MarcinBialezyn 08.09.2005 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Witam Wszystkich! Czytałem dużo wątków o izolacjach , foliach w płynie itp.Nigdzie jednak nie znalazłem odpowiedzi na pytanie czy izolacja posadzki w łazience jest wymagana. Zaznaczam, że w tej łazience nie będzie pralki a obszar kabiny prysznicowej będzie oczywiście zabezpieczony dwuwarstwowo folią w płynie. A co z posadzką? Wydaje mi się, że w razie dużego wycieku to izolacja na posadzce niewiele pomoże, bo woda i tak wyleci przez drzwi, a sporadycznie mokre płytki nie powinny być problemem. Jakie jest wasze zdanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miła 08.09.2005 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Też przyłączam się do pytania. Aczkolwiek myślę, że w moim przypadku zaizolowanie płynną folią całej podłogi i ścian przysznica mojej łazienki to koniecznośc ze względu na to, że będzie korzystała z niej osoba starsza z problemem poruszania się a więc wodę mogę mieć wszędzie. pozdrawiam Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts