anSi 08.09.2005 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Masz Vondraczku z Banina dziennik to i komentarze miej.... Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vondraczek 08.09.2005 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 No normalnie ja tu weny twórczej nie skończyłem a już komentarzyk sie znalazł- Jakże miło dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 08.09.2005 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Bardzo fajna z Was rodzinka. Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 08.09.2005 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Czy poważnie myślisz dom własnymi ręcyma postawić? POZDRAWIAM !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pontypendy 08.09.2005 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Powodzenia w budowaniu, żeby Ci sił w rękach starczyło A to wasze oczko w głowie przeurocze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vondraczek 08.09.2005 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Plan jest taki kredyt w przyszłym roku do tej pory to co na fuchach dorobie wkładamy i robimy na działce. A co do własnych rąk to narazie mnie nie zawiodły no może przy kopaniu ław jak kilof na glinie sie wyginał - ale to już w Dzienniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 09.09.2005 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 hej hej Powodzenia!!! Tym bardziej, że my też, tzn mąż, też wykorzystuje własne ręce do budowy domu. Doskonale znamy też trud kopania w glinie Pozdrowionka dla całej rodzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarek 09.09.2005 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 hej! witamy w gronie budujących. cieszy taka postawa (budowanie samemu), tym bardziej, że już sie zaczynałem troche dziwnie tu czuć (bo ja też sam buduje, a tu wszyscy tylko o ekipach i wykonawcach itp. itd. ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 28.09.2005 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 Jak masz stopa, to kup worek cementu, rozrób go z wodą i wypaćkaj skręcone zbrojenie. Ograniczy korozję, a nie będzie miało wpływu na związanie z betonem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vondraczek 29.09.2005 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 Dzięki za podsuniecie pomysłu, mam nadzieje że ten stop długo nie bedzie trwał - żywcem sie nie dam. Jestem uparty i swojego dociągne - mają być w tym roku ławy i będą! Ale jak to zrobie tego jeszcze nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 03.10.2005 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 Rozbrający widok Super masz dzieciatko Powodzenia i trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 05.10.2005 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 Fajnie się zaczyna....pisz dalej!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarek 05.10.2005 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 nie ma to jak forum muratora! kierownika budowy można zagiąć i zadziwić! szkoda tylko, że i tak mu trzeba zapłacić, żeby wpisy w dzienniku robił, co nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vondraczek 05.10.2005 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 No cuż z tymi odgórnymi potrzebami niestety ale trzeba sie uporąć - najgorzej, że uporać ale finansowo . HIHI najlepsze jest to, że dzisiaj rozmawiałem z KB a on mnie sie pyta z jakiej ja strony korzystam internetowej . Normalnie musiałem robić krypto reklame Muratora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siłaczka 10.10.2005 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 Ale wam zazdroszczę, że już widać postępy na budowie! Trzymam kciuki. Chciałabym się ścigać, ale chyba startu nie mamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vondraczek 11.10.2005 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2005 Noooo to dobre - ściganie się. Kolejna motywacja!! Ale chyba nie mam szans U was jak sie wszyscy weźmiecie do roboty to tydzien i ja jestem w tyle Nie martw sie, niestety każdy musi przejść najpierw chorror z urzędasami i prawnymi kruczkami. No ale jak już będą papiery to tylko zdjęcie za zdjęciem w dzienniku będziemy oglądać! Powodzenia!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarek 26.10.2005 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2005 no to gratuluję wylania ław!!! i co? nie było tak źle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 26.10.2005 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2005 Gratuluję wykopania fundamentów, zrobienia zbrojenia i wylania ław Jestem pełen uznania. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vondraczek 26.10.2005 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2005 A dziękuje uprzejmie!! Wiadomo pierwszy raz jest trudny, ciężki, nieprzewidywalny Ale z dobrym nauczycielem fiufiu i do przodu. Miałem super operatora pompy. Popatrzał na szalunki pokazał słabe punkty sam nawet złapał za młotek popoprawiał nie mówiąc o reszcie. Normalnie super gościu. Na początku jak mnie zobaczył jak latałem w tą i z powrotem to powiedział, że jak by siebie widział przy zalewaniu swoich ław. Dla tych co to jeszcze nie robili Trzymać rure rekami mieć okularki na nosie (najlepiej takie plastikowe od szlifowania) aby beton po oczach nie dawał i do roboty. Więcej strachu niż roboty Powodzenia i dzięki - kolejne etapy przedemną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka 27.10.2005 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2005 I ja sie dołączę do worka słów podziwu i uznania Mam nadzieję, że w 2006 roku dołączymy do zmagań takich jak Twoje POWODZENIA ! NIE MOŻE SIĘ NIE UDAĆ ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts