wbrat 08.09.2005 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Tak jak w temacie. Przepraszam za nazewnictwo, ale nie znam się na tym za bardzo. Generalnie poszukuje czegoś do zagęszczania piasku. Okazało się, że moja ekipa czegoś takiego nie posiada, więc trzeba by wypożyczać. A ponieważ dodatkowo planuje samemu robić drogę i być może taras, to pomyślałem, że może bardziej opłacać się będzie kupienie takiego sprzętu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 08.09.2005 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Wydaje mi się że nie ma sensu kupować ubijarki do piasku. W końcu budujesz tylko jeden dom a nie prowadzisz przedsiębiorstwa budowlanego.Ja bym lepiej pomyslał o wypożyczeniu takiej ubijarki.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maxymov 08.09.2005 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 wbrat przecież w Warszawie aż roi się od wypożyczalni. Dzwonisz przywożą, dzwonisz zabierają. No chyba, że masz luźne 5 kawałków i bardzo chcesz mieć ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts