Gość M@riusz_Radom 08.09.2005 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 I życzę kobietom, aby potrafily zmarginalizować znaczenie facetów w ich życiu Przeczytaj to jeszcze raz i zastanów się nad tym co napisałeś bo jak dla mnie jest to jedna wielka bzdura. Ja życzę kobietom, aby potrafiły się doskonale UZUPEŁNIAĆ ze swoimi facetami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 08.09.2005 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 czy już pantoflarzem. Wczoraj podczas meczu prasowałem żonie firany i tak się zastanawiam, czy ja jestem jeszcze mężczyzną ?? a nie zastanawiasz sie czy gdybys nie uprasowal to czy leniem bys byl??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 08.09.2005 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Majka, jaja se robisz, jak ty go nauczyłaś, że możesz nie patrzeć na zegar jak wchodzi do domu... ja wracam później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaBi 08.09.2005 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Przekorek chyba troche przesadziłeś bo wg ciebie facet to albo gosposia domowa albo śmierdzący gbur - to chyba trochę za mało kategorii. Ja nie widzę się w żadnej z tych grup chociaz od prac domowych nie uciekam (chociaż prasowanie to omijam duuużym łukiem) a spocone nogi też miałem nie raz. To tak jakby kolory były tylko biały i czarny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 08.09.2005 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Majka klikasz. Dżit, , sprawdzasz czy nie przesolił, bierzesz Twój Styl do rąsi, z letka sobie pykniesz i zamajtasz całodniową pończoszką. Toż to trąca perwersją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 08.09.2005 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Majka klikasz. Dżit, , sprawdzasz czy nie przesolił, bierzesz Twój Styl do rąsi, z letka sobie pykniesz i zamajtasz całodniową pończoszką. Toż to trąca perwersją. Kroyenko, a na koniec jest nagroda A serio, wszystko z umiarem. Staramy się nie przeginać w żadną stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 08.09.2005 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Nie miałabym nic przeciwko temu żeby mój mąż od czasu do czsu chwycił za żelazko, ale tego nie robi za to robi inne rzeczy w naszym wspólnym gospodarstwie domowym. Podlewa ogród, struga ziemniaki, robi schabowe, pyszną kawę,czasami kolację , odśnieża w zimie, zawozi córkę do szkoły ............ kurde troche mało. Ale jaja dopiero ta lista uswiadomiła mi że muszę go wziąść do galopu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 08.09.2005 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Paty, ale niciacia wcale nie chciał narażać męża twego na galopowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 08.09.2005 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 ale mu się należy............ od dzisiaj zaczynamy ćwiczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 08.09.2005 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 ale mu się należy............ od dzisiaj zaczynamy ćwiczenia i do czego może doprowadzić żalenie sie jednego faceta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 08.09.2005 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 nicia masz wyrzuty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 08.09.2005 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 nio, a ja w życiu firanek nie prasowałam ani swoich ani cudzych czy ja jestem już kobietą? :roll: :cry: chyba urwę się dziś wcześniej z pracy i poproszę konkubenta, żeby pozwloił mi swoje uprasować tylko nie wiem jak to będzie z tą nagrodą, bo ja kiepsko prasuję kiepściutko No z ust mi wyjelas.. Ja to nawet nie mam firanek. Zadnych. Nawet wygniecionych. To co ja jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 08.09.2005 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 nicia się teraz ukrywa bo czuje na sobie ciężar odpowiedzialności myślą łączy się z uciśnionymi panami , którzy zaraz wrócą do domu a tam czeka ich seria ćwiczeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 08.09.2005 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 nio, a ja w życiu firanek nie prasowałam ani swoich ani cudzych czy ja jestem już kobietą? :roll: :cry: chyba urwę się dziś wcześniej z pracy i poproszę konkubenta, żeby pozwloił mi swoje uprasować tylko nie wiem jak to będzie z tą nagrodą, bo ja kiepsko prasuję kiepściutko No z ust mi wyjelas.. Ja to nawet nie mam firanek. Zadnych. Nawet wygniecionych. To co ja jestem to kobito - nie kobito to zaraz leć do firankowego i kup kawałek szmaty w okno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 08.09.2005 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 to kobito - nie kobito to zaraz leć do firankowego i kup kawałek szmaty w okno Ale ja mam same dachowe.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 08.09.2005 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 to kobito - nie kobito to zaraz leć do firankowego i kup kawałek szmaty w okno Ale ja mam same dachowe.. na kawałku gwoździa i sznurka też się jakiś nieład artystyczny da zamotać nie wymiguj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 08.09.2005 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 to kobito - nie kobito to zaraz leć do firankowego i kup kawałek szmaty w okno Ale ja mam same dachowe.. na kawałku gwoździa i sznurka też się jakiś nieład artystyczny da zamotać nie wymiguj się Mam ! W prysznicu mam zaslonke . To chyba moze byc (a zaslonka dla tego, ze od 5 lat moj Mezczyzna nie ma czasu kabinki zamontowac...To prawdziwy Mezczyzna ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 08.09.2005 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Moim zdaniem facet, ktory nic w domu nie robi, nie potrafi przyszyć guzika i nie potrafi ugotowac, nie zasługuje na to by jeść obiadki ugotowane przez żonę. Ja sie nie kryję z tym, będąc facetem - gotuję, zmywam, czasem piekę ciasta. Wiem ile jest roboty w gospodarstwie domowym i dziwie sie facetom, że tego nie dostrzegają. Dla niektórych kobieta to bardzo droga służąca - tak traktują małżeństwo: aby po całym dniu gotowania, mycia i sprzatania jeszcze kobitka mu zrobiła dobrze w łóżku. Tak może i dawniej było, ale se ne wrati (mam nadzieje). I życzę kobietom, aby potrafily zmarginalizować znaczenie facetów w ich życiu - bo dotychczas to przeważnie one walczą o utrzymanie w całości ogniska domowego i są przerażająco zależne psychicznie (bo materialnie) od samców. I jeszcze jedno: wlasnie dzięki temu, że wykonuję prace domowe czuje się 100% facetem. I róbta co chceta.Ja, przekorek juz Cie kocham Jestes 100000% facetem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 08.09.2005 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 oj przekorek ale feministki ci parnie mozgu zrobily a TY ulegles ((( zonka jest po to by: - obiadek i inne posilki byly na czas - mieszkanko wypolerowane w kazdym kacie bylo - na raucie dystansowala swoja figora wszystkie inne konkurentki - w dyskusje wdawac sie nie musi ba!!! nawet nie powinna - w lozku gibka i sprawna we wszystkim o czym Ty - Pan i Wladca - sobie zamarzysz - dzieci na ludzi Ci wychowa pod Twoim czujnym wzrokiem - stanie w Twojej obronie - zawsze i wszedzie bez wzgledu na okolicznosci - jak o jedno piwko za duzo wypijesz - odwiezie Cie do domu lakieru nie zarysowujac i jeszcze klika funkcji by sie znalazlo pozytecznych A tu jak widze ideal to facet/niewiasta Echhhh.....XIX wiek i wczesniejsze ))) To byly czasy dla facetow )))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przekorek 09.09.2005 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 oj przekorek ale feministki ci parnie mozgu zrobily a TY ulegles ((( Echhhh.....XIX wiek i wczesniejsze ))) To byly czasy dla facetow )))) A widzisz: Tyś mnie przeklął, ale za to zyskałem uwielbienie niewiasty - patrz jak tanio: samym gadaniem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts