, posądzenia, pisanie postów na akord ...

To Forum dla "mglistych" właśnie. Eksperci nie muszą się TUTAJ dokształcać, bo oni po prostu wszystko wiedzą. A do cudzych polemik to zasada - nie interesuje mnie, nie czytam. Jeden ból z głowy mniej.

"Akordowcy" świetnie się obronią sami, zatem tylko słóweczko o posądzeniach.

Honor hmm ..ptaszki cwierkają ze Ty jestes 100 nickowy

[...]

-sara.

[...] i wiele, wiele innych wcielen na tym forum to Ty .....co Ty na to ??

Istotna jest kropka, bo Sara [bez kropki] to NORMALNA Forumowiczka z Warszawy, z dorobkiem ponad 200 postów.

Nie starcza zwyczajny -nasty nick ? Trzeba się podszywać pod kogoś ?

To jest życzliwe Forum. Pomyśl nad słowami innych, choćby z Twojej własnej grupy.

Jak bedziesz występował?

Byle nie schizofrenia ;)

Ważne, że jest i ten "spokój" i ta "dzikość"

Doradzasz w tematach budowlanych i jesteś tu potrzebny, nawet z odmiennym zdaniem.

Ale z odkrytą przyłbicą, tak jak tutaj.

Temat był DOKŁADNIE opisany w tytule, w odróżnieniu od dziesiątków innych w "Wymianie doświadczeń" [i nie tylko] z tytułami w rodzaju "Help!", "Już nie wiem co robić", "Pomóżcie błagam" itp.

co nie zmienia faktu ze nijak ten temat sie ma do wymiany doswiadczeń budowlanych ... to jest dyskusja akademicka czy wolno zabijac czy nie wolno zabijać

Strasznie żałuję, że Admin skasował Twój temat, a w nim wpis nazywający urzędującego prezydenta RP "srulem"

padło słowo srul ale nie w stosunku do przezydenta - nie imputuj mi czegos czego nie rozumiesz

2. "niepowtarzalna atmosfera" w postach Weynroba [weyenroba nie znam :-?] polegała chyba na czytaniu bluzgów, których osobnik ten nie szczędził zarówno na Forum, jak i na czacie.

a nie czytałes jak weynrob opisywał na forum jak na czacie został wcześniej zbluzgany przez opal ?

szkoda ... :( masz wybiórczą pamieć

[...] i wiele, wiele innych wcielen na tym forum to Ty .....co Ty na to ??

nic - :D

nie musze Ci sie tłumaczyc ani ze jestem wielbładem ani ze nie jestem

mysl co Ci pasuje ...- a mi to obojetne ... :D

pzdr

1. Uwagę do mnie wstawiłeś do działu o uwagach o forum. To chyba nie najlepsze miejsce. Chyba, że chcesz wywołać jakąś dyskusję. Jak już ktoś zauważył powyżej powinieneś wysłać uwagę na priv jeśli dotyczyła ona mojej osoby.

a co miałem zakładactemat w wymianie doświadczeń aby Ci odpowiedzieć na Twoje pytanie ... ?

:lol:

i vice wersa jesli dotyczyła mojej osoby ... powinieneś mi napisać na priw

pzdr

padło słowo srul ale nie w stosunku do przezydenta - nie imputuj mi czegos czego nie rozumiesz

Czytanie tekstu ze zrozumieniem to moja praca, więc wiem co tam napisałeś.

a nie czytałes jak weynrob opisywał na forum jak na czacie został wcześniej zbluzgany przez opal ?

szkoda ... :( masz wybiórczą pamieć

Nie musiałem, byłem przy tej rozmowie i wiem, kto co mówił.

Weynrob miał jedną pozytywną cechę - mówił zawsze we własnej osobie, nie tchórząc.

nie musze Ci sie tłumaczyc ani ze jestem wielbładem ani ze nie jestem

mysl co Ci pasuje ...- a mi to obojetne ... :D

To nie mnie, cytowałem pytanie Selimma ze wskazaniem na konkretną sprawę.

Ja mam o Tobie zdanie dawno wyrobione.

Czytanie tekstu ze zrozumieniem to moja praca, więc wiem co tam napisałeś.

dalej nie rozumiesz - wiec łopatologicznie Ci to wyjaśniam

napisałem tam ze przezydent poparł sruli - jasne ?

pzdr

Każdy rozsądny człowiek,który przebywał na czacie wie kim był weynrob i wie jak bluzgał.

Byłam jedną z nielicznych osób,która pod swoim nickiem starała się,aby szambo nie rozpłyneło się za bardzo w tym miłym kiedyś miejscu.

Natychmiast stałam się więc dla niego celem ataku.A to nie oznacza,że nie mam się bronić.Trudno do chama mówić w nieznanym mu języku-bez bluzgów,które są jego podstawowym narzędziem pracy.

Ale jak trzeba to i ja w starocerkiewnym potrafię-to mi chciałeś wytknąć??

Ale mnie złapałeś,kurde no......

Tobie się podobało,jak bluzgał,bo to twój poziom.

Dlatego mnożyłeś się niczym królik i w swych licznych odsłonach podjudzałeś,cały czas chyba myśląc,jaki to spryciul z Ciebie,bo nikt się nie kapuje.

Żałość.

Chociaż sama odpowiadam w tym wątku,proponuję naprawdę olać gościa.

Nie nabierać się na jego liczne prowokacje. Udać,że go nie ma.

Odpowiadając i wytykając jego wszechobecność sami go kreujemy i dajemy pożywkę.

Czy warto?

1. Uwagę do mnie wstawiłeś do działu o uwagach o forum. To chyba nie najlepsze miejsce. Chyba, że chcesz wywołać jakąś dyskusję. Jak już ktoś zauważył powyżej powinieneś wysłać uwagę na priv jeśli dotyczyła ona mojej osoby.

a co miałem zakładactemat w wymianie doświadczeń aby Ci odpowiedzieć na Twoje pytanie ... ?

:lol:

i vice wersa jesli dotyczyła mojej osoby ... powinieneś mi napisać na priw

pzdr

brzoza - wyraźnie TY masz tu problem. W wątku który to spowodował tylko TY miałeś problem i teraz też. To TY masz pretensje do całęgo śiwata i to TY założyłeś obecny wątek który zgodnie z tytułem dotyczy tylko mojej osoby więc to TY powinieneś pisać na priv. Ja w poprzednim wątku ustosunkowałem się do TWOJEJ w nim wypowiedzi i tak też zrobiłem teraz. Skoro napisałeś do mnie publicznie to publicznie ci odpowiadam. Czemu na publicznie zadanie przez CIEBIE pytania mam odpowiadać na priv?

Osobiści TWOJE działąnie odbieram jako pewną formę ekschibicjonizmu i umęczania się jednocześnie.

Odpowiedziałem raz w wątku o zastrzeleniu.

Odpowiedziałem ponownie jak założyłeś ten wątek więc nie pisz mi, że na publicznie zadane przez CIEBIE pytania mam odpowiadać na priv.

Dla mnie twoje problemy z tymi dwoma tematami są zakończone, a jak chcesz się umęczać to proszę rób to samodzielnie.

Chociaż sama odpowiadam w tym wątku,proponuję naprawdę olać gościa.

Nie nabierać się na jego liczne prowokacje. Udać,że go nie ma.

Odpowiadając i wytykając jego wszechobecność sami go kreujemy i dajemy pożywkę.

Czy warto?

Kiedyś miałęm forumowicza brzozę za kogoś na poziomie. teraz widzę, że to była pomyłka. Widzę również, że nie jestem odosobniony w tym odczuciu... :cry:

No,to i ja cos doloze.

Wczoraj dostalem priv od brzozy,ze przeprasza za nawymyslanie mi od downow.

Ale nawymyslal mi publicznie na forum w watku o obronie domu.

A przeprasza po kryjomu.

Nie uznaje takiego dzialania.

Rozmawialismy publicznie,brzoza zostal za chamstwo zbanowany i wyzalal sie pozniej w podkarpackim watku,ze nie wie dlaczego.

Dlatego nie przyjalem przeprosin.

Nie toleruje kretactwa.

No,to i ja cos doloze.

Wczoraj dostalem priv od brzozy,ze przeprasza za nawymyslanie mi od downow.

Ale nawymyslal mi publicznie na forum w watku o obronie domu.

A przeprasza po kryjomu.

Nie uznaje takiego dzialania.

Rozmawialismy publicznie,brzoza zostal za chamstwo zbanowany i wyzalal sie pozniej w podkarpackim watku,ze nie wie dlaczego.

Dlatego nie przyjalem przeprosin.

Nie toleruje kretactwa.

Ja bardzo przepraszam,ale nie powinieneś się nawet czuć urażony.

Nie chodzi nawet o osobę atakującego,ale samo określenie.

To już świadczy o człowieku-używać upośledzenia,choroby jako obelgi.

Fajnie muszą się czuć ludzie,którzy czytają takie rzeczy

a mają kogoś bliskiego z ZD.

Jestem pewna,że w ludziach z tą wadą jest więcej uczuć,miłości i człowieczeństwa niż w kimś,kto jąttrzy,nienawidzi (obcych za nic!) i grozi.Grozi oczywiście w ukryciu na priv.