adgam 06.12.2002 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2002 Czy ktoś ma u siebie wykładzinę dywanową? Jakie są dobre? Czy dać sobie spokój i położyć panele? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola_ 06.12.2002 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2002 Przez 12 lat miałam wykładzinę dywanową położoną w całym mieszkaniu w bloku (oczywiście oprócz łazienki i kuchni)- kolor trudny do określenia coś pośredniego pomiędzy chabrowym a granatowym czyli ciemny. Byłam z niej bardzo zadowolona a pracy wcale nie więcej niż przy samej klepce. Wykładzina robi ciepełko w domu. W niedalekiej przyszłości, w sypialniach na poddaszu, też będę miała położoną na panelach wykładzinę dywanową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 07.12.2002 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2002 Adamg: Wykładzina najlepsza do sypialni ( i ogólnie na poddasze - jeśli takowe jest). Pozostałe przypadki - róznie w zależności od upodobań. Natomiast to która jest dobra, a która nie, zależy m.in. od zasobności portfela (niestety). Sądzę, że najpierw trzeba wybrać kolory, a potem pytać o cechy np. w sieci Komfort. Warto też chyba odwiedzić strony www. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 09.12.2002 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2002 Oglądając najnowszy R jak remont gdzie pokazane jest jak układać wykładzinę (przyklejana do podłogi), mam pytanie: A jak ułożyć i przykleić wykładzinę gdy pod nią będzie dodatkowo warstwa filcu (chyba to jest filc)??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola_ 13.12.2002 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2002 Dziuba, nie rozumiem o czym mówisz? Czy filc jest warstwą wykładziny?My mieliśmy położoną wykładzinę pod listwy, bez uprzedniego przyklejania jej do podłogi. Nie było żadnych problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 16.12.2002 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2002 JA to zawsze wymyślę sobie coś dziwnego... Chodzi mi o dodatkową warstwę, która wygłusza i zmiękcza podłogę (tak jak mają w USA). O wiele przyjemniej się na takiej podłodze leży plackiem przed tv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola_ 17.12.2002 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2002 Dziuba, kup sobie większe łóżko i nie wymyślaj takich trudnych "sztuczek" podłogowych!Jeżeli przyciśniesz te wykładziny listwą przypodłogową, to będzie się trzymać bez względu na ilość warstw. A może taniej i wygodniej będzie jeżeli położysz grubszą wykładzinę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frecio 12.01.2003 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2003 Jesli chodzi o wykładziny dywanowe to pytajcie o PA czyli poliamid jest to najlepszy materiał jeśli chodzi o runo wykładziny . Wykładzina na filcu jesy OK do mieszkania i kleji sie ja na klej tak samo jak wykładzine na AB szyuczna juta mówiąc prościej Polecam http://www.wykladzina.net znajdziecie tam dużo ja znalazłem. Macie pytania na temay wykładzin walcie coś zawsze poradzę . spec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts