Joasia 08.09.2005 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Czy ktoś z Szanownych Forumowiczów ma jakieś doświadczenia z oknami drewnianymi firm Natura lub Milewski? Bardzo proszę o jakiekolwiek informacje, choćby na priva.Dziękuję.Joasia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 08.09.2005 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Ja mam Naturę i jestem zadowolony.Mahoń meranti kolor orzech/orzech (to ich nazewnictwo).Na razie nie mam uwag choć czekają na przereguloawnie przed ostatecznym użytkowaniem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia 08.09.2005 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Nurni, dziękuję . A może ktoś jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ja budowniczy 09.09.2005 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 sąsiedzi maja milewskiego - śliczne są, z tego co wiem nie były najtańsze, ale to kwestia względna co dla kogo jest tanie a co niesą bardzo zadowoleni i z okien, i z obsługi, zamawiali bezpośrednio u producenta, ekipa przyjechała profesjonalna, zadnych zastrzeżeń do montazujakość wykonania - pierwszorzędnapozdrawiam sebastian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rokas 09.09.2005 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Rozważałem kiedyś okna od Milewskiego ale z nie mogłem się z nimi dogadać. Rozmawiałem z nimi 3 czy 4 razy, za każdym razem z kimś innym, każdemu od początku opowiadałem co mnie interesuje i czego oczekuję. Po kolejnym razie wkurzyłem się i zamówiłem okna f-my Igies z Jaworzna. Poza tym na forum były niepochlebne posty. Sprawdź w temacie Szukam dobrych okien. Może od tego czasu coś się zmieniło.Ze swoich okien jestem na razie zadowolony. Nawet jak zgłosiłem reklamację to przyjechali szybko i w umówionym terminie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts