jaceksob 08.09.2005 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 witam!!!jestem na etapie wybierania ekipy do robienia dachu na moim domku. powierzchnia dachu 250 m2 , czterospadowy, dwie lukarny i wierzyczka nad tarasem.chce pokryc dachowka cementowa lub ceramiczna. nie jest to prosty dach ale cos mi sie wydaje ze fachowcy wolaja ciut za duzo. za wykonanie wiezby, pokrycie,montaz okien dachowych 5 sztuk, obrobki blacharskie chca ok 40 zl za m2. ekipy sprawdzone i podobno niezli fachowcy. podpowiedzcie mi czy to duzo i jak wygladala sprawa u was. dzieki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 08.09.2005 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Witam - dach kopertowy 230 m kw dachówka ceramiczna. - 10 okien połaciowych, trzy kominy do obróbki blachaskiej, położenie folii, orynnowanie - 5600zł . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts