malkinski_r 08.09.2005 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 oferuję swoje usługi w zakresie: układania glazury, terakoty, gipsowania, montażu sufitów powieszanych, paneli. Gwarancja dobrego wykonania i konkurencyjnych cen.Radek Małkiński604354075 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkinski_r 10.09.2005 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 11.09.2005 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 oferuję swoje usługi w zakresie: układania glazury, terakoty, gipsowania, montażu sufitów powieszanych, paneli. Gwarancja dobrego wykonania i konkurencyjnych cen. Radek Małkiński 604354075 A gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysia 11.09.2005 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 ile za metr glazury? no i gdzie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkinski_r 11.09.2005 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 ile za metr glazury? no i gdzie?? 25 pln za m2 - teren działania to okolice W-wy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcenka 12.09.2005 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 A może jakieś fotki z wykonanych prac by się przydały naszym kochanym forumowiczom?Poprosimy !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkinski_r 12.09.2005 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 w niedługim czasie postaram się zrobic przykładowe zdjęcia prac i wrzucić na forum. O szczegóły najlepiej dowiadywać się telefonicznie gdyż do internetu mam ograniczony dostęp Pozdrawiam Radek Małkiński 604 354 075 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 22.09.2005 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 No to ja bedę pierwszym który się wypowie na temat tego Pana. Zadzwoniłem w zeszłym tygodniu, chciałem umówić się na spotkanie - pokazac co jest do zrobienia itd. Pan Radek powiedział że zadzwoni do mnie w sobotę koło 18, żeby się umówić. OK. W sobotę nie zadzwonił, później też nie. Może nie mógł. Albo zapomniał. Każdemu się może zdarzyć. No to ja zadzwoniłem w środę (czyli wczoraj). Umówiliśmy się na dziś na 9.00 w Tarczynie (jak niektórzy z Was wiedzą, do mnie "bez przewodnika" się nie trafi. Dziś czekałem, czekałem, w końcu zadzwoniłem - "zrzucił" mnie. Potem znów zadzwoniłem dwa razy - nie odbierał. Tak więc na temat pracy nic nie mogę powiedzieć, ale jeśli w ten sposób traktuje się klientów, to ja dziękuję. Pewnie do pracy też by nie przyjeżdżał. Albo przyjeżdżałby wtedy kiedy by miał na to ochotę. Więc ja odradzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirosław Kotuszewski 29.09.2005 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 Dzieki za ostrzezenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcenka 29.09.2005 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 Whisper, dzięki za ostrzeżenie ale nie życzę Ci żebyś testował więcej takich gości. Szkoda kasy na tel i własnego zdrowia. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts