bendzamin 08.09.2005 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 każdy z Was kiedys zaczynał i każdy ma zamiar zacząc budowe co stawialiście na przyszłej budowie jako pomieszczenie socjalno-gospodracze. Czy zbijaliscie jakies pomieszczenie gdzie trzymaliscie sprzet itp. czy kupowaliscie gotowy barak budowlany. A tak na marginesie jesli ktos ma do odsprzedania takowe pomioeszczenie w okol. wrocławia chetnie kupię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 08.09.2005 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Garaż-blaszak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal9 08.09.2005 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Ja nic nie miałem.Ekipa sobie dowoziła co było im potrzebne, część sprzętu zostawiała na budowie.Śniadania i obiady mieli w garażu (jak już był strop) - a jak nie było jeszcze to pod gołym niebem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gerion 08.09.2005 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 A ja zamiast się martwić co potem zrobię z blaszakiem, zbudowalem "docelowy obiekt malej architektury", czyli drewniany domek ogrodowy. I to tak sprytnie, że w umowie z majstrami miałem wykonanie tego domku z free (postawiłem taki warunek i przyjęli). Niedlugo już z domku wyniosą się rusztowania i taczki, to przed jesienią wykończę wnętrze i domek jak malowanie zresztą są foty w dzienniku pozdrawiam Gerion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 09.09.2005 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Ja się o blaszak nie martwię.Jest własnociš ekipy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tczarek 09.09.2005 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Kupiłem blaszak, który służył dzielnie przez całą budowę. Po zakończeniu sprzedałem i po sprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 09.09.2005 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Ja zbudowałem szopkę 3x3xjakieś 2,2m wysokości. Sprawdziłą się doskonale, a obecnie pełni rolę szopki na drewno (mała ale zawsze). Jak padnie to zrobię docelową wiatę na drewno. Materiał - kilka żerdzi i odpady z więźby. Na dach rolka papy. Do tego zawiasy, zasuwa i trochę chęci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marpa 14.09.2005 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 Najprościej , kupić barakowóz , na kołach lub bez , ogłoszenia widziałam w autogiełdzie . Sama też cos takiego mam dostałam w spadku po budowie kolegi , świetnie sie sprawdza . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
w.rob 14.09.2005 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 szukałem barakowozu dla ekipy ale albo trafiałem na całkowicie zdezelowane "rozsypy", albo na wygórowane aspiracje sprzedającego dlatego blaszak, sprawdził się świetnie, a teraz "trochę schowany" służy dalej jako rupieciarnia na drewno do kominka i narzędzia ogrodowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dpassent 14.09.2005 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 Ekipa przyprowadzi sobie barakowóz. Transport, ustawienie itp wszystko w cenie robocizny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m1arta 14.09.2005 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 dpassent, czy możesz zdradzić, co to jest za projekt domku, który widnieje na emblemacie koło twojego postu. Czy ty go budujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dpassent 14.09.2005 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 oczywiście że mogę zdradzić: http://www.jota.gda.pl/index.cgi?cmd=VDT_EDIT&action=02&idn=15 Familijny B. W moim przypadku jest podwójny garaż i kilka przeróbek (m. in. likwidacja wykuszu, wydłużenie budynku wzdłuż osi Y, plus oczywiście cała masa zmian w ściankach działowych ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts