jacekj 08.09.2005 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 witam:)Zacząłem szukać ale w stukilkudziesięciu odpowiedziach w jednym temacie których jest zresztą ponad 10 stron dałem sobie spokój. Mam krótkie pytanie. Otóż stary dom piętrowy 10x10m, stropodach. Czy kwota 2 300 zł za roboty ciesielskie i blacharskie jest kwotą do przyjęcia? Dach ma byc dwuspadowy, 2 murłaty, 2 płotwy pokryty blachą pewnie trapezową. Podmurówki i kominy w moim zakresie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redwald 09.09.2005 04:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Wg mnie do przyjęcia.U nas od m2 dachu cieśla za zrobienie samej więźby bierze 10 zł. Za to, że jest dwuspadowy może wziąć trochę taniej. Tobie dochądzi jeszcze przykrycie.Kwota do przyjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts