KrzysiekMarusza 18.10.2005 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 Widzisz buczek, ja też miałem podejrzenia/wątpliwości co to może być: "niemiecka" nazwa, koreańska produkcja, "japońska" technologia ....pewnie dlatego nie kupiłem Ulricha, mimo że wtedy (koniec 2003) to był najtańszy kondensat pozdr - Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogdan1719499703 13.11.2005 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2005 buczek: oczywiście dużo o tych piecach było na forum - proponuję wyszukiwarkę pozdr - Krzysiek Odrobiłem lekcję i ani trochę nie jestem mądrzejszy. W archium tyle samo za co i przeciw. Moje obawy budz głownie marketingowa sciema: Koreanska firma podszywająca się pod Samurajów - na ludzich choć trochę myślących musi to rodic jak najgorsze skojarzenia! I do tego ta niemiecka nazwa! Prosze o świeże refleksje użykowników Ulricha. Acha, chodzi mi o kocioł gazowy.... Muszę Cię zmartwić. Świat się zmienia i pełen jest tego typu sytuacji. Ostatnio dowiedziałem się, że amerykański GM produkuje pewien model szwedzkiego SAABA w japońskim FUJI MOTORS, który słynie przede wszystkim z SUBARU. Sprawdź opinię użytkowników kotłów, które bierzesz pod uwagę. No i ceny. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dłubak 16.11.2005 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 Od dwóch sezonów użytkuję "kondensata KO 21" i nie miałem najmniejszych problemów z nim, Trochę informacji o mojej chałupce: długość ścian zewnętrznych 88,5 metra, 15 narożników powierzchnia urzytkowa 145m2 w tym 85m2 podłogówki, temperatura w salonie 21-22 stopnie C., sypialnie 19-20 stopni C., ściany 24cm BK + 16cm styropian Zużycie gazu płynnego na rok (365 dni) CO + CWU maj 2004 do maj 2005 około 2100 litrów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts