Emist 07.09.2005 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Pytanie - czy można użyć 'efektu strukturalnego' do zwykłej farby pokojowej (Dulux) ? W pewnym hipermarkecie jest on (efekt) dostępny w woreczkach,jako sam produkt,o różnej grubości frakcji,jednak mam obawy co do jego zmieszania z farbą,a że jestem osobą wybredną mam już swoje upatrzone koloryw Dulux-ie i złośliwe ściany ,oraz alergika na głowie ,więc jakikolwiek cekol odpada na dzień dobry.Z góry dzięki za wszelkie informacje !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sp5es 07.09.2005 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Kup gotową farbe strukturalną w firmie Huma. Wybarwią Ci według wzornika Duluxa... Mam nią zrobione biuro - rewelacja http://www.humafarby.pl Wszelkie patenty i uzdatniania domowej roboty pociągają ryzyko wpadki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts