Eugeniusz_ 07.09.2005 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Poszukuję chetnegio do kupienia wspólnie działki na pół. Oferta bardzo ciekawa: -działka 1731m2 (47x30 od ulic) - na jednego około 865m2 -cena wywoławcza jest 75$za m2 - szczerze to okazja bo duża - wiele działek w tym rejonie już widziałem -bezposrednio od właściciela -trzecia linia zabudowy ulicy Modlińskiej -wokoło domy jednorodzinne, nie ma działalności uciążliwej -wszystkie media przy działce (woda, gaz, prad, telefon, kanalizacja ) -działka narożna przy lokalnych drogach, drogi utwardzone -dobre ustawieenie kierunków świata, słońce w ogrodzie -wokół działki żywopłot około 2 m, -na działce stary sad -niedaleko gmina -blisko komunikacja miejska (100m) łącznie z autobusami nocnymi. uf chyba już wszystko , zapraszam na maila o szczegóły [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 03.10.2005 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 Nadal aktualne może ktoś chce dobrego sąsiada . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krol 15.10.2005 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2005 Witam, a w ktorych okolicach ta dzialk - bo chyba sie nie doczytalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 15.10.2005 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2005 Tak jak napisałem trzecia linia zabudowy ul Modlińskiej, dokładniej okolice skrzyżowania Modlińskiej i Mehoffera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 04.11.2005 13:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 Nadal aktualne No i jest wytargowana lepsza cena , ale wszystko zależy od kursu dolara . Występuję właśnie o warunki zabudowy oraz podział działki w imieniu właściciela, także kupno nastąpiłoby już na dwie oddzielne księgi czyli bez współwłasności . PS. sorki za błąd stylistyczny w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 18.12.2005 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 Nadal aktualne No i jest wytargowana lepsza cena , ale wszystko zależy od kursu dolara . Występuję właśnie o warunki zabudowy oraz podział działki w imieniu właściciela, także kupno nastąpiłoby już na dwie oddzielne księgi czyli bez współwłasności . PS. sorki za błąd stylistyczny w temacie Niestety znowu muszę wyciągnąć temat, mój niedoszły sąsiad wyjechał a jego żona wystraszyła się formalności kupna Także temat znowu aktualny , więc szukam miłego Sąsiada, a może znajdę lepszego - podobno nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal9 18.12.2005 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 Jaka jest aktualna cena? 3 linia zabudowy od Modlińskiej to chyba niezły hałas jest na działce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 19.12.2005 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 Aktualną cenę podałem na prv, a co do hałasu to trzeba zobaczyć , ja też tak myślałem, wiadomo w zimie jest troszkę głośniej bo brak liści na drzewach, ale domy we wcześniejszych liniach tłumią, a jest to okolica samych domków jednorodzinnych. Także kwestia zobaczenia i posłuchania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts