Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

projekt JASMIN 2 pracownia MTM STYL (Domy w stylu)

Recommended Posts

• 5 years później...
My mamy Jaśmin 2 :D:D:D mieszkamy już 3 lata, ale wszystko od podstaw stawialiśmy sami, więc budowa trwała ok 4 lat. (do momentu wprowadzenia się, bo jeszcze górę mamy nie całkiem wykończoną). chętnie podzielimy się doświadczeniami i coś podpowiemy :)

Witam seredcznie:)

Budowaliście w szkielecie drewnianym(model kandyjski) czy moze z bali? Jaki mniej wiecej wyszedl wam koszt postawienia domu w wersji surowej ?

Czy była by ewentualna możliwosć odwiedzenia was i ogladniecia domu i przy okazji pogadac o calej budowie :)?

pozdrawiam Pablo :)

Witajcie, ale super, że ktoś o jaśminka pyta :). My mieszkamy od 5 lat i dojrzeliśmy do przesunięcia ściany tarasowej do słupów, czyli do zabudowania tarasu. My mamy lokalizację koło Bydgoszczy to ciutek daleko ;)

pozdrawiamy i jak co chętnie wspieramy

PS również warto rozważyć budowę jaśmina3 ma złączony garaż i dodatkowy pokój :)

jak my wybieraliśmy to jeszcze tej wersji nie było :(

PS2 zapomniałam bethy6 jak co proszę napisz czy coś zmienialiście w projekcie przed budową lub w trakcie

widziałam budowę kangai też ciekawe rozwiązanie :)

Witam:)

Fajnie, że się odezwałaś. My chcemy powiekszyć salon bo z tego co widzialem jest zbyt mały. Chcemy też troche podnieść dach ponieważ jest duży kąt nachylenia co ogranicza rozmieszczenie mebli... dach ograniczna troche miejsce do zagospodarownia. Możesz przesłać jakies zdjęcia domu???... proszę tez o info czy jestescie zadowoloni z domu pod względem praktyczynym i czy np pomieszczenie gospodarcze i kibelek nie sa zbyta male.... i w którym miejscu umieściliści kotłownie. Bede wdzięczny na informacje.

pozdrawiam

Paweł

• 1 month później...

witam

wreszcie znalazłam kogoś kto JUŻ MIESZKA!;)my jesteśmy na etapie wykończeń (płytki malowanie meble itp.)[email protected] to mój email jeśli znajdziecie czAs kliknijcie,chciałabym się dowiedziec jak ogólne wrażenia...;)

pozdrawiam

• 1 year później...

może przy odświeżeniu tematu ktoś opisze swoje doświadczenia przy budowie tego domu,

ja na razie jestem na etapie szukania projektu i skłaniam się ku projektowi jasmin2, dlatego też poszukuję osób które już mają ten dom i służą swoją radą

może ktoś ma ochotę podzielić się zdjęciami swojego domu??

pozdrawiam budujących