Magdalenka 08.09.2005 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Weszłam dziś na forum a tu niespodzianka.... mój emblemat "twede" został zastąpiony snoopim..... chciałam to zmienić ale teraz dla odmiany nie mam nic... czy może mi ktoś pomóc ponownie wkleić mój emblemat. Gdy daję adres pliku z mojego pulpitu to nic się nie zaczytuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 08.09.2005 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 adres musi mieć swój odnośnik w internecie. Może na serwerze - skąd go wzięłas - został wymieniony na inny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdalenka 08.09.2005 07:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 może.... kiedyś ktoś mi pomógł to zamieścić więc nie wykluczone że zostało to tam zmienione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 08.09.2005 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 wejź na wyszukiwarkę google, wpisz angielskojęzyczną nazwę poszukiwanego gifa, zaznacz, że chcesz grafikę i już. Pamietaj tylko, że obrazek nie może byc za duzy. jak coś ci sie spodoba, to kliknij w niego prawym myszy i skopiuj adres. Potem go wklej do profilu. powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ZBYCH_ 08.09.2005 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Magdalenka, sorry! To ja jestem sprawcą tej zamiany Wczoraj jeden z forumowiczów zapytał mnie o zdjęcia Twoich schodów, które kiedyś wklejałem na forum. Okazało się, że Twoje konto www, na którym były zdjęcia zostało skasowane, bo nie było aktualizowane co pół roku. Założyłem ponownie takie konto i wkleiłem zdjęcia Twoich drzwi i ten nieszczęsny obrazek. Jak chcesz, to prześlij do mnie na adres [email protected] swój emblemat, a ja go ponownie umieszczę w sieci . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdalenka 12.09.2005 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 ojej bardzo Ci dziękuje i za schody również ! Wiem od tego Pana, że zainteresowanie jest spore i wielu już formuowiczów ma dzięku temu piękne drzwi zaraz prześlę ten emblemat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts