Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Czy jeszcze jestem facetem...

niciacia

Recommended Posts

Wiesz, także mnie ta wszechobecna "firana" wnerwia. Jakby wszyscy mieli firanki dziesieciometrowej długosci! No, ale w połączonym z kuchnią "salonie" zwykła "firanka" może nie uchodzi :roll:

Jak tak dalej pójdzie, pojawia się same lodówy, zmywary itp.

A może żona założyciela wątku ma rzeczywiścioe wielkie firany w swoim domu. Przyszedł w odwiedziny, wziął żelazo, dechę i jej prasuje.

Raczej nie przychodzi się w odwiedziny do swojej żony we własnym domu. Jeśli wszechobecna firana cię wnerwia, to może czas zacząć jakąś terapię :p Są różne terapie redukujące napięcia nerwowe, a może wystarczy poprasować firanki i ci przejdzie - to taka odstreswująca praca :lol: :lol: :lol:

• Odpowiedzi 66
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Raczej nie przychodzi się w odwiedziny do swojej żony we własnym domu

Rozumiem - rozdzielność majatkowa. Była intercyza i teraz kazdy ma swoje. Pisałeś, że prasujesz żonie firanki.

Bo u nas w domu naczej, mamy wspólne firanki. Tak samo męża, jak moje.

. Jeśli wszechobecna firana cię wnerwia, to może czas zacząć jakąś terapię :p :lol: :lol: :lol:

Sugerujesz, że do wszystkiego sie można przyzwyczaić, i od gramatycznych regułek odzwyczaić? I wtedy będzie ok?

Oj, podpuszczone forumowiczki sypnęły komplementami...

Komplementy zostały łaskawie przyjete.

A ja znam panów, co jak uprasują, to nie trąbią o tym na forach.

Może dlatego, że nie muszą sobie potwierdzac męskości drogą internetową :wink:

A ja znam panów, co jak uprasują, to nie trąbią o tym na forach.

Może dlatego, że nie muszą sobie potwierdzac męskości drogą internetową

Może dlatego, że się wstydzą ? :lol: Jakoś nie wyobrażam sobie potwierdzania męskości przy prasowaniu firan, o przepraszam, firanek.

Forum jest po to, żeby sobie pogadać. Jeśli cię to drażni, to przykro.

Oj, podpuszczone forumowiczki sypnęły komplementami...

Komplementy zostały łaskawie przyjete.

Bo to było bardzo miłe, a normalny człowiek, kiedy mówi się mu miłe słowa, to jest mu miło - tacy są ludzie. Co prawda są kobitki, które tylko zrzędzą na facetów i narzekają, ale całe szczęście są też takie, które potrafią powiedzieć coś miłego. Pozdrawiam te drugie. :D :wink:

• 2 weeks później...
Fantastycanie, az sie wierzyc nie chce, ze sa jeszcze tacy mezczyzni, co to i poprasuja i ugotuja i mile slowo powiedza. A myslalam, ze tylko ja pomieszkuje z takim cudem. :D :D :D A tak na serio: Panowie, jesli chcecie aby absolutnie wszystkie Forumowiczki Wam uwierzyly, dlaczego swych wywodow nie poprzecie np zdjeciami i pelna dokumentacja zdarzenia? :wink:

A tak na serio: Panowie, jesli chcecie aby absolutnie wszystkie Forumowiczki Wam uwierzyly, dlaczego swych wywodow nie poprzecie np zdjeciami i pelna dokumentacja zdarzenia? :wink:

Bo i tak byście nie uwierzyły :p :lol: :wink:

Nie badz taki niedowiarek :wink: Jak nie wierzysz,zeby Wam wierzyly to faktycznie moga nie uwierzyc... :D :D :D