markoz1 08.09.2005 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Witam, czy może mnie ktoś oświecić, bo moze zaćmienie mam???W 'szukaj' na formum wpisuję np. "fundamenty". Otrzymuję listę ileś tam wyników. http://excel.republika.pl/domek/szukaj.JPG Sprawdziłem wszystkie linki w takim pojedynczym wyniku i wciąż nie wiem, który prowadzi do wiadomości (lub strony) zawierającej słowo "fundamnety"???????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 08.09.2005 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Co do fundamentów, masz wszystko [dzięki mrówczej pracy AGI 444] jak na dłoni podane w tym temacie FUNDAMENT FUNDAMENTY STAN ZERO czyli coś dla początkujących Co do dokładnego szukania - musisz pokombinować w ustawieniach. Jak to zrobić - opis dokładnego przeszukiwania Forum jest tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoz1 08.09.2005 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Co do fundamentów, masz wszystko [dzięki mrówczej pracy AGI 444] jak na dłoni podane w tym temacie FUNDAMENT FUNDAMENTY STAN ZERO czyli coś dla początkujących Co do dokładnego szukania - musisz pokombinować w ustawieniach. Jak to zrobić - opis dokładnego przeszukiwania Forum jest tutaj 'Fundamenty' to tylko przykład, a ten wątek o stanie zerowym widziałem w czoraj Za wskazówkę dziękuję, to wyczerpuje temat. Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 08.09.2005 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Problem jest w tym, że w "Opcjach szukania" przy "Sortuj według" nie ma żadnej różnicy pomiędzy wynikami z użyciem przefiltrowania według opcji "Temat postu" i "Tytuł tematu" - oba wyniki dają te same tematy z odwróconą alfabetyczną chronologią. Usprawnienie wyszukiwania słów TYLKO w tytule tematu byłoby wspaniałym rozwiązaniem, znacznie zawężającym szukanie. Ale to nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 08.09.2005 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 A ja mam przy okazji pytanie - jak sie robi taki "zrzut" obrazu ? Tylko łopatologicznie proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 08.09.2005 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 A ja mam przy okazji pytanie - jak sie robi taki "zrzut" obrazu ? Tylko łopatologicznie proszę. Szukasz na klawiaturze przycisku nazwanego Print Screen. Wciskasz, idziesz do dowolnego programu graficznego. Robisz wklej, lub paste lub Ctrl+V i masz... Wystarczy tylko zasejwowac w dowolnie wybranym formacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 08.09.2005 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Witam, czy może mnie ktoś oświecić, bo moze zaćmienie mam??? W 'szukaj' na formum wpisuję np. "fundamenty". Otrzymuję listę ileś tam wyników. ... Sprawdziłem wszystkie linki w takim pojedynczym wyniku i wciąż nie wiem, który prowadzi do wiadomości (lub strony) zawierającej słowo "fundamnety"???????????????? musisz zaznaczyc Pokaż wyniki jako : "Posty" a potem jak bedziesz mial wyniki to kliknac w Temat i masz to co chciałes.. pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts