wink 07.09.2005 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Mam takie pytanko, otóz chcę kupić okna do domu i interesuja mnie tylko drewniane. Martwi mnie ,że maja one jakies dziwne mała dziurki , jakby po kornikach. Ito jest tylko w drewnie :mahoniu ,widzialam to u kilku producentów.Każdy mi inaczej odpowiada,może ktos z Was spotkal się z tym problemem , prosze o odpowiedzi i dziękuje , pozdrawiam wink Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 07.09.2005 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Mam takie drzwi i dziurek w nich nie widzę. Ma jakby lekkie centki, ale nie dziurki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wink 08.09.2005 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 dziekuję za odpowiedż ale chodzilo mi o faktyczne dziurki w drewnie takie jakby po molach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
proxy 08.09.2005 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 [quote=wink ]chodzi mi o faktyczne dziurki w drewnie takie jakby po molach:) ja nie moge, co to za genetyczne mole co nawet drewno żrą Jezeli sa dziurki to mogą to być jakieś szkodniki drewna. Trzeba by im sie przyjrzec, jak sa rozmieszczone ( regularnie, nie ) czy moze coś słychąć, albo coś z nich wysypuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ttt 08.09.2005 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 [quote name='wink ]Mam takie pytanko' date=' otóz chcę kupić okna do domu i interesuja mnie tylko drewniane. Martwi mnie ,że maja one jakies dziwne mała dziurki , jakby po kornikach. Ito jest tylko w drewnie :mahoniu ,widzialam to u kilku producentów.Każdy mi inaczej odpowiada,może ktos z Was spotkal się z tym problemem , prosze o odpowiedzi i dziękuje , pozdrawiam wink [/quote'] Po pierwsze to nie jest mahoń tylko meranti te dziurki sa faktycznie o srednicy mniej niz 1 mm zdarza sie czasem na 1mb 2-3szt faktycznie to po owadach wystepujacych w tropikach w naszych warunkach nie maja szans na przezycie prawdopodobnie okna ktore pan ogladal byly zle przygotowane do malowania lub uzyty material byl kiepskiej jakosci jezeli było ich wiecej spotyka sie to raczej sporadycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wink 08.09.2005 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 sory , nie mole a korniki :)mała pomyłka hahahhadziękuje za odpowiedz ttt, a pozatym to jestem kobietą ;)pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mimi31 08.09.2005 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 [quote name='wink ]sory ' date=' nie mole a korniki :)mała pomyłka hahahhadziękuje za odpowiedz ttt, a pozatym to jestem kobietą ;)pozdrawiam[/quote'] Kopernik też był kobietą. I Skłodowska -Curie też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wink 08.09.2005 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 tego nie wiem , czy Kopernik był kobietą? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 08.09.2005 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 [quote name='wink ]maja one jakies dziwne mała dziurki ' date=' jakby po kornikach. [/quote'] Bierz, jak żrą znaczy że drzewo jest dobre. Złego by nie ruszały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plonskij 08.09.2005 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 okna do reklamacji - wyprodukowane z drewna porażonego przez owady - wada niedopuszczalna - takie drewno powinno iść na opał a nie na okna - niestety jest tańsze i producenci to wykorzystują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tczarek 08.09.2005 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Jeśli fizycznie są otwory w drewnianych ramach ta tak jak napisał poprzednik zapomnij o takim wyrobie bo jest on wadliwy, a materiały użyte do jego produkcji to chłam. I tylko w Naszym Kraju ludzie mogą zastanawiać się nad zakupem takiego badziewia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wink 08.09.2005 13:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 słyszałam tez ,że te dziurki to wynikaja ze struktury drzewa i podczas suszenia tak powstają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 08.09.2005 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 [quote name='wink ]maja one jakies dziwne mała dziurki ' date=' jakby po kornikach. [/quote'] Bierz, jak żrą znaczy że drzewo jest dobre. Złego by nie ruszały. ciekawe spojrzenie ii ocena jkosci :) :) dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wink 09.09.2005 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 dziękuje za wyczerpujące odpowiedzi, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tczarek 09.09.2005 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 wink Napisz co sprzedawcy o tym Ci mówili. Może być ciekawe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyrka 09.09.2005 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 "słyszałam tez ,że te dziurki to wynikaja ze struktury drzewa i podczas suszenia tak powstają " Jeśli tak opowiadali, to mieli Cię za blondynkę i robili w jajo. Jak by mi coś takiego powiedzieli, chyba bym skręciła się ze śmiechu na miejscu. Ostatnio miałam też wizytę przedstawicieli farb i usłyszałam, że akrylowe i lateksowe to przecież to samo. Chyba też wyglądam na blondynkę, ale wygląd to nie wszystko. Swoją drogą to oni wyszli na idiotów, kiedy im wytłumaczyłam na czym polega skromna różnica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wink 13.09.2005 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 chyba masz rację , bo mi też to wydaje się dziwne......, przeyjmę wariant o kornikach tropikalnych , pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts