wbrat 08.09.2005 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Własnie sobie uświadomiłem, że ekipa tuż po wylaniu ław odwiązała wszystkie druty na których wisiało zbrojenie. Przecież w ten sposób zbrojenie na pewno opadło na samo dno! Kurde, gdzie ja wtedy miałem głowę?!?!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Geno 08.09.2005 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Na samo dno to raczej nie - dno nie woda ale troszkę na pewno osiadło. A planowo jak gruba miała byc otulina i czy był podkład z chudego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nazaryjczyk 08.09.2005 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 A chodziłeś kiedyś w świeżym betonie, kiedy jescze jest błotkiem?Przecież gumiaki można pogubić, taki gęsty.Kazałbym ci spróbować wyciągnąć to zbrojenie... Ciekawe, czy dałbyś radę?Na pewno nie opadło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wbrat 08.09.2005 12:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Podkładu nie było, tylko folia. Głębokość ławy to 35 cm. Zbrojenie wisiało wysoko. Tylko żebym wiedział jaka była odległość pomiędzy głównymi prętami. Coś mi kołacze, że 10 cm., ale mogę się mylić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Geno 08.09.2005 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Podkładu nie było, tylko folia. Głębokość ławy to 35 cm. Zbrojenie wisiało wysoko. Tylko żebym wiedział jaka była odległość pomiędzy głównymi prętami. Coś mi kołacze, że 10 cm., ale mogę się mylić. Nie powinno byc tragicznie. Raczej nie martwiłbym się aż nadto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts