Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Cytat miesiaca

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 46
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Chyba mam debesciaka :lol: :lol: :lol:

"Sam we dwóch to niosłem" - jak dla mnie hit sezonu na mojej budowie.

Cytowane zdanko to odpowiedź jednego z montażystów wiązarów na prośbę drugiego by mu pomógł coś przenieść.

ps. mój brat teraz łazi i rzuca tym tekstem n prawo i lewo, nie powiem - ja też :oops:

tab mam nadzieje , ze nie masz nic naprzeciw umieszczeniu tego tutaj 8)

Chyba mam debesciaka :lol: :lol: :lol:

"Sam we dwóch to niosłem" - jak dla mnie hit sezonu na mojej budowie.

Cytowane zdanko to odpowiedź jednego z montażystów wiązarów na prośbę drugiego by mu pomógł coś przenieść.

ps. mój brat teraz łazi i rzuca tym tekstem n prawo i lewo, nie powiem - ja też :oops:

tab mam nadzieje , ze nie masz nic naprzeciw umieszczeniu tego tutaj 8)

Nie, nie :)

Prawa autorskie do tego zdania i tak nie należą do mnie :)

Ja tylko skrzętnie zapamiętałam :)

• 4 weeks później...
  • 2 weeks później...
rrmi
Co Wy na to , przeczytalam ponizej zacytowany watek i pomyslam, ze to ciekawy pomysl na Forum . moglibysmy zglaszac tematy , zdania jako madrosc miesiaca i jako glupote miesiaca

głupota roku :lol:

house

"Inwestorami w ich przypadku(95%) sa ludzie samotni wiekszosc to kochajacy inaczej,jesi chodzi o pozostalych prawie 100% to pary bez dzieci.

Dlatego odbiegaja one od calosci rynku pierwotnego i wturnego,dlatego bo sa budowane podte wlasnie grupy inwestorow. "

:lol: :lol: :lol:

Wyrwałaś to z kontekstu i dla kogoś, kto nie śledził wątku o budownictwie szkieletowym, ten cytat może być mylny. Wypowiedź house dotyczyła pewnych (pokazanych na zdjęciach) amerykańskich rezydencji.

Nie wiem co niby głupiego jest w tej wypowiedzi. :roll:

rrmi
Co Wy na to , przeczytalam ponizej zacytowany watek i pomyslam, ze to ciekawy pomysl na Forum . moglibysmy zglaszac tematy , zdania jako madrosc miesiaca i jako glupote miesiaca

głupota roku :lol:

house

"Inwestorami w ich przypadku(95%) sa ludzie samotni wiekszosc to kochajacy inaczej,jesi chodzi o pozostalych prawie 100% to pary bez dzieci.

Dlatego odbiegaja one od calosci rynku pierwotnego i wturnego,dlatego bo sa budowane podte wlasnie grupy inwestorow. "

Wyrwałaś to z kontekstu i dla kogoś, kto nie śledził wątku o budownictwie szkieletowym, ten cytat może być mylny. Wypowiedź house dotyczyła pewnych (pokazanych na zdjęciach) amerykańskich rezydencji.

Nie wiem co niby głupiego jest w tej wypowiedzi. :roll:

Typowa manipulacja "francuskiego" trollo-zająca, adresowana dla paniuś nie zorientowanych w temacie.

Dropsiak podtrzymuje Twoj sprzeciw , ale czym to wszystko jest w porownaniu z tym

:D Badi

to by trzeba było mimilapin zapytać :wink: :D ja jestem tylko taki se

ale jest super - kolosalna różnica - idealny porządek, tylko merytoryczne posty, tematy dla zapaleńców, których potrafi wciągnąć np. temat historii jakiegoś krzesła :lol: I wspaniała atmosfera.

I fajnie, że zdjęcia wkleja się prosto z własnego kompa - inaczej nawet nie wolno, bo takie z netu potem często znikają - ideal standart po prostu.

A jak chcesz tam pogadać, pożartować, jasne, ale od razu odeślą na czat - każdy się pilnuje nawzajem, by nie popsuć wątków i to mi się bardzo podoba.

Jak ktoś rzuci pomysł praktyczny - dzień dwa i zrealizowane - teraz np. zrobiliśmy leksykon terminów architektonicznych we wszystkich popularnych językach, łącznie z japońskim, arabskim itp. W dwa dni - każdy od razu się zabrał do pracy.

Studenci, archiotekci i projektanci - praktyczni i konkretni, jak to inż. :wink: :lol:

ale wracam do tematu, bo ostatnie cebulki czekają na posadzenie i muszę zmykać :p .

http://www.gify.biz/gify%20rozne/gify%20buzki/sm-a__47_.gifhttp://www.gify.biz/gify%20rozne/gify%20buzki/sm-a__47_.gifhttp://www.gify.biz/gify%20rozne/gify%20buzki/sm-a__47_.gif

stawiam na cytat roku

,ze ponoc niejaki taki se napisal: cyt.

zrealizowane - teraz np. zrobiliśmy leksykon terminów architektonicznych we wszystkich popularnych językach, łącznie z japońskim, arabskim itp. W dwa dni - każdy od razu się zabrał do pracy.

Rrmi, ten taki se to uczestnik jakiejs psychoterapii zbiorowej? Szukam goscia ale chyba zbanowany, moze by tak w ramach terapii grupowej zrobili wydzieranke z papieru, kukielki z ziemniaka dla przedszkola a nie tak od razu za leksykon sie zabieraja. Alez to praktyczni ludzie na tym oddziale i jacy bezinteresowni a ile czasu maja /bezrobotni czy oddzial zamkniety??/, i tyle jezykow. Moj Boze w 2 dni taki leksykon zrobili , jakby splunal.To bardzo intereujace dzielo .Chetnie wydam majatek, zeby miec tego "kruka" w swojej biblioteczce.

Ale jesli sie okaze , ze ten taki se to baba to juz mam pewnosc , ze to jakas totalna schizofrenia takie rozdwojenie plci i jazni :wink:

Gość 1950

wprawdzie stare, ale jak WAM się podoba.

pawelko

STAŁY BYWALEC (min. 300)

Post Wysłany : Pon Wrz 13, 2004 11:10 am Temat postu : Odpowiedz z cytatem

Jeszcze jedno: jak zaimplementować krzywe grzania w sterowniku: znaleźć wzór wielomianowy do aproksymacji krzywej czy opisać krzywą za pomocą tabeli o wierszach odpowiadających np. pełnym stopniom temp zewnętrznej i wybierać wartość najbliższą zmierzonej?

Pozdrawiam serdecznie

Paweł

Jak się pracuje młotem pneumatycznym to nie ma miejsca na 'undo' !!!