dzialki 07.09.2005 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Witam, mam do sprzedania ponad 300 szt. stempli do podpierania stropów. Wysokość stempli to ok. 2,7 - 3,0 metra. Służyły mi do podpierania stropu w wybudowanym domu jednorodzinnym o powierzchni ok. 160 m.kw. Odbiór - okolice Warszawy bądź mogę załatwić transport. Jeśli ktoś byłby zainteresowany - proszę o kontakt emailowy na [email protected] Cena do uzgodnienia. Pozdrawiam, Administrator serwisuhttp://www.osiedleslupno.ple-mail: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gochasz 17.09.2005 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2005 Witaj, nie wiem czy jeszcze aktualne, nam będą potrzebne takie stemple (i rozmiar i ilość) gdzieś za dwa tygodnie, ale trochę nas martwi odległość z W-wy do Łodzi..... Mamy nadzieje, że chociaż po lewej stronie Wisły. A jaka cena? (transport biorę na siebie)pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzialki 29.09.2005 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 stempelki już sprzedane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts