rrmi 07.09.2005 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Mam pytanie Czy jesli decydowalibyscie sie ponownie na budowe domu bez piwnicy to czy zamiast lawy fundamentowej +scana fundamentowa zrobilibyscie plyte fundamentowa , zaznaczam , ze nie LegaletNapiszcie kilka zdan uzasadnieniaDziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 08.09.2005 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Jeśli bym budował w tych samych warunkach to znowu zwykły fundament - szybko i spokojnie bez kombinacji ze zbrojeniem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 08.09.2005 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Ja tak samo jak rafałek.Poza tym koszta płyty są większe. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tczarek 08.09.2005 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Ja także budował bym fundament. W moim przypadku wylewanie płyty fundamntowej to strata kasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bingo-ada 08.09.2005 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 [ zaznaczam , ze nie Legalet Dlaczego nie Legalett? Czy masz jakieś złe opinie o systemie? Właśnie śledzę wątek legalettu i czytam na ten temat trochę i wydaje mi się bardzo w porządku. Natomiast moim zdaniem, jeśli płyta bez systemu grzewczego zamiast zwykłego fundamentu, to się nie opłaca absolutnie. Mam taką wycenę i bez ogrzewania nie ma to sensu. Opcja 2 w 1 i późniejsze korzyści w eksploatacji jest do przyjęcia.Pozdrawiam, bingo-ada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts