Gość 05.12.2002 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2002 Dolores, serdeczne gratulacje!!! Powtórzę, to co na warszawskiej napisałam- domek jest piękny,zgrabniutki,miły dla oka. Jestem pewna,że będzie Wam się w nim dobrze mieszkać. Jesteście bardzo dzielni-tempo oszałamiające. Ściskam Was serdecznie. ps. Pamiętaj,że ta droga przed którą stoi Wasz dom poprowadzi Was prosto pod nasz.(zajmie to z 10 minut,ale nawet nie trzeba skręcać-poczujesz się jakbyś jechała tramwajem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EM 06.12.2002 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2002 Gratulacje dolores, niedawno sami to przeżywalismy (przeprowadzka): to świetne chwile i piekne uczucie.BTW: gdzie ten piekny domek, jak tam trafić? Napiszcie mi na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dolores 06.12.2002 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2002 Dziękuję za miłe słowa.Opal,Nie zapomijcie wpaść do nas po drodze. Tymczasem, otoczona niezliczoną liczbą pudeł, przysiadłam na chwilę bo słaniam się na nogach. Za to jutro pierszy dzień w nowym domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 09.12.2002 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2002 Gratulacje Dolores !!!!I jak tam pierwsze dni w NOWYM domku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.02.2003 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2003 Dolores, jesteś Przejeżdżamy obok Waszego domku i zawsze z podziwem go oglądamy. Napisz jak dojazdy.No i jak latorośl się znalazła w tej sytuacji. Zajrzyj na warszawską grupę-1 marca spotkanie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.02.2003 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2003 DOLORES..zycze wspaniałych chwil w nowym domku:smile:Teska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.02.2003 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2003 Dolores czy rury DGP masz polozone w stropie( jesli drewniany) czy na stropie? i czy dodatkowo je obłozyliscie wełną.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ada Rafał 24.03.2003 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2003 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts