Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Czy jeszcze jestem facetem...

niciacia

Recommended Posts

Gość M@riusz_Radom
I życzę kobietom, aby potrafily zmarginalizować znaczenie facetów w ich życiu

Przeczytaj to jeszcze raz i zastanów się nad tym co napisałeś bo jak dla mnie jest to jedna wielka bzdura.

Ja życzę kobietom, aby potrafiły się doskonale UZUPEŁNIAĆ ze swoimi facetami.

• Odpowiedzi 66
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Przekorek chyba troche przesadziłeś bo wg ciebie facet to albo gosposia domowa albo śmierdzący gbur - to chyba trochę za mało kategorii. Ja nie widzę się w żadnej z tych grup chociaz od prac domowych nie uciekam (chociaż prasowanie to omijam duuużym łukiem) a spocone nogi też miałem nie raz.

To tak jakby kolory były tylko biały i czarny.

Majka klikasz. :o

Dżit, :o :o , sprawdzasz czy nie przesolił, bierzesz Twój Styl do rąsi, z letka sobie pykniesz i zamajtasz całodniową pończoszką. :o :o :o

Toż to trąca perwersją. :lol: :p :lol:

Kroyenko, a na koniec jest nagroda :lol: :lol: :lol:

A serio, wszystko z umiarem. Staramy się nie przeginać w żadną stronę :wink:

Nie miałabym nic przeciwko temu żeby mój mąż od czasu do czsu chwycił za żelazko, ale tego nie robi za to robi inne rzeczy w naszym wspólnym gospodarstwie domowym.

Podlewa ogród, struga ziemniaki, robi schabowe, pyszną kawę,czasami kolację , odśnieża w zimie, zawozi córkę do szkoły ............ kurde troche mało. Ale jaja dopiero ta lista uswiadomiła mi że muszę go wziąść do galopu. :D

nio, a ja w życiu firanek nie prasowałam

ani swoich ani cudzych :wink:

czy ja jestem już kobietą? :roll: :roll: :cry: :cry:

chyba urwę się dziś wcześniej z pracy i poproszę konkubenta, żeby pozwloił mi swoje uprasować

tylko nie wiem jak to będzie z tą nagrodą, bo ja kiepsko prasuję

kiepściutko :cry:

No z ust mi wyjelas.. Ja to nawet nie mam firanek. Zadnych. Nawet wygniecionych. To co ja jestem :roll:

nio, a ja w życiu firanek nie prasowałam

ani swoich ani cudzych :wink:

czy ja jestem już kobietą? :roll: :roll: :cry: :cry:

chyba urwę się dziś wcześniej z pracy i poproszę konkubenta, żeby pozwloił mi swoje uprasować

tylko nie wiem jak to będzie z tą nagrodą, bo ja kiepsko prasuję

kiepściutko :cry:

No z ust mi wyjelas.. Ja to nawet nie mam firanek. Zadnych. Nawet wygniecionych. To co ja jestem :roll:

to kobito - nie kobito to zaraz leć do firankowego i kup kawałek szmaty w okno :D

:D :D :D :D

to kobito - nie kobito to zaraz leć do firankowego i kup kawałek szmaty w okno :D

:D :D :D :D

Ale ja mam same dachowe.. :cry:

na kawałku gwoździa i sznurka też się jakiś nieład artystyczny da zamotać

nie wymiguj się :D

Mam ! W prysznicu mam zaslonke :D . To chyba moze byc :wink:

(a zaslonka dla tego, ze od 5 lat moj Mezczyzna nie ma czasu kabinki zamontowac...To prawdziwy Mezczyzna :D )

Moim zdaniem facet, ktory nic w domu nie robi, nie potrafi przyszyć guzika i nie potrafi ugotowac, nie zasługuje na to by jeść obiadki ugotowane przez żonę.

Ja sie nie kryję z tym, będąc facetem - gotuję, zmywam, czasem piekę ciasta.

Wiem ile jest roboty w gospodarstwie domowym i dziwie sie facetom, że tego nie dostrzegają. Dla niektórych kobieta to bardzo droga służąca - tak traktują małżeństwo: aby po całym dniu gotowania, mycia i sprzatania jeszcze kobitka mu zrobiła dobrze w łóżku. Tak może i dawniej było, ale se ne wrati (mam nadzieje). I życzę kobietom, aby potrafily zmarginalizować znaczenie facetów w ich życiu - bo dotychczas to przeważnie one walczą o utrzymanie w całości ogniska domowego i są przerażająco zależne psychicznie (bo materialnie) od samców.

I jeszcze jedno: wlasnie dzięki temu, że wykonuję prace domowe czuje się 100% facetem. I róbta co chceta.

Ja, przekorek juz Cie kocham :wink: Jestes 100000% facetem

oj przekorek

ale feministki ci parnie mozgu zrobily a TY ulegles :((((

zonka jest po to by:

- obiadek i inne posilki byly na czas ;)

- mieszkanko wypolerowane w kazdym kacie bylo ;)

- na raucie dystansowala swoja figora wszystkie inne konkurentki - w dyskusje wdawac sie nie musi ba!!! nawet nie powinna ;)

- w lozku gibka i sprawna we wszystkim o czym Ty - Pan i Wladca - sobie zamarzysz ;)

- dzieci na ludzi Ci wychowa pod Twoim czujnym wzrokiem ;)

- stanie w Twojej obronie - zawsze i wszedzie bez wzgledu na okolicznosci ;)

- jak o jedno piwko za duzo wypijesz - odwiezie Cie do domu lakieru nie zarysowujac ;)

i jeszcze klika funkcji by sie znalazlo pozytecznych

A tu jak widze ideal to facet/niewiasta ;)

Echhhh.....XIX wiek i wczesniejsze :)))) To byly czasy dla facetow :)))))