Vondraczek 27.10.2005 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2005 I ja sie dołączę do worka słów podziwu i uznania Mam nadzieję, że w 2006 roku dołączymy do zmagań takich jak Twoje POWODZENIA ! NIE MOŻE SIĘ NIE UDAĆ ! Dzieki a ja Tobie życzę owocnych poszukiwań wymażonej działeczki. Może uścisniemy sobie dłonie jako bliscy sąsiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrea_l 28.10.2005 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2005 Witam. Bardzo się cieszę, że założyłeś swój dziennik budowy, bo chyba takich nie jest zbyt wiele (mam na myśli opowieści o samodzielnym budowaniu). No właśnie czasem można odnieść wrażenie,że nikt już nie buduje sam, a tu taka niespodzianka My też planujemy samodzielnie wybudować dom, nie mamy jeszcze pozwolenia (swoją drogą najgorsze jest to czekanie na papiery i wszelkie uzgodnienia), ale jeśli pogoda się utrzyma, to kto wie, może jeszcze w tym roku zalejemy ławy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vondraczek 28.10.2005 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2005 No to czekam na wasz dzienniczek!! Dzięki!! Ja zaczełem jeszcze przed papierologią szkoda było mi czasu. Teraz przy tej pogodzie to nic nie wiadomo z dnia na dzień może przyjść oziebienie. Mi ten pierwszy etap troche zajoł ale do przodu!! Ja sie też czuje osamotniony czytając dzienniki gdzie tylko ekipy fachowcy przyjechali zrobili i kase wzieli. No cuż, sie ma kasę to sie ma pracowników. Z drugiej strony to ja bym nie mugł dorobić bo dzieki temu też mam fuchy . Co do używania własnych rąk to jeszcze katarek prubuje wlasnymi silami. Niech moc w waszych dłoniach będzie z wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarek 23.12.2005 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Zdrowych, Wesołych i Pogodnych Świąt!!! http://img368.imageshack.us/img368/5526/santa2ny.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 23.12.2005 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Zdrowych i Radosnych Świąt oraz Szampańskiej Zabawy życzy Faciowa Rodzina http://www.kartki.bej.pl/kartki/karolina_szczepaniak/balwanki_duza.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 23.12.2005 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Vondraczku z Banina - Wesołych Świąt Życzy Ci AnSi z Kiełpina http://ekartki.pl/kartki/17/204.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abram 14.02.2006 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 No i co sie dzieje dalej?Kochani, to juz luty 2006r!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vondraczek 14.02.2006 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Już 2006 Rany a ja żyje jeszcze sezonem budowlanym 2005 Jak narazie zastój - pożyczki nie chcą dać więc dorabiam latam szukam prosze aby coś uszperać i zacząć coś klecić jak śniegi stopnieją i da sie dojechać na budowę - plany mam ambitne - płot, 2000 bloczków położyć na sobie i zasmarować czymś czarnym aby nie było widać fuszerki Pozdrawiam - oj sie zacznie zacznie tylko niech sie ciepło zrobi!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abram 15.02.2006 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 A jaki chcesz robić płot? Ja będę robił zwykłą siatkę i rurki oraz małą podmurówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vondraczek 15.02.2006 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 Tylko sie nie śmiej - rury ze złomowiska 1zł za kilogram wychodzi jakieś 10 zł za 2 metrową rurę cal i ćwierć do tego siatkę metalową powlekaną plastikiem. Przód robię jako prowizorkę bo w planach mam z klinkieru i pomiędzy dechy. Podmurówki nie robię w tym roku może w przyszłości. Narazie musze sie ogrodzić bo za dużo dzieciaków biega a pozatym poczuje sie jak na swoim. słupki gotowe znalazłem za 26 zł najtańsze gotowe takie pikne ale myślę że jak rurki pomaluje na zielono to też będzie ok. w brew pozorom na złomowisku można dużo ciekawych rzeczy znaleźć. Kupiłem ostatnio ok 200 kg zbrojenia 12 za zeta kilogram - gajc nojka kropli rdzy nie było - jeden minus to ten, że były pocięte na 2,5 do 3,5 metrowe odcinki - ale zawsze sie je wykorzysta. Aż łezka w oku była jak facet powiedział, że jest jeszcze około tony tego. Niestety kasy zabrakło. A rurki no może nie są prosto z huty ale niektóre chyba prosto z hurtowni . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abram 16.02.2006 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 Wcale się nie śmieję. Tez zamierzam rozejrzeć się po tych składach i wykorzystać moją małą przyczepkę. Posiłkuje się też"anonsami". Ostatnio znalazłem rury, ale czarne za 8zł mb Luzino tel687-20-51. Jeszcze nie mogę nic kupować, bo nie mam gdzie tego składować. Ale wiosna puka do drzwi!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vondraczek 16.02.2006 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 Składy - podoba mi sie te określenie. Jak będe miał jakies namiary dam znać. Co do zbrojenia w Gdańsku - Wrzeszczu na ul Do studzienki koło naprawy rowerów - jest mały skupik wystarczy pogadać i zostawić nr telefonu facetowi a jak cos będzie miał odrazu daje znać. Zbrojenia swego czasu miał niesamowite ilości przy mnie wózkarze przyjeżdżali załadowani tym od 6 po 16. Swoją drogą obok buduje sie jakiś wielki moloch - także hurtowników ma blisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bullish 11.03.2006 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2006 Niezała robota!! Gratuluję deterimancji i fajnej rodzinki i pozdawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzit 11.10.2006 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Cześć, i co z budową, bo sezon budowlany powoli mija, a to nijakich wpisów nie widać. A ciekawi mnie jak daleko doszedłeś, bo zaczynaliśmy niemal równocześnie - my 13 września 2005., więc czekam na ciąg dalszy zmagań budowlanych ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abram 12.10.2006 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Faktycznie: ni widu , ni słychu. Co sie dzieje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts