mannix 07.09.2005 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 powiedzcie mi jak sie przedstawiaja ceny za roboty budowlane przy rozbudowie/modernizacji o ok. 75 m2 domu jednorodzinnego (z tego nowa pow. uzytkowa domu to ok. 25 m2 - reszta to gazraz i budynki gospodarcze - wyburzenie i postanowienie na nowo). mam kosztorys na 106.000 PLN brutto z tego 58.000 PLN stanowią koszty materiałów reszta to wyceniona przez kosztorysanta robocizna itd. czy uzgodniona cena ok. 80.000 PLN w stosunku do kosztorysu za calosc jest do przyjecia - czy tez przeplacam ? wiem ze taniej jest jak sie buduje na nowo i ze poprawianie czegos co juz jest jest drozsze. ale nie mam doswiadczenia w tego typu tematach i chcialbym prosic Was o ocene sytuacji.jesli macie mozliwosc to prosze o info na GG: 11118 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mannix 10.09.2005 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2005 nikt nie ma nic do powiedzenia w temacie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts