a-k-a 07.09.2005 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 witam! nie wiem jak ją nazwać : ale służy do pakowania , jest w kopertach .widziałam taką zawieszoną pod sufitem w ''fikolandzie'' w Krośnie, ale pani nie umiała mi powiedzieć gdzie nabył ją szef pozdraw. ana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lonly 07.09.2005 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Spróbuj w dobrych ogrodniczych. U mnie tam widziałem. U mnie tzn w Radomiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaskaa 07.09.2005 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 to sie nazywa "folia bąbelkowa" - szukaj w google pod taką nazwą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oli_oli 07.09.2005 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Ja znalazłem na allegro.Zawsze zaczynam zakupy od allegro.http://www.allegro.pl/search.php?string=folia+b%C4%85belkowa&st=gtext&description=1&order=t&buy=0&new=0&pay=0&category=1045Chcesz jej użyć na budowie. Do czego jesli mozna wiedzieć pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bigsister 07.09.2005 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Prawidłowa nazwa to "folia pęcherzykowa". Uwaga, istnieje kilkanaście rodzajów takiej foli rózniącej się wielkością pęcherzyków i grubością folii. Znajdziesz ją w hurtowniach opakowań. Od ręki dostępna jest w zasadzie tylko najsłabsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-k-a 07.09.2005 22:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 witam ! widziałam taką z "byczymi" bąblami (pęcherzykami) itaka jestem zainteresowana . wymyśliłam , że można było by tymczasowo odizolować ciełe pomieszczenie od zimnego w pionie i poziomie w internecie nie natknęlam się nigdzie na taką grubaśno bąblastą ! b. proszę o info bigsister jako najbardziej zorjętowaną w temacie : jake są najgrubsze i z największymi bąblami. pozdrawiam dziękując za zainteresowanie ana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
proxy 08.09.2005 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 a czy to jest wogóle opłacalne izolacyjność termiczna takiej folii jest znikoma... duże bąble, pomiedzy bąblami dziury to nie ma prawa dobrze izolowac. ( nawet nie mogłem znalaźć ile wynosi, współczynik przewodzenia ciepła, widocznie do tego ta folia nie została stworzona) porównaj koszt zastosowania folii a np styropianu gr 1 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luc123456 11.09.2005 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 To jest typowa folia ogrodnicza na jakieś tunele foliowe czy coś takiego. Powinna być w każdej hurtowni ogrodniczej. Jako izolacja cieplna jest niezła. Już dwa lata mam tak zaizolowane wielkie okno jednoszybowe w biurze i sprawdza się nienajgorzej. Styropian to to nie jest, ale do Twojego zastosowania to idealne rozwiązanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-k-a 12.09.2005 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 serdecznie wszystkim dziękuję za odpowiedzi !!! pozdrawiam ana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts