alex_ 28.12.2005 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bethy6 15.09.2011 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 My mamy Jaśmin 2 :D:D mieszkamy już 3 lata, ale wszystko od podstaw stawialiśmy sami, więc budowa trwała ok 4 lat. (do momentu wprowadzenia się, bo jeszcze górę mamy nie całkiem wykończoną). chętnie podzielimy się doświadczeniami i coś podpowiemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pablo2011 22.09.2011 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Witam seredcznie:) Budowaliście w szkielecie drewnianym(model kandyjski) czy moze z bali? Jaki mniej wiecej wyszedl wam koszt postawienia domu w wersji surowej ? Czy była by ewentualna możliwosć odwiedzenia was i ogladniecia domu i przy okazji pogadac o calej budowie ? pozdrawiam Pablo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 28.09.2011 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Witajcie, ale super, że ktoś o jaśminka pyta . My mieszkamy od 5 lat i dojrzeliśmy do przesunięcia ściany tarasowej do słupów, czyli do zabudowania tarasu. My mamy lokalizację koło Bydgoszczy to ciutek daleko pozdrawiamy i jak co chętnie wspieramy PS również warto rozważyć budowę jaśmina3 ma złączony garaż i dodatkowy pokój jak my wybieraliśmy to jeszcze tej wersji nie było PS2 zapomniałam bethy6 jak co proszę napisz czy coś zmienialiście w projekcie przed budową lub w trakcie widziałam budowę kangai też ciekawe rozwiązanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pablo2011 03.10.2011 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Witam:) Fajnie, że się odezwałaś. My chcemy powiekszyć salon bo z tego co widzialem jest zbyt mały. Chcemy też troche podnieść dach ponieważ jest duży kąt nachylenia co ogranicza rozmieszczenie mebli... dach ograniczna troche miejsce do zagospodarownia. Możesz przesłać jakies zdjęcia domu???... proszę tez o info czy jestescie zadowoloni z domu pod względem praktyczynym i czy np pomieszczenie gospodarcze i kibelek nie sa zbyta male.... i w którym miejscu umieściliści kotłownie. Bede wdzięczny na informacje. pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szyszka1414 02.12.2011 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 witam wreszcie znalazłam kogoś kto JUŻ MIESZKA!;)my jesteśmy na etapie wykończeń (płytki malowanie meble itp.)[email protected] to mój email jeśli znajdziecie czAs kliknijcie,chciałabym się dowiedziec jak ogólne wrażenia... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewella8321 27.10.2013 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2013 może przy odświeżeniu tematu ktoś opisze swoje doświadczenia przy budowie tego domu, ja na razie jestem na etapie szukania projektu i skłaniam się ku projektowi jasmin2, dlatego też poszukuję osób które już mają ten dom i służą swoją radąmoże ktoś ma ochotę podzielić się zdjęciami swojego domu??pozdrawiam budujących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts