niciacia 08.09.2005 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 czy już pantoflarzem. Wczoraj podczas meczu prasowałem żonie firany i tak się zastanawiam, czy ja jestem jeszcze mężczyzną ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smartcat 08.09.2005 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 czy już pantoflarzem. Wczoraj podczas meczu prasowałem żonie firany i tak się zastanawiam, czy ja jestem jeszcze mężczyzną ?? Jest mi bardzo przykro to swierdzić ale chyba nie jesteś juz mężczyzną Zupełnie jak mój szef, ale on zdaje sobie z tego sprawe i ma zal o to do żony. Ostatnio nawet powiedział o zonie że jest wredna bo każe mu na noc wracać do domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 08.09.2005 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Żeby się właściwie i odpowiedzialnie wypowiedzieć, należałoby najpierw pokusić sie o definicję - co to takiego facet i co to takiego pantoflarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 08.09.2005 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 to zależy czy na tym prasowanku się skończyło i czy każdy facet lubi mecze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 08.09.2005 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 czy już pantoflarzem. Wczoraj podczas meczu prasowałem żonie firany i tak się zastanawiam, czy ja jestem jeszcze mężczyzną ?? hmmmm... popatrz na to z lepszej strony i ciesz się, że wogóle mogłes oglądać ten mecz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niciacia 08.09.2005 07:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 to zależy czy na tym prasowanku się skończyło i czy każdy facet lubi mecze... No nie, po prasowaniu była nagroda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 08.09.2005 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 no.. to widzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.09.2005 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Pewnie że jesteś i do tego prawie każda z nas woli takiego, co i firanki uprasuje, i nagrodę odbierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 08.09.2005 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 czy już pantoflarzem. Wczoraj podczas meczu prasowałem żonie firany i tak się zastanawiam, czy ja jestem jeszcze mężczyzną ?? rozbierzmy twoja wypowiedź. Pytanie o pantoflarza zostawny na koniec - "podczas meczu" - rozumiem, że mecz oglądałeś, tylko zamiast piwa w ręce ściskałeś rączkę żelazka? - "prasowałem żonie firany" - macie jakis podział w domu na żony i twoje firany? - "czy ja jestem jeszcze mężczyzną" - przy prasowaniu oparzyłeś się w czułe miejsce biust Ci wyrósl wydaje mi się, że pantoflarzem nie jesteś, ale czy napewno dorosłes do wspólnego życia w małżeństwie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 08.09.2005 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 No nie, po prasowaniu była nagroda Sprzedałeś się... i do tego stosunkowo tanio ... Jak lubisz prasować to nie masz sobie nic do zarzucenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 08.09.2005 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 A nagroda była z drugą Połową i dogrywką , czy tylko pochwała ustna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przekorek 08.09.2005 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Moim zdaniem facet, ktory nic w domu nie robi, nie potrafi przyszyć guzika i nie potrafi ugotowac, nie zasługuje na to by jeść obiadki ugotowane przez żonę.Ja sie nie kryję z tym, będąc facetem - gotuję, zmywam, czasem piekę ciasta.Wiem ile jest roboty w gospodarstwie domowym i dziwie sie facetom, że tego nie dostrzegają. Dla niektórych kobieta to bardzo droga służąca - tak traktują małżeństwo: aby po całym dniu gotowania, mycia i sprzatania jeszcze kobitka mu zrobiła dobrze w łóżku. Tak może i dawniej było, ale se ne wrati (mam nadzieje). I życzę kobietom, aby potrafily zmarginalizować znaczenie facetów w ich życiu - bo dotychczas to przeważnie one walczą o utrzymanie w całości ogniska domowego i są przerażająco zależne psychicznie (bo materialnie) od samców.I jeszcze jedno: wlasnie dzięki temu, że wykonuję prace domowe czuje się 100% facetem. I róbta co chceta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 08.09.2005 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Przekorek no co ty klikasz. Jak zmarginalizujesz rolę seksu to będzie trwały (zo dobra prawie trwały) rozpad pożycia. No nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 08.09.2005 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 czy już pantoflarzem. Wczoraj podczas meczu prasowałem żonie firany i tak się zastanawiam, czy ja jestem jeszcze mężczyzną ?? nio, a ja w życiu firanek nie prasowałam ani swoich ani cudzych czy ja jestem już kobietą? :roll: :cry: chyba urwę się dziś wcześniej z pracy i poproszę konkubenta, żeby pozwloił mi swoje uprasować tylko nie wiem jak to będzie z tą nagrodą, bo ja kiepsko prasuję kiepściutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przekorek 08.09.2005 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Przekorek no co ty klikasz. Jak zmarginalizujesz rolę seksu to będzie trwały (zo dobra prawie trwały) rozpad pożycia. No nie? Kroyena, czy ty wszystko (nawet prasowanie) przeliczasz na seks? I jak to robisz - na minuty, czy na "numerki"? Jaka jest wartość wyprasowania 4 koszul, pozmywania po 4 osobach? Czy numerek "francuski" to mniej, czy więcej od "Hiszpana"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 08.09.2005 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 A co rozumiesz przez marginalizację, bo wg mnie to blisko coś leży koło eliminacji, eksterminacji i w ogóle wyginania gatunków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przekorek 08.09.2005 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 A co rozumiesz przez marginalizację, bo wg mnie to blisko coś leży koło eliminacji, eksterminacji i w ogóle wyginania gatunków? Rozumiem przez to psychiczna niezależność, a nie nabożne wpatrywanie się w zegar i czekanie z obiadkiem na naburmuszonego Pana Domu, który nie tylko nie pochwali, ale i burknie, że zupa byla za słona, zasłoni się gazetą i bekając, będzie rozsiewać woń skarpet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 08.09.2005 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 A co rozumiesz przez marginalizację, bo wg mnie to blisko coś leży koło eliminacji, eksterminacji i w ogóle wyginania gatunków? Rozumiem przez to psychiczna niezależność, a nie nabożne wpatrywanie się w zegar i czekanie z obiadkiem na naburmuszonego Pana Domu, który nie tylko nie pochwali, ale i burknie, że zupa byla za słona, zasłoni się gazetą i bekając, będzie rozsiewać woń skarpet. Przekorku, dobra, jestem psychicznie niezależna, chyba mój mąż nie stracił na męskości Został wychowany inaczej, do takiego zycia musiał sie wdrozyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 08.09.2005 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Majka, jaja se robisz, jak ty go nauczyłaś, że możesz nie patrzeć na zegar jak wchodzi do domu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
obudowieniewiemnic 08.09.2005 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Chłopaki bez urazy ale "niciacia, kroyena" to typowo męskie nicki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts