rrmi 09.09.2005 02:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Co Wy na to , przeczytalam ponizej zacytowany watek i pomyslam, ze to ciekawy pomysl na Forum . moglibysmy zglaszac tematy , zdania jako madrosc miesiaca i jako glupote miesiaca Moim zdaniem wychodzig musi tyle co wchodzi. inaczej zawsze będzie jakieś zaburzenie. No, a to zdanie pretenduje wg mnie do cytatu miesiaca (choc oczywiscie sie z jego autorem zgadzam mysle , ze moze to byc ciekawy temat , a moze bedziemy tez bardziej uwazali na to co piszemy , a przy okazji temat do dyskusji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bard13 09.09.2005 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Jak dla odmiany jestem wrogiem czepliwości o literówki.Piszesz w trybie tekstowym w małym okienku bez ściągi jaką oferuje word, poleci palec na klawiszach i już wędrujesz do cytatów miesiąca. Niech i ten wątek będzie, ale w innym trybie, bo inaczej ja zgłaszam następne pytania: co znaczy "watek" - wacik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.09.2005 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 bard13: i ja tez popieram Twoje zdanie.. jesli czepiamy literówek to do końca... a co do samego wątku (nie watku) to jak najbardziej jestem za... czasami ludzi pisza takie teksty ze wlosy same staja na bacznośćm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maxymov 09.09.2005 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Wg mnie rrmi nie chodzi o literówki co o tekt wypowiedzi krzyss Moim zdaniem wychodzig musi tyle co wchodzi. inaczej zawsze będzie jakieś zaburzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.09.2005 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Dzieki Maxymow , o literowkach nawet nie pomyslalam. Bardziej tez mialam zabawe na mysli , niz zlosliwe czepianie. Przykro mi , ze nie mam polskiej trzcionki , a Panowie juz.. watek , watek, Milego Dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 09.09.2005 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Z całym szacunkiem dla przedmówców ale jak słusznie zuważono rrmi nie chodziło o literówki a błędy w Jej wątku wynikają zapewne z tego że nie pisze z Polski a z inszego kraju a nawet kontytnentu i polskich czcionek brak... ale swoją drogą ta zacytowana przez rrmi wypowiedź sama w sobie jest autentycznie zadziwiająca ale jeżeli występowała jako część jakiegoś tekstu to może byłaby do strawienia i nawet do zrozumienia... Czy to nie jest zdanie wyrwane z kontekstu i dlatego pozbawione najmniejszego sensu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 09.09.2005 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Dzieki Maxymow , o literowkach nawet nie pomyslalam. Bardziej tez mialam zabawe na mysli , niz zlosliwe czepianie. Przykro mi , ze nie mam polskiej trzcionki , a Panowie juz.. watek , watek, Milego Dnia oooo !!!! Ubiegłaś mnie z "trzcionką" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.09.2005 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Lafcadio nie bylo to wyrwane z kontekstu , jest to cala wypowiedz. Zostales adwokatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 09.09.2005 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Lafcadio nie bylo to wyrwane z kontekstu , jest to cala wypowiedz. Zostales adwokatem Jeszcze nie W takim razie cytat miesiąca pewnie masz w kieszeni - no chyba że ktoś znajdzie coś jeszcze lepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.09.2005 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Jeszcze nie?? Tradycji brak? Nie wpuszczaja ? Palestra nieczynna dzisiaj? Pomozecie ? Pomozemy? Juz sie cos chyba zmienilo w tym temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 09.09.2005 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Jeszcze nie?? Tradycji brak? Nie wpuszczaja ? Palestra nieczynna dzisiaj? Pomozecie ? Pomozemy? Juz sie cos chyba zmienilo w tym temacie Nic się nie zmieniło ... przynajmniej u mnie a nie wiem jak tam u Ciebie ? Ja tam do pomocy zawsze jestem chętny... W czym Ci mogę pomóc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 09.09.2005 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 mnie się tekścik podoba prosze o więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bard13 09.09.2005 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Sorki, faktycznie chyba nie o literówkę może chodziło.Ale ja rano przed kawą to jak nietoperz. Ślepy i się czepiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maxymov 09.09.2005 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 A ja uważam, że ten tekst zasługuje na miano cytatu miesiąca Ale ja rano przed kawą to jak nietoperz. Ślepy i się czepiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 09.09.2005 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 A ja uważam, że ten tekst zasługuje na miano cytatu miesiąca Ale ja rano przed kawą to jak nietoperz. Ślepy i się czepiam. Dla mnie to zbyt dosłowne i mało wieloznaczne krzyss od rrmi jest znacznie lepszy to coś jak grzegorz40: "Powoli zbliżają się do końca. Z ekipy ubył jeden pracownik . Wrócił na Śląsk i tam siedzi. Dwóch ciągnie robotę , powoli . , ale dokładnie. Zauważyłem , że w niektórych miejscach są na wierzchutynku metalowe siatki , od narożników. W czasie zacierania zdarli warstwę ocynku,pewnie były źle obsadzone i miały po 90 stopni.Powinny mieć mniej niż 90 stopni , wtedy cała siatka schowana by była w gipsie i nie uszkodzili by jej narzędziami W tych miejscach narożniki będą zmieniane na nowe. Panowie sugerują , że to nie ich wina , tylko wina narożników, ale ja myśle , że to ich wina .Zobaczymy Znalazłem już gościa do tynków zewnętrzych . Trzywarstwowe, na to siatka z klejem , a na to wyprawa. Teraz z góry podpisze umowę , a kasa z dołu !! " ale to już klasyka gatunku i miesiąc dawno przeszły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 09.09.2005 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 A ja uważam, że ten tekst zasługuje na miano cytatu miesiąca Ale ja rano przed kawą to jak nietoperz. Ślepy i się czepiam. Dla mnie to zbyt dosłowne i mało wieloznaczne krzyss od rrmi jest znacznie lepszy to coś jak grzegorz40: "Powoli zbliżają się do końca. Z ekipy ubył jeden pracownik . Wrócił na Śląsk i tam siedzi. Dwóch ciągnie robotę , powoli . , ale dokładnie. Zauważyłem , że w niektórych miejscach są na wierzchutynku metalowe siatki , od narożników. W czasie zacierania zdarli warstwę ocynku,pewnie były źle obsadzone i miały po 90 stopni.Powinny mieć mniej niż 90 stopni , wtedy cała siatka schowana by była w gipsie i nie uszkodzili by jej narzędziami W tych miejscach narożniki będą zmieniane na nowe. Panowie sugerują , że to nie ich wina , tylko wina narożników, ale ja myśle , że to ich wina .Zobaczymy Znalazłem już gościa do tynków zewnętrzych . Trzywarstwowe, na to siatka z klejem , a na to wyprawa. Teraz z góry podpisze umowę , a kasa z dołu !! " ale to już klasyka gatunku i miesiąc dawno przeszły... czytałem to chyba z 5 razy na początku zanim poczulem te przesłanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 10.09.2005 00:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2005 mnie się tekścik podoba prosze o więcej to co mam szukac wiecej? Ja tam do pomocy zawsze jestem chętny... W czym Ci mogę pomóc? ja bylam hmm ..jak Bard 13 przed kawa znaczy sie Dziekuje za oferte pomocy Dobrze , ze czasy kolejek minely , zawsze mozna bylo sprawdzic przyjaciela , czy zaczyms nam postoi ps.wydawalo mi sie , ze gdzies mowilo sie o tym , ze kazdy bedzie mogl byc adwokatem, niekoniecznie Diabla ,Chyba Prezydent kilka dni temu podpisal , tu w linku jest cos o tym http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=1342&wid=7900471&rfbawp=1126361103.191&ticaid=1298 czytałem to chyba z 5 razy na początku zanim poczulem te przesłanie ja wciaz nie jestem pewna czy rozumiem tyle , ze to juz klasyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 21.09.2005 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 Dla mnie to jest cytatem miesiąca: Z wywiadu udzielonego przez A.Leppera jednemu z poczytnych tygodników: "Jestem gotów plunąć w mordę każdemu, kto powie, że jestem niekulturalny" pozdrawiam Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.09.2005 00:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 KAS01 , ja sie zgadzam z Toba Jak rano przeczytalam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maxymov 22.09.2005 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 Dla mnie to jest cytatem miesiąca: Z wywiadu udzielonego przez A.Leppera jednemu z poczytnych tygodników: "Jestem gotów plunąć w mordę każdemu, kto powie, że jestem niekulturalny" pozdrawiam Konrad BRAVO !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts