niciacia 09.09.2005 06:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Przepraszam wszystkich panów, którzy przez mojego posta są teraz zaganiani przez swoje żony i nie tylko do ciężkich prac domowych. Nie miałem świadomości, że mój post będą czytały kobiety Jeżeli któryś z panów będzie zmuszany do robienia czegoś, czego do tej pory nie musiał robić (z powodu mojego postu), to proszę dzwonić - przyjadę i chętnie pomogę. Podaję numer: 0 700 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 09.09.2005 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Przepraszam wszystkich panów, którzy przez mojego posta są teraz zaganiani przez swoje żony i nie tylko do ciężkich prac domowych. Nie miałem świadomości, że mój post będą czytały kobiety Jeżeli któryś z panów będzie zmuszany do robienia czegoś, czego do tej pory nie musiał robić (z powodu mojego postu), to proszę dzwonić - przyjadę i chętnie pomogę. Podaję numer: 0 700 ... ile kochaniutki bierzesz za godzinę bo jak rozumiem nadzór trzymać będziesz wezwany o każdej godzinie dnia i nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niciacia 09.09.2005 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 ile kochaniutki bierzesz za godzinę bo jak rozumiem nadzór trzymać będziesz wezwany o każdej godzinie dnia i nocy A to już zależy od rodzaju usług i od tego, czy też będę miał z tego przyjemność . Np. lubię gotować, więc gotowanie jest gratis - biorę tylko za przyjazd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 09.09.2005 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 biorę Cię w ciemno , nie ważne ile kosztujesz .................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anowi 09.09.2005 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 nie kochani, toż to handel towarem a i wątek proszę proszę boczkiem w lewo do zdradzających to się gotowanie teraz nazywa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 10.09.2005 03:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2005 A widzisz: Tyś mnie przeklął, ale za to zyskałem uwielbienie niewiasty - patrz jak tanio: samym gadaniem . oj naiwny niciacia jestes facetem normalnie normalnym ps .a ile za godzine prasowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 10.09.2005 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2005 Orzesz w mordę -ja też nie oglądam meczów!Teraz mam stres... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 12.09.2005 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 qrcze, żalić się na prasowanie firan a wieszaliscie je kiedyś? I to specjalnie udrapowane. Meczu się przy takim zajęciu nie poogląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 12.09.2005 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 Mały, żeby nie było... Majka sugeruje, że wieszałeś firanki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 12.09.2005 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 Jesteś facetem i to całkiem fajnym Łączysz przyjemne z pożytecznym Mój też ogląda mecze (ale tylko siatkówki), nie prasuje wprawdzie, ale za to gotuje (specjalność - dania mięsne), piecze (specjalnośc - biszkopt), robi "ciężkie prace" wokół domu, kosi trawę, rąbie drewno, rozpala w kominku, naprawia zepsute, ulepsza dobre, myśli, płaci rachunki, robi za szofera. Ja nie piorę (pierze pralka), nie zmywam (zmywa zmywarka), ale prasuję, sprzątam, gotuję, upiekszam, dbam. Chyba robię mniej. No i jestem uzależniona - bez niego ani rusz. Aha - z racji tego, że aktualnie robię za inkubator dla Młodego, mąż pomógł mi raz powiesić firanki, z własnej inicjatywy umył okna w całym domu (zaznaczając przy tym, żebym sie nie przyzwyczajała ), nie wymaga ode mnie pomocy a czasem nawet przegania od swoich prac I to jest właśnie wg. mnie przykład fajnego faceta W życiu nie zamieniłabym go na macho oglądającego mecze z puszką piwa w ręce, który nie wie, gdzie jest kuchnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przekorek 12.09.2005 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 Oh, jakbym ja chcial mieszkać z takim facetem! Odciążył by mnie w pracach domowych.Ty to masz szczęscie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 12.09.2005 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 No ostatnio krąży po necie reklamówka Ladies Sitter. Niestety przykasowałem filmik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
filemon 12.09.2005 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 Nie ma w języku polskim słowa firana jest firanka. To tak przy okazji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niciacia 13.09.2005 05:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 Nie ma w języku polskim słowa firana jest firanka. To tak przy okazji. Co nie zmienia faktu, że firany i firanki trzeba prasować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 13.09.2005 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 filemon jak poprasujesz firany, a nie firanki to zrozumiesz dlaczego j. polski jest językiem żywym. Tylko żebyś łaciny przy tym nie używał (oczywiście ). Oczywiście . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 13.09.2005 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 Nie ma w języku polskim słowa firana jest firanka. To tak przy okazji. Co nie zmienia faktu, że firany i firanki trzeba prasować Niciacia, zdradzę Ci moją tajemnicę Ja firanki piorę w pralcę, dodaję dobry płyn do płukania, porządnie odwirowuję i ...................wieszam bez prasowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niciacia 13.09.2005 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 Niciacia, zdradzę Ci moją tajemnicę Ja firanki piorę w pralcę, dodaję dobry płyn do płukania, porządnie odwirowuję i ...................wieszam bez prasowania To co twój facet robi podczas oglądania meczu ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 13.09.2005 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 Niciacia, zdradzę Ci moją tajemnicę Ja firanki piorę w pralcę, dodaję dobry płyn do płukania, porządnie odwirowuję i ...................wieszam bez prasowania To co twój facet robi podczas oglądania meczu ?? on nie oglada meczy, nie znosi piłki nożnej dobre mecze ogladam ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 13.09.2005 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 Nie ma w języku polskim słowa firana jest firanka. To tak przy okazji. http://sjp.pwn.pl/haslo.php?id=15001 Nigdy nie prasowalam firan. Prala, do ostatniego plukania dodawalam soli specjalnej wlasnie do plukania i po odwirowaniu przyczepialam do karnisza. Jestes facetem, prawdziwym na dodatek, i mysle, ze Twoja zona ma dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mita 13.09.2005 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 Nie ma w języku polskim słowa firana jest firanka. To tak przy okazji. Jest, ale jako zgrubienie wyrazu firanka. Tak jak poducha jest zgrubieniem poduszki Wiesz, także mnie ta wszechobecna "firana" wnerwia. Jakby wszyscy mieli firanki dziesieciometrowej długosci! No, ale w połączonym z kuchnią "salonie" zwykła "firanka" może nie uchodzi Jak tak dalej pójdzie, pojawia się same lodówy, zmywary itp. A może żona założyciela wątku ma rzeczywiścioe wielkie firany w swoim domu. Przyszedł w odwiedziny, wziął żelazo, dechę i jej prasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts