Gość 1950 09.11.2005 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 KAS01 to Ty jesteś dobry bo ja do teraz nie zrozumiałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 09.11.2005 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 KAS01 to Ty jesteś dobry bo ja do teraz nie zrozumiałem O co chodzi od strony technicznej, to ja dalej nie wiem. 3 razy musiałem czytać, aby przełozyć to z polskiego na polski. Za każdym razem przypominałem sobie znaczenie innego wyrazu. PS. Jako ciekawostke opowiem taka historie. Mój ojciec pół życia przepracował w PGRze. Pasował tam troche jak piernik do wiatraka. Ojciec wprawdzie po studiach rolniczych ale za to z bardzo szerokimi zainteresowaniami, głównie humanistycznymi (sztuka, malarstwo, literatura światowa - czyta ją tylko po angielsku, bo ten język jest jego życiowym konikiem) wybrał się kiedyś na wiejskie wesle któregos z pracowników. Na tym weselu ktoś włączył magnetofon. I słychać cos takiego: ogólny szum i harmider, kazdy rozmawia z każdym. W końcu słychać jak mowi mój ojciec. A że był juz wypity, to się zapomniał i przestał mówić jezykiem zrozumiałym dla ogółu. I nie chodzi tu o jakiś bełkot, tylko o dobór słów. I tak mówi, i mówi, a harmider robi się coraz mniejszy, aż w końcu słychać tylko ojca i cisze. Po chwili ktoś mu przerwał ten monolog takim tekstem: "Jasiu, przestań pie***lić. Mów po ludzku" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 09.11.2005 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 opisać krzywą ... po co wielomian Dobra, dobra opisac ,a jakze tylko ,jak aproksymowac ta krzywa jak nie masz jej wzoru wielomianowego ?? Ja bym zaczal od okreslenia wyznacznikow macierzy dla szukanych zmiennych temperatury , co doprowadzi ostatecznie do rownania rozniczkowego z parametrami w postaci operatorow Nabla i Laplace'a, a to juz po zamianie na wielomian kazde dziecko z podstawowki rozwiazac potrafi. Nie wiem czego sie czepiacie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 09.11.2005 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 ja reasumując dochodzimy do konkluzji, iż ewenement jest ewidentnym paradoksem destruktywnej rekapitulacji polaczonej z arkanami pryncypalnej dystrybucji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 09.11.2005 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 ja reasumując dochodzimy do konkluzji, iż ewenement jest ewidentnym paradoksem destruktywnej rekapitulacji polaczonej z arkanami pryncypalnej dystrybucji No wlasnie o to chodzilo. Bardzo celnie ujete. Dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 09.11.2005 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 20.11.2005 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2005 I w taki sposób wszyćkie pacjętydowiedziały się skond siem wieło powiedzenie "pupa z uszami" Ty powiewaj, a nie się mądrzył będziesz Dla mnie Aggi przebija wszystko! Zeszlam smiertelnie ze smiechu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts