mirek_gdynia 22.09.2005 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 Dla mnie to jest cytatem miesiąca: Z wywiadu udzielonego przez A.Leppera jednemu z poczytnych tygodników: "Jestem gotów plunąć w mordę każdemu, kto powie, że jestem niekulturalny" pozdrawiam Konrad Wspaniałe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 23.09.2005 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 Nie wiem,czy mozna przytaczac cytaty spoza Forum.Bo nie daje mi spokoju taka wypowiedz. Nasza First Lady na pytanie dziennikarza : Skad taka mnogosc i szczodrosc sponsorow Jej Fundacji ? Odpowiedziala:- Bo umiem ladnie poprosic i pieknie podziekowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 24.09.2005 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2005 to ta First Lady, która podobno widziała dyplom męża magistra ? poniżej fajne foto, nie wkleje pbo cisza wyborcza http://www.understyle.linuxpl.com/download/grand_press_photo_lepper_1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 24.09.2005 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2005 Zaawansowana lustrzyca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.10.2005 22:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2005 Chyba mam debesciaka "Sam we dwóch to niosłem" - jak dla mnie hit sezonu na mojej budowie. Cytowane zdanko to odpowiedź jednego z montażystów wiązarów na prośbę drugiego by mu pomógł coś przenieść. ps. mój brat teraz łazi i rzuca tym tekstem n prawo i lewo, nie powiem - ja też tab mam nadzieje , ze nie masz nic naprzeciw umieszczeniu tego tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tab 01.10.2005 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2005 Chyba mam debesciaka "Sam we dwóch to niosłem" - jak dla mnie hit sezonu na mojej budowie. Cytowane zdanko to odpowiedź jednego z montażystów wiązarów na prośbę drugiego by mu pomógł coś przenieść. ps. mój brat teraz łazi i rzuca tym tekstem n prawo i lewo, nie powiem - ja też tab mam nadzieje , ze nie masz nic naprzeciw umieszczeniu tego tutaj Nie, nie Prawa autorskie do tego zdania i tak nie należą do mnie Ja tylko skrzętnie zapamiętałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 27.10.2005 04:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2005 OOOOOOOO! Qrcze !!!!! mojego ptaka nie ma. Co jest grane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 27.10.2005 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2005 OOOOOOOO! Qrcze !!!!! mojego ptaka nie ma. Co jest grane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bosia 27.10.2005 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2005 czyzby ptasia grypa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rodzik 06.11.2005 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2005 rrmiCo Wy na to , przeczytalam ponizej zacytowany watek i pomyslam, ze to ciekawy pomysl na Forum . moglibysmy zglaszac tematy , zdania jako madrosc miesiaca i jako glupote miesiaca głupota roku house "Inwestorami w ich przypadku(95%) sa ludzie samotni wiekszosc to kochajacy inaczej,jesi chodzi o pozostalych prawie 100% to pary bez dzieci. Dlatego odbiegaja one od calosci rynku pierwotnego i wturnego,dlatego bo sa budowane podte wlasnie grupy inwestorow. " Wyrwałaś to z kontekstu i dla kogoś, kto nie śledził wątku o budownictwie szkieletowym, ten cytat może być mylny. Wypowiedź house dotyczyła pewnych (pokazanych na zdjęciach) amerykańskich rezydencji. Nie wiem co niby głupiego jest w tej wypowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trurl 06.11.2005 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2005 rrmiCo Wy na to , przeczytalam ponizej zacytowany watek i pomyslam, ze to ciekawy pomysl na Forum . moglibysmy zglaszac tematy , zdania jako madrosc miesiaca i jako glupote miesiaca głupota roku house "Inwestorami w ich przypadku(95%) sa ludzie samotni wiekszosc to kochajacy inaczej,jesi chodzi o pozostalych prawie 100% to pary bez dzieci. Dlatego odbiegaja one od calosci rynku pierwotnego i wturnego,dlatego bo sa budowane podte wlasnie grupy inwestorow. " Wyrwałaś to z kontekstu i dla kogoś, kto nie śledził wątku o budownictwie szkieletowym, ten cytat może być mylny. Wypowiedź house dotyczyła pewnych (pokazanych na zdjęciach) amerykańskich rezydencji. Nie wiem co niby głupiego jest w tej wypowiedzi. Typowa manipulacja "francuskiego" trollo-zająca, adresowana dla paniuś nie zorientowanych w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.11.2005 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2005 Typowa manipulacja "francuskiego" trollo-zająca, adresowana dla paniuś nie zorientowanych w temacie. nic dodac nic ujac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 07.11.2005 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 Typowa manipulacja "francuskiego" trollo-zająca, adresowana dla paniuś nie zorientowanych w temacie. nic dodac nic ujac Stanowczo protestuję przeciwko ewidentnym przejawom seksizmu!!!! Dlaczego niby tylko do PANIUŚ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.11.2005 01:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 Dropsiak podtrzymuje Twoj sprzeciw , ale czym to wszystko jest w porownaniu z tym Badi to by trzeba było mimilapin zapytać ja jestem tylko taki se ale jest super - kolosalna różnica - idealny porządek, tylko merytoryczne posty, tematy dla zapaleńców, których potrafi wciągnąć np. temat historii jakiegoś krzesła I wspaniała atmosfera. I fajnie, że zdjęcia wkleja się prosto z własnego kompa - inaczej nawet nie wolno, bo takie z netu potem często znikają - ideal standart po prostu. A jak chcesz tam pogadać, pożartować, jasne, ale od razu odeślą na czat - każdy się pilnuje nawzajem, by nie popsuć wątków i to mi się bardzo podoba. Jak ktoś rzuci pomysł praktyczny - dzień dwa i zrealizowane - teraz np. zrobiliśmy leksykon terminów architektonicznych we wszystkich popularnych językach, łącznie z japońskim, arabskim itp. W dwa dni - każdy od razu się zabrał do pracy. Studenci, archiotekci i projektanci - praktyczni i konkretni, jak to inż. ale wracam do tematu, bo ostatnie cebulki czekają na posadzenie i muszę zmykać . http://www.gify.biz/gify%20rozne/gify%20buzki/sm-a__47_.gifhttp://www.gify.biz/gify%20rozne/gify%20buzki/sm-a__47_.gifhttp://www.gify.biz/gify%20rozne/gify%20buzki/sm-a__47_.gif stawiam na cytat roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 08.11.2005 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 ,ze ponoc niejaki taki se napisal: cyt. zrealizowane - teraz np. zrobiliśmy leksykon terminów architektonicznych we wszystkich popularnych językach, łącznie z japońskim, arabskim itp. W dwa dni - każdy od razu się zabrał do pracy. Rrmi, ten taki se to uczestnik jakiejs psychoterapii zbiorowej? Szukam goscia ale chyba zbanowany, moze by tak w ramach terapii grupowej zrobili wydzieranke z papieru, kukielki z ziemniaka dla przedszkola a nie tak od razu za leksykon sie zabieraja. Alez to praktyczni ludzie na tym oddziale i jacy bezinteresowni a ile czasu maja /bezrobotni czy oddzial zamkniety??/, i tyle jezykow. Moj Boze w 2 dni taki leksykon zrobili , jakby splunal.To bardzo intereujace dzielo .Chetnie wydam majatek, zeby miec tego "kruka" w swojej biblioteczce. Ale jesli sie okaze , ze ten taki se to baba to juz mam pewnosc , ze to jakas totalna schizofrenia takie rozdwojenie plci i jazni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 08.11.2005 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 wprawdzie stare, ale jak WAM się podoba. pawelko STAŁY BYWALEC (min. 300) Dołączył: 25 Sie 2003 Posty: 380 Skąd: Warszawa Post Wysłany : Pon Wrz 13, 2004 11:10 am Temat postu : Odpowiedz z cytatem Jeszcze jedno: jak zaimplementować krzywe grzania w sterowniku: znaleźć wzór wielomianowy do aproksymacji krzywej czy opisać krzywą za pomocą tabeli o wierszach odpowiadających np. pełnym stopniom temp zewnętrznej i wybierać wartość najbliższą zmierzonej? _________________ Pozdrawiam serdecznie Paweł ____________________________________________ Jak się pracuje młotem pneumatycznym to nie ma miejsca na 'undo' !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.11.2005 23:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 ja nie wiem , bo nie bardzo rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 09.11.2005 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 Bardzo dobre. Musiałem 3 razy przeczytać, aby zrozumieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarzyna kulpinska 09.11.2005 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 I to byl wdzieczny przyklad na to ze nie rozumiem polskiej mowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 09.11.2005 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 opisać krzywą ... po co wielomian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts